QUOTE(sufle @ 2012 03 28, 23:06)
Matau, esat protinga, zinosit kaip tokioj situacijoj pasilegt

QUOTE(l'emurė @ 2012 03 28, 21:48)
Ta prasme jis tau pasakė,ka savaitę nemiegojo,nes nežinojo,ar skirtis ,ar tu jam? Kiek laiko jau išsiskyrę?
jis pasakė, kad negalėjo miegot,nes galvojo ar skirtis su manim.... o paskui pasijautė nusimetęs akmenį... Du mėnesiai.
Papildyta:
QUOTE(l'emurė @ 2012 03 28, 21:48)
Ta prasme jis tau pasakė,ka savaitę nemiegojo,nes nežinojo,ar skirtis ,ar tu jam? Kiek laiko jau išsiskyrę?
Jis pasakė, kad negalėjo savaitę miegot , nes nežinojo ką daryt, o tada pasijautė akmenį nusimetęs..... du mėnesiai.
QUOTE(l'emurė @ 2012 03 28, 21:17)

QUOTE(cukraus_vata @ 2012 03 28, 21:42)
Man visas dienas liūdna
negaliu naktim užmigt, vis atsukinėju atgal juostelė, kodėl tą dariau, kodėl aną dariau... Nervina, kad jis sau ramiausiai miega... o žiauru buvo ,kai skyrėmes girdėt tokius žodžius, kad nemiegojau normaliai savaitę, nes nežinojau ar skirtis, o dabar kai pasakiau, tarsi akmenį nusiridenau...ir dar pradėjo vardint kada atostogas pasiemė, nors kai aš prašiau,tai vis išsisukinėjo 

numanau, kaip tai drasko širdį, bet kažkaip reikia tos juostelės nebeatsukinėt, nes niekas nuo to nepasikeis

QUOTE(migleine @ 2012 03 28, 22:10)
na, rytoj bus savaitė, beeet, prisiminiau, kad jis man skolingas, tai vis tiek turėsiu kažkokiu būdu subendraut ir tą skolą atgaut, nes pinigai šiaip ar taip visai nemaži..
man tai si daina tokia po issiskyrimo tinkama klausyt..grazi
http://www.youtube.c...159l345l1j2l3l0.
kazkodel noris ir man jos klausyt...

http://www.youtube.c...159l345l1j2l3l0.
kazkodel noris ir man jos klausyt...
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 03 29, 00:14)
jis pasakė, kad negalėjo miegot,nes galvojo ar skirtis su manim.... o paskui pasijautė nusimetęs akmenį... Du mėnesiai.
Ot kiaulė,kam išvis reikėjo tada tai sakyti..
Papildyta:
QUOTE(Egl_e @ 2012 03 28, 22:28)
Ojojoj, kiek čia liūdesio ir nežinios pas merginas širdyse... Gaila, bet viskas praeina anksčiau ar vėliau
Visom po
O čia daina, kiek žinau, tai TOP'inė išsiskyrimų daina, mažu kažkiek padės

Visom po

O čia daina, kiek žinau, tai TOP'inė išsiskyrimų daina, mažu kažkiek padės

žinok tavo įmesta daina net nuotaiką pakėlė

QUOTE(l'emurė @ 2012 03 29, 07:24)
Ot kiaulė,kam išvis reikėjo tada tai sakyti..
Papildyta:
Papildyta:

nu kodel kiaule?aisku nemalonu tai isgirsti, bet jis bent jau buvo atviras. gal tikrai zmogus daug svarste..kuo jis kaltas, kad jo jausmai pasikeite, kad galbut nebenor but su tuo zmogus. aisku skaudu, bet paziurekite ir is jo puses

QUOTE(sufle @ 2012 03 29, 07:33)
nu kodel kiaule?aisku nemalonu tai isgirsti, bet jis bent jau buvo atviras. gal tikrai zmogus daug svarste..kuo jis kaltas, kad jo jausmai pasikeite, kad galbut nebenor but su tuo zmogus. aisku skaudu, bet paziurekite ir is jo puses 

Tai be abejo,bet mane asmeniškai įžeistų tas "lyg akmuo nuo širdies".. kartais tokius dalykus geriau pasilaikyti sau,manau pats faktas,kad paliko savo draugę reiškė,kad jausmai pasikeitė

QUOTE(virga @ 2012 03 28, 18:55)
sufle, ar tiki tu ta drauge? Kaip supratau, ji buvo jo drauge, tik veliau tavo?
Man kazkas cia ne taip gaunasi. Vaziavo pas zmona i uzsieny kalbeti.
Lygtais negalima telefonu. Man daugiau panasu i tai, kad vaziavo pas zmona gyventi. Bet konfliktai, o gal ir jo isgerinejimai privede prie skyrybu. Mano nuomone, vyrai nelabai skuba tvarkyti skyrybu popieriu. Nebent turi antra puse, kuri spaudzia. Nezinau, tau spresti, bet as labai pagalvociau.
P.s. Kad jis tave myli, tai tikiu. Bet ar tu ji myli tiek, kad galetum palikti dabartini drauga?
Man kazkas cia ne taip gaunasi. Vaziavo pas zmona i uzsieny kalbeti.

P.s. Kad jis tave myli, tai tikiu. Bet ar tu ji myli tiek, kad galetum palikti dabartini drauga?
Na kodel, normalu, kad vaziavo pas zmona kalbetis del skyrybu, pati skyriausi, nera taip viskas paprasta, ir tikrai ne visad imanoma tai suderinti telefonu, ypac jei viena is pusiu priestarauja skyryboms.
Ir tikrai vyrai KARTAIS linke kuo skubiau susitvarkyti dokumentus, kalbu is patirties - savo vyra palikau as, bet oficialiu skyrybu praejus 1 metams pareikalavo jis, ir labai skubiai....
Taip kad, nera taisykliu

Papildyta:
QUOTE(sufle @ 2012 03 28, 18:07)
pakalbejau su drauge.ji zinojo, kad jis vedes. pasirodo jie jau seniai pykosi, planavo skirtis, gyveno atskirai.kai jis su manim susipazino, zmona jau 4men gyveno uzsieny, prase jo vaziuot kartu, pradet viska is naujo. taciau jis pateike skyrybu prasyma. kai as suzinojau ir ji palikau, jis vaziavo pas zmona, prase jos pasirasyt dokus, issiskirt graziuoju..tipo ten prabuvo 2 dienas. visa ta laika jis bendravo su ta mano..nu ir jo drauge..sake, kad jis buvo tikrai isimylejes, kaip nesavas, pradejo vis dazniau isgerineti..kai paklausiau, ka jis veike ta pusmeti, kol mudu nebendravom, sake, kad skyresi, nes ta zmonele pasirodo taip lengvai nenorejo jo paleisti, pardavinejo buta bendra, tvarkesi dokus visokius, nes kaip sakiau turi imone ir reikejo dalinti turta..ai dar neva gydesi, nes rimtai isgerinejo...o dabar sako, nors ir elgiasi jis kaip vaikas, bet todel, kad yra isimylejes labai...nu kazkokios pasakos cia...
gavau jo nr, sutariau ryt susitikti...noriu kuo greiciau viska issiaiskinti..
gavau jo nr, sutariau ryt susitikti...noriu kuo greiciau viska issiaiskinti..
Man tik keistai skamba, kad per ta pusmeti spejo ir "geriku" pasidaryti, ir "issigydyti"

Papildyta:
QUOTE(Milledi* @ 2012 03 28, 19:06)
pasisakysiu ir as
sufle, nelabai as tikeciau ta drauge, ypac jei ji to vyro drauge. Ir dar vienas pastebejimas - jei vyras apgaudinejo zmona, tai kazin ar su tavimi budamas veliau nenueis i kaire. O dabar turi rimta zmogu, kuris tave myli ir nori sukurti su tavimi seima. patarciau ivertinti tai ir nepasiduoti silpnumo akimirkai. gerai vienoje zinuteje sakei- su anuo vyru isgyvenai grazias akimirkas ir smagiai praleidai laika. o dabar verta sugrizti i realybe ir gyventi toliau 

Pritariu