QUOTE(Ernes'Tukas @ 2012 01 03, 12:17)
atrodo jau apsisprendziu viska baigti, susigyvenu su ta mintim, o jis priraso sms kaip mane myli, kaip pasikeite, kad pades priziuret mergaite, pades tvarkytis viska...kad galim eit pas seimos psichologus, kad zodziu padarys bet ka, kad tik grysciau....ir taip rasydamas vel sujaukia mintis ir pasimetu nznau ka daryt....bet pagalvoju kad zmogus taip pasikeisti negali, o jeigu ir gali, tai kazin ar ilgam?

o po to pagalvoju, o gal tai isimtis, gal pasikeite, gal susivoke ka prarado...ir vis tu daug gal gal gal....
Ernes'Tukas, visi žinom, kad patarimus "iš šono" dalinti lengviausia, tiesiog norėčiau tik pasidalinti savo patirtimi ir keliais sakiniai, manau suprasit ir pritaikysit savo situacijoje:
1. " - Brangioji - padarysiu viską, kad sugrįžtum.
- O ką padarei,kad neišeičiau?...."
2. Žmonės nesikeičia, tiesiog viltis niekada nemiršta paskutinė - kad ją galutinai pribaigtų reikia daugiau laiko. Kol viltis gyva, visada bus klausimas: O GAL?...
3. Tiesiog reikia tokiais momentais pagalvoti: ar geriau dabar kaip yra, ar tada buvo geriau? (Būtų buvę geriau - nebūtų niekas niekur ėjęs>

)
4. Ir vis dėl to, jeigu taip norisi nuraminti sąžinę, kad "aš padariau viską" - galima suteikti žmogui šansą, tegul įrodo kiek jis pasikeitė, tegul eina pas šeimos psichologus, psihiatrus, atiduoda visas skolas, tegul pradeda rūpintis mergaite, tegul viską tvarko, tegul padaro taip kaip žada, nes pažadai ir sms - tai dar neįrodymas. Mano ex vyras buvo prižadėjęs suremontuoti virtuvę "Kalėdoms". Jis tris metus ją remontavo su pasakymu: "Taip, aš prižadėjau Kalėdoms, tik nesakiau kurioms". Gali tekti visą likusį gyvenimą laukti pažadų išpildymo.
5. Ar tikrai verta žarstyti atšalusius pelenus beiškant nors mažos žarijos? Atrodo, kad Jūsų vyras padarė viską, kad nebeliktų jokių šiltų jausmų jam. Jam Jūsų reikia - čia, šiandien ir dabar... o Jums jo? Būkit sąžininga pati sau: net jeigu ir pasiaukosit - tai vardan ko? Ir ar tikrai tai bus įvertinta? Trypčiojimas vietoje ir grežiojimasis atgal dar nei vieno nepadarė laimingu.
Čia tik mano subjektyvi nuomonė.
Nuo savęs noriu palinkėti visoms didelės stiprybės. Tiesiog reikia tikėti savimi, o visa kita tikrai išsisprendžia laikas.