Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(l'emurė @ 2012 03 31, 16:36)
šiandien man irgi liūdna,nuo pačio ryto,visą naktį jį sapnavau.. Mano širdis visiškai dužus,nieko nebeliko.,..

užjaučiu tave... visos čia esančios turbūt suprantam tą jausmą... aš jau visus du mėnesius kasnakt sapnuoju, ir kas blogiausia, kad dažniausiai tai, jog viskas yra gerai ir kas rytą turiu iš naujo suprast, kad taip nėra.... nelinkiu tau to... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 03 31, 15:48)
užjaučiu tave... visos čia esančios turbūt suprantam tą jausmą... aš jau visus du mėnesius kasnakt sapnuoju, ir kas blogiausia, kad dažniausiai tai, jog viskas yra gerai ir kas rytą turiu iš naujo suprast, kad taip nėra.... nelinkiu tau to... sad.gif

aš dažnai sapnuoju,kad jis man parašo jog pasiilgo,kad viskas laikina.. nekenčiu to..
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 03 31, 16:48)

aha, čia tikrai blogiausias jausmas turbūt, kai sapnuoji, atrodo viskas gerai, atsibundi ir tada persmelkia skausmas, nes suvoki, kad iš tiesų jau nieko nebeliko..
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 03 31, 16:53)
aha, čia tikrai blogiausias jausmas turbūt, kai sapnuoji, atrodo viskas gerai, atsibundi ir tada persmelkia skausmas, nes suvoki, kad iš tiesų jau nieko nebeliko..

Tikra tiesa, nes toks jausmas, kad kasdien iš naujo viskas, vėl nuo pradžių išsiskiri... tikiuos greit baigsis tokia nesamonė...
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 03 31, 16:56)
Tikra tiesa, nes toks jausmas, kad kasdien iš naujo viskas, vėl nuo pradžių išsiskiri... tikiuos greit baigsis tokia nesamonė...

turi baigtis, tikrai turi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 03 31, 17:18)
turi baigtis, tikrai turi 4u.gif  4u.gif

Ir baigsis, ankščiau ar vėliau, bet baigsis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas ar nuobodžiauja šeštadienio vakarėlį čia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 03 31, 21:02)
Kas ar nuobodžiauja šeštadienio vakarėlį čia? 4u.gif

aš.. jau užkniso tie savaitgaliai namie, bet šiandien jaučiuos tokia pavargus visą dieną..
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 03 31, 21:20)
aš.. jau užkniso tie savaitgaliai namie, bet šiandien jaučiuos tokia pavargus visą dieną..

kodėl neleki niekur savaitgaliais? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 03 31, 21:35)
kodėl neleki niekur savaitgaliais? rolleyes.gif

kažkaip ir nelabai turiu su kuo, ir pvz kokių klubų nemėgstu, o ir kaip sakiau, neturėčiau su kuo į juos eit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 03 31, 21:53)
kažkaip ir nelabai turiu su kuo, ir pvz kokių klubų nemėgstu, o ir kaip sakiau, neturėčiau su kuo į juos eit smile.gif

O kur visos drauges? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 03 28, 12:08)
O, negali taip buti, kad zmona neapsikentus jo klajoniu (galima susidaryti toki vaizda) pati su juo issiskyre? O, jis sugalvojo surasti tave ir suvaidinti skirybu drama, neva del taves issiskyre?

Man irgi tokia mintis toptelejo. Taip stipriai isimylejes vyras, kuris sakosi net isiskyres del to su zmona, vargu ar sugebetu iskesti pusmeti be svao naujosios meiles g.gif
O siaip, zmogus, kuris skiriasi su buvusiuoju del naujojo partnerio, man is esmes nepatikimas. Jeigu buvo santykiuose problemu - jas riekejo spresti, jeigu nebuvo noro ju spresti - reikejo skirtis ir negaisinti svao ir kito zmogaus laiko, o jeigu skiriamasi ne del problemu, o del aistros, tai kas gali garantuoti, kad istorija nepasikartos?
QUOTE(sufle @ 2012 03 28, 16:07)
ai dar neva gydesi, nes rimtai isgerinejo...

Pateikiat kaip smulkmena, pita teisi, manau turetumet atidziau susimastyti apie tai, ka parasete 4u.gif
O zieda as grazinciau. Kam pasilikti daikta (tegul ir brangu) kuris turetu simbolizuoti meile, nuo nemylimo zmogaus? g.gif Nebukit tokios materialistes, tai tik metalo (ir galbut) akmens gabalelis, tegul ir turintis pinigine verte, bet kokia verte jis gali tureti jums, jeigu tai nera jums brangaus zmogaus dovana? Galu gale etiketas reikalauja, kaip prie stalo valgyti su sakute ir peiliu, taip ir situose reikaluose - ziedo grazinimas rodo tvirta NE. O jeigu pati norite ta zieda pasilikti del jo vertes/teikiamu sentimentu, taip tik signalizuojate zmogui, kad jusu NE nera tvirtas. Ai, neparsiduokit, jauna dar esat, uzdirbsit dar ne tokiems ziedams biggrin.gif

Visaip_buna, pirma meile tuo ir ypatinga, kad praeina 4u.gif Na, vaikai dar buvot, paziurekit i savo santykius - manipuliacija, nesusikalbejimas, vaikiski principai, kaprizai. Tokius santykius pradejus, sunku juos pakeisti kardinaliai ir subresti, tenka skirtis ir pradeti naujus santykius su nauju zmogumi 4u.gif Pabuk vienas, leisk paciam susivokti, ar tai, ka turejai, buvo tai, ko tau reikia, kur klydai, ko ismokai. O mergina, po tiek NE, manau tvirtai apsisprendusi santykius nutraukti. Nebekankink saves tusciomis viltimis 4u.gif

Merginos, linkiu prisiminti, kad suduzusios svajones suduzo tik su konkreciu zmogumi. Svajones atidalinkite nuo jo. Svajone - jusu, pasilikite ja sau, kad galetumete igyvendinti, sutikusi tinkama zmogu. O netinkama zmogu pamirskit 4u.gif
Atsakyti