Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(sluotaplius @ 2012 03 24, 01:06)
sveikutes.pasiskaitineju vis.pati visgi nusprendziau kad del savo vis dar nesusiklostancio gyvenimo(asmeninio)kalta pati,nes esu is tu moteru kurios myli perdaug....reikes butinai nuo to gydytis,tai gal viena diena sutiksiu vyra kuris irgi mane myles,o ne tik nores manim pasinaudoti....

lygiai tas pats man...
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2012 03 24, 02:06)
sveikutes.pasiskaitineju vis.pati visgi nusprendziau kad del savo vis dar nesusiklostancio gyvenimo(asmeninio)kalta pati,nes esu is tu moteru kurios myli perdaug....reikes butinai nuo to gydytis,tai gal viena diena sutiksiu vyra kuris irgi mane myles,o ne tik nores manim pasinaudoti....

Sveika! Prisimenu tavo istorija. Smagu, kad judi i prieki po truputi. Neuzsiciklink ties tais vyrais.Cia anksciau moteris be vyro skaitesi kazkas nenormalaus. As po skirybu pragyvenau tris metus. Visai negalvojau, ir neieskojau vyru. Tiesiog gyvenau, keliavau, megaujausi gyvenimu. Vyras atsirado netiketai. Jei nori atsiusiu knyga "MOTERYS MYLI PER STIPRIAI". Tik e-pasta i AZ atsiusk. 4u.gif
Atsakyti
Pirmą kartą parašiau į šią temą maždaug prieš dvejus metus, apie 1,5 metų buvo tikrai didelis liūdesys, tačiau atsigavau. Kas svarbiausia, pabaigiau vieną didelį asmeninį darbą (studijas), nors tai buvo labai sunku.

Dabar jaučiuosi žymiai geriau. Turiu prisipažinti, kad prisiregistravau SM kitu vardu ir dažniausiai lankausi pramogų ir pomėgių pokalbiuose, o nebe sudužusios širdies forume. Tai tikriausiai liudija, kad praktiškai "pasveikau" smile.gif

Mano nuomone, nemenkas veiksnys, lemiantys nesėkmę asmeniniuose santykiuose, yra per mažas savęs vertinimas ir didelis savęs menkinimas. Gaila, bet dar prisideda ir tai, kad LT vyrų genofondas - smarkiai suprastėjęs, tai lėmė karas, tremtys, alkoholizmas. Dar emigracija.

Linkiu visoms merginoms, kurioms dabar sunku, sutikti naują puikią meilę 4u.gif Jei ne lietuvišką, tai užsienietišką bigsmile.gif

Atsakyti
[QUOTE]pritariu.permazai save vertiname.o reiketu labiau save mylet.deja del vyru nusivaziavimo i apacia,vis sunkiau pasijusti moterimis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 03 23, 22:50)
Kaip čia tylu, turbūt viena aš čia liūdinti g.gif

Tikrai ne viena tu čia liūdinti... aš ir čia su tavim 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(migleine @ 2012 03 24, 11:41)
lygiai tas pats man...

Aš manau , kad aš irgi iš tokių esu... nes kiek save pamenu, tai jei jau rimtesni santykiai ir patinka žmogus labai, tai per galvą versdavaus ir įsikibus laikydavaus...

O žinot su tuo paskutiniu draugu, tai va vieną kartą , kai atsibodo man tokios nesamonės, tai tapau tokia šaltesnė, nebelindau į akis ir pan, tai tada jau jis pradėjo meilintis, vėl iš rankų nepaleist... bet kaip matot, viskas vyko iki tol,kol vėl atsipalaidavau ir ir vėl parodžiau, kad jis man laaaabai jau reikalingas. Rezultatas-paliko.
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 03 24, 16:27)
Tikrai ne viena tu čia liūdinti... aš ir čia su tavim 4u.gif

Papildyta:
Aš manau , kad aš irgi iš tokių esu... nes kiek save pamenu, tai jei jau rimtesni santykiai ir patinka žmogus labai, tai per galvą versdavaus ir įsikibus laikydavaus...

O žinot su tuo paskutiniu draugu, tai va vieną kartą , kai atsibodo man tokios nesamonės, tai tapau tokia šaltesnė, nebelindau į akis ir pan, tai tada jau jis pradėjo meilintis, vėl iš rankų nepaleist... bet kaip matot, viskas vyko iki tol,kol vėl atsipalaidavau ir ir vėl parodžiau, kad jis man laaaabai jau reikalingas. Rezultatas-paliko.

Gaila, kad tu čia su manim doh.gif jei nori gaalim bendraut per až mirksiukas.gif Laikykimes:) blogai, kai per stipriai juos mylime, jaučiasi padeties šeimininkai ir kai galiausiai jie išeina, padaro mum didžiulę paslaugą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 03 24, 17:03)
Gaila, kad tu čia su manim doh.gif jei nori gaalim bendraut per až mirksiukas.gif Laikykimes:) blogai, kai per stipriai juos mylime, jaučiasi padeties šeimininkai ir kai galiausiai jie išeina, padaro mum didžiulę paslaugą unsure.gif

Aha, galim per AŽ bendraut. parašyk man bet kada kai norėsi. Aš tave gerai suprantu, nes ir pati atrodo labai daug darydavau...Aišku buvo ir labai daug klaidų iš mano pusės, bet tada , kai pirmą kartą man atleido tada jau aš lanksčiaus paskui. Gl įpranta jie.
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 03 24, 17:07)
Aha, galim per AŽ bendraut. parašyk man bet kada kai norėsi. Aš tave gerai suprantu, nes ir pati atrodo labai daug darydavau...Aišku buvo ir labai daug klaidų iš mano pusės, bet tada , kai pirmą kartą man atleido tada jau aš lanksčiaus paskui. Gl įpranta jie.

lygiai tas pats ir pas mane doh.gif
Atsakyti
O gal čia koks tai kerštas, tipo " aha, iš pradžių tu išsidirbinėjai, tai dabar aš" doh.gif nesuprasi čia jų... O vakar mačiau laidą per rusijos televiziją apie panelę, kuri turėjo tuoktis ir ryte susitiko su jaunikiu ten kažkokių smulkmenų ir ką gi, po kelių valandų, kai jau suvažiavę svečiai, jaunoji su suknele, paskambina jis ir pasako, kad aš nebeatvaziuosiu, vestuvių nebus.... Va čia tai išvis žiauru... verysad.gif
Atsakyti
Cukriuk, va radau straipsni, gal pravers? Jei ne su situo vaikinu, tai ateity. Laikykis ir nenukabink nosies! 4u.gif

http://gyvenimas.del...e.d?id=57048413
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 03 25, 14:50)
Cukriuk, va radau straipsni, gal pravers? Jei ne su situo vaikinu, tai ateity. Laikykis ir nenukabink nosies!  4u.gif

http://gyvenimas.del...e.d?id=57048413

Ačiū smile.gif šiaip aš labai daug supratau ir, kad gal truputi dusinau savo ta meile jį ir , kad spaudžiau... gaila per vėlai tą supratau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 03 25, 16:22)
Ačiū smile.gif šiaip aš labai daug supratau ir, kad gal truputi dusinau savo ta meile jį ir , kad spaudžiau... gaila per vėlai tą supratau sad.gif

Galvok pozityviai. Gal, taip buvo lemta? Kazko pasimokei, nekartosi to kitose santykiuose ir jie bus puikus. To ir linkiu tau! 4u.gif
Atsakyti