Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

Labas vakaras, mergaites 4u.gif Gal nesupyksit, kad isibraunu pas jus. Bet kazkaip landziojau, skaitinejau SM ir pamaciau temos pavadinima, kuris tinka man ir apibudina mano busena jau ne vienerius metus verysad.gif Atrodo, pavasaris jau uz lango, viskas atgimsta, bet sirdy tik tustuma ir jokio prosvaiscio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2012 03 25, 16:47)
Labas vakaras, mergaites 4u.gif Gal nesupyksit, kad isibraunu pas jus. Bet kazkaip landziojau, skaitinejau SM ir pamaciau temos pavadinima, kuris tinka man ir apibudina mano busena jau ne vienerius metus  verysad.gif  Atrodo, pavasaris jau uz lango, viskas atgimsta, bet sirdy tik tustuma ir jokio prosvaiscio unsure.gif

o kas nutiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 03 25, 17:14)
o kas nutiko? 4u.gif

Buvo mano gyvenime zmogus - buvo svajoniu, minciu, begalines laimes ir dziaugsmo ir taip atsitiko, kad jo nebera. Ir skausmo, ir asaru buvo, nekenciau saves, jo, viso pasaulio, niekaip negalejau su tuo susitaikyti ir suprasti KODEL? Praejo jau pakankamai daug laiko - apie 3 metus, bet... Laikas daug ko neisgydo, tik gal kazkiek sumazina skausma.
Atsakyti
va čia tai blogas pavyzdys, aš taip laukiu kada tas skausmas praeis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 03 25, 18:56)
va čia tai blogas pavyzdys, aš taip laukiu kada tas skausmas praeis unsure.gif

As - blogas pavyzdys? smile.gif
Na, visos gi esam skirtingos, tai nebutinai tau bus taip pat kaip ir man mirksiukas.gif Tikek, kad viskas bus gerai ir taip bus.
Atsakyti
ne ne, tu nesi blogas pavizdys, aš blogai suformulavau savo pasisakymą. Pesimistiškai nuteikia tavo situacija, kad skausmas tiek metų gali gyvuoti ir trukdyti būti laiminga blush2.gif
Atsakyti
Mano atveju truputi kitaip buvo, manes nepaliko, tiesiog taip susikloste, bet visa ta situacija tikrai pakeite mane. Nuo vaikystes zinojau, ko noriu - seimos, vaiku, mylincio vyro salia ir turejau labai grazu minciu bei isitikinimu. O dabar as visiskai kitokia unsure.gif Poziuris pasikeite koordinaliai.

O tavo pasakyma as gerai supratau, tiesiog pajuokavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 25 kovo 2012 - 20:13
QUOTE(Masiania* @ 2012 03 25, 19:16)
Buvo mano gyvenime zmogus - buvo svajoniu, minciu, begalines laimes ir dziaugsmo ir taip atsitiko, kad jo nebera. Ir skausmo, ir asaru buvo, nekenciau saves, jo, viso pasaulio, niekaip negalejau su tuo susitaikyti ir suprasti KODEL? Praejo jau pakankamai daug laiko - apie 3 metus, bet... Laikas daug ko neisgydo, tik gal kazkiek sumazina skausma.

O jis tave paliko? ir nepaiškino kodėl? Aš ir bijau, kad manasis skausmas nedings po pusmečio ar metų ar net nežinau kiek metų... Kadangi su savo ex bendravom dar prieš 7 metus, bet nelabai ilgai, tada jis dingo tiesiog ir viskas ir po to draugavau su vienu vaikinu 5 metus, bet nuolat prisimindavau ex... ir po 7 metų vėl kartu buvom ir vėl likau viena... tai jei tada nesant rimtiem santykiam nepamiršau, tai kas bus dabar? g.gif Šiaip aš tokia, kad atrodo galėčiau bet ką padaryt, kad sugrįžtu jis, bet na niekaip, kad ir kaip norėtum nepriversi žmogaus mylėt tave sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 03 25, 20:13)
O jis tave paliko? ir nepaiškino kodėl?

Manes nepaliko, bet jo nebera mano gyvenime. Nelabai noreciau plestis ta tema, ji man per skaudi. Bet temos pavadinimas 100 % atitinka mano busena. Tikrai jokiu svajoniu nebeliko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2012 03 25, 21:17)
Manes nepaliko, bet jo nebera mano gyvenime. Nelabai noreciau plestis ta tema, ji man per skaudi. Bet temos pavadinimas 100 % atitinka mano busena. Tikrai jokiu svajoniu nebeliko  verysad.gif

Liūdna labai sad.gif bet čia visos tam ir esam, kad pasiguost, kad gal lengviau būtų console.gif
Aš irgi visada svajojau apie šeimą. Man tai daug svarbiau buvo nei darbas ar kas kitą. Sakai pakeitei požiūrį, o kuom tavo požiūris pasikeitė? beje, ar atsirado kitas žmogus tavo gyvenime?
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 03 25, 20:30)
Liūdna labai sad.gif bet čia visos tam ir esam, kad pasiguost, kad gal lengviau būtų  console.gif
Aš irgi visada svajojau apie šeimą. Man tai daug svarbiau buvo nei darbas ar kas kitą. Sakai pakeitei požiūrį, o kuom tavo požiūris pasikeitė? beje, ar atsirado kitas žmogus tavo gyvenime?

Aciu 4u.gif
Pasikeite poziuris i gyvenima, i vyrus, i vaikus - nebenoriu ju.
Kitas zmogus? g.gif Na, kaip cia pasakius. Yra zmoniu, kuriem as rupiu, kurie noretu su manim kurti seima, bet as tiesiog neprisileidziu. As galiu bendraut, draugaut, flirtuot, bet mazdaug tuo viskas ir pasibaigia - as nenoriu ilgalaikiu santykiu, nebenoriu isteket, kazka planuot su kitu zmogum. Tiesiog nebenoriu...

Tu rasei, kad galetum viska padaryt, kad tik sugriztu, bet jei griztu ir vel pradingtu - butu dar sunkiau unsure.gif Suprantu, kad norisi, kad butu salia, bet jei esi toks zmogus, kuris priima sprendimus remdamasis protu, o ne emocijomis, reiketu gal bandyt buti stipriai.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2012 03 25, 21:43)
Aciu  4u.gif
Pasikeite poziuris i gyvenima, i vyrus, i vaikus - nebenoriu ju.
Kitas zmogus? g.gif  Na, kaip cia pasakius. Yra zmoniu, kuriem as rupiu, kurie noretu su manim kurti seima, bet as tiesiog neprisileidziu. As galiu bendraut, draugaut, flirtuot, bet mazdaug tuo viskas ir pasibaigia - as nenoriu ilgalaikiu santykiu, nebenoriu isteket, kazka planuot su kitu zmogum. Tiesiog nebenoriu...

Tu rasei, kad galetum viska padaryt, kad tik sugriztu, bet jei griztu ir vel pradingtu - butu dar sunkiau unsure.gif  Suprantu, kad norisi, kad butu salia, bet jei esi toks zmogus, kuris priima sprendimus remdamasis protu, o ne emocijomis, reiketu gal bandyt buti stipriai.

Tas ir blogiausia, kad priemu emocijom , o ne protu... ir nors logiškai suprantu, kad turbūt ir vėl pasikartotų, nes buvo juk, kad pirmą kartą paliko, tada susitaikėm myliu ir t.t, tada vasara daug pykomes pradėjo sakyt, kad nebežinau ką jaučiu, tada po kiek laiko vėl myliu ir esu įsitikinęs šimtu procentu, kad noriu būti su tavim, tada vieną vakarą stipriau susipykom ir vėl apsivertė, tik šį kartą jau nei myliu nei nemyliu, bet myliu tik ne tiek kiek norėčiau ir jau nesu TA vienintelė... Vėl paliko. Kur garantijos, kad susitaikius nepaliks vėl po pusmečio ar vėliau? nėra garantijų ir vėl visko iš naujo nežinau ar ištverčiau, bet jo paleist irgi neišeina sad.gif
Atsakyti