Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(Almost @ 2012 03 29, 18:00)
pamenate savo klausimą apie tai, kodėl jis Jums daiktų neatveža ir šiaip jokių žinių apie juos? tai gavote atsakymą manau  mirksiukas.gif

Negavau.. Kas čia-baimė? Gėda? Nesuprantu,kam taip vaikiškai elgtis..
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 03 29, 17:01)
Negavau.. Kas čia-baimė? Gėda? Nesuprantu,kam taip vaikiškai elgtis..

žmogus tiesiog matomai nenori su Jumis pats susitikti ir tiek. Tiesiog. Manau, kad laikas nebepuoselėti iliuzijų, būtent baigti elgtis vaikiškai, pasiimti daiktus, kad ir kas juos beatvežtų, nes būtent tie Jūsų daiktai Jums tarsi kokia gija, sąsaja. Ir gyventi ramiai toliau. Sau, dėl savęs.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 03 29, 18:06)
žmogus tiesiog matomai nenori su Jumis pats susitikti ir tiek. Tiesiog. Manau, kad laikas nebepuoselėti iliuzijų, būtent baigti elgtis vaikiškai, pasiimti daiktus, kad ir kas juos beatvežtų, nes būtent tie Jūsų daiktai Jums tarsi kokia gija, sąsaja. Ir gyventi ramiai toliau. Sau, dėl savęs.

skaudu,bet matyt jūs teisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 03 29, 17:16)
skaudu,bet matyt jūs teisi  4u.gif

na, l'emure, juk suprantat pati - sudužo jau tos svajonės. viskas. ir žmogus tiesiog matyt nebenori bendraut, nebenori turėt nieko bendro. jei norėtų, tai na gi jis vyras - būtų seniai pasakęs. o čia toks "noriu-nenoriu-noriu vėl-duok saldainį-duok pieno", tai ką žinau. moteriškos fantazijos vaisius labiau, o ne vyriškio elgesys. ypač, jei jis užtikrintas, t.y. ką pasako, tą padaro smile.gif ir tai, kad paprašė perduot draugų Jūsų daiktus, tikrai nebūtinai reiškia, jog bijo, gėda ar t.t. Žmogus tiesiog nebenori palaikyti jokių santykių smile.gif

p.s. svajonės sudužo tam gyvenimo etapui su tuo žmogumi. pasaulyje n-vienetų vyrų. žavių, gražių, užtikrintų, protingų, sąmojingų ir visokių kitokių nuostabiai puikių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 03 29, 19:21)
na, l'emure, juk suprantat pati - sudužo jau tos svajonės. viskas. ir žmogus tiesiog matyt nebenori bendraut, nebenori turėt nieko bendro. jei norėtų, tai na gi jis vyras - būtų seniai pasakęs. o čia toks "noriu-nenoriu-noriu vėl-duok saldainį-duok pieno", tai ką žinau. moteriškos fantazijos vaisius labiau, o ne vyriškio elgesys. ypač, jei jis užtikrintas, t.y. ką pasako, tą padaro  smile.gif ir tai, kad paprašė perduot draugų Jūsų daiktus, tikrai nebūtinai reiškia, jog bijo, gėda ar t.t. Žmogus tiesiog nebenori palaikyti jokių santykių  smile.gif

p.s. svajonės sudužo tam gyvenimo etapui su tuo žmogumi. pasaulyje n-vienetų vyrų. žavių, gražių, užtikrintų, protingų, sąmojingų ir visokių kitokių nuostabiai puikių  bigsmile.gif

Va va, reikkia dabar tik laiko, o vėliau viskas savaime grįš į normalų gyvenimo ritmą. Atsikelsim vieną rytą ir suprasim, kad nebekyla mintys apie juos, va tada r prasidės naujas gyvenimas, o ne egziistavimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 03 29, 18:21)
na, l'emure, juk suprantat pati - sudužo jau tos svajonės. viskas. ir žmogus tiesiog matyt nebenori bendraut, nebenori turėt nieko bendro. jei norėtų, tai na gi jis vyras - būtų seniai pasakęs. o čia toks "noriu-nenoriu-noriu vėl-duok saldainį-duok pieno", tai ką žinau. moteriškos fantazijos vaisius labiau, o ne vyriškio elgesys. ypač, jei jis užtikrintas, t.y. ką pasako, tą padaro  smile.gif ir tai, kad paprašė perduot draugų Jūsų daiktus, tikrai nebūtinai reiškia, jog bijo, gėda ar t.t. Žmogus tiesiog nebenori palaikyti jokių santykių  smile.gif

p.s. svajonės sudužo tam gyvenimo etapui su tuo žmogumi. pasaulyje n-vienetų vyrų. žavių, gražių, užtikrintų, protingų, sąmojingų ir visokių kitokių nuostabiai puikių  bigsmile.gif

Bet kodėl tas draugas prašė manęs jam parašyti? Sako gal mes abu atvešime daiktus,nu man toks jausmas,kad jis mato mano draugo vidinį konfliktą ir neryžtingumą,nors greičiausiai čia tik mano fantazijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 03 29, 19:31)
Bet kodėl tas draugas prašė manęs jam parašyti? Sako gal mes abu atvešime daiktus,nu man toks jausmas,kad jis mato mano draugo vidinį konfliktą ir neryžtingumą,nors greičiausiai čia tik mano fantazijos  4u.gif

Aš prieš porą savaičių kiekvieną ex netikėtą sms, žodį ir pn laikiau ženklu, kad va jis grįš pas manee ir laukiau. O dabar vakarykštis jo parašymas reiskia tik tiek, kad jis girtas norėjo su kažkuo pačetint, tam reklui pasirinko mane ir tiek, nebededu tuščių vilčių, tik viską sudrumsčia tos jo sms dabar jų visai nebelaukiu ir nebesitikiu, geriau jų nebūtų 4u.gif
Atsakyti
Ryt atveš tą radiatorių ir bus baigta.. Kaip skauda,verkiu net balsu..Ar dar mylėsiu taip ką nors? Ar rasiu tokį kaip jis?
Net negera man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 03 29, 20:17)
Ryt atveš tą radiatorių ir bus baigta.. Kaip skauda,verkiu net balsu..Ar dar mylėsiu taip ką nors? Ar rasiu tokį kaip jis?
Net negera man  verysad.gif

Kai pagalvoju, kiek kartų gyvenime teko taip sakyti... biggrin.gif

Atsiprašau, čia aš nepiktai. Ne - taip nebemylėsi. Mylėsi kitaip. Kas kartą vis brandžiau, giliau, o gal savanaudiškai. 2 vienodų meilių nebūna.Būtent tuo gyvenimas ir nuostabus, kad kai mylėsi kitą kartą, galvosi, kad niekada anksčiau taip nemylėjai.
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 03 29, 20:17)
Net negera man  verysad.gif

koks pazystamas jausmas.. 4u.gif laikykites
kalbejau siandien su juo...pakalbejom sakyciau nuosirdziai, issiaiskinom..zieda pasilikau...
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 03 29, 18:21)
pasaulyje n-vienetų vyrų. žavių, gražių, užtikrintų, protingų, sąmojingų ir visokių kitokių nuostabiai puikių  bigsmile.gif

Kur tokiu yra? bigsmile.gif Vis neaptinku, o gal ne tose vietose ieskau lotuliukas.gif
Mergaites, laikykites 4u.gif Skaumas po mazu dingines.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2012 03 29, 21:19)
Kur tokiu yra? bigsmile.gif  Vis neaptinku, o gal ne tose vietose ieskau lotuliukas.gif

tame ir bėda - ieškot. nereik ieškot ir pasirodys patys mirksiukas.gif lobio irgi žmonės ieško. iki išprotėjimo. tada miršta, lobio taip ir neradę. bet išprotėję bigsmile.gif
Atsakyti