Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

as suprantu, kad musu nuomones issiskiria, tavo poziuris labai optimistiskas 4u.gif taciau nera taip viskas paprasta...issiskyrima kaikurios isgyvena panasiai kaip mirti...kaip sunkia lyga..buna pyktis, panika, saves kaltinimas, neigimas ir t.t...jug su zmogum norejai dalintis savo gyvenimu, kurie planus, svajojai...ir kai netiketai viso to netenkti, nesugebi, net nezinau ar imanoma stengtis galvoti, kad viskas tik i gera, dziaugtis tuo ka turi, pamirsti ir iskelta galva eiti tolyn...o ir kam?kad skausmas veliau sugryztu ir smogtu dar stipriau?kai susizeidziama, liudime, verkiame, isgyvename..ir kasdien, po truputi ta skausma suvokiame kitaip, darosi lengviau, kol galiausiai atsitiesiame..taip pat ir su sirdies skausmu...reikia nebijokti verkti, liudeti...jug visada po tokiu kanciu ateina kazkas gero 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(l'emurė @ 2012 03 30, 13:17)
Na va,atidaviau daiktus,atsisveikinom su šypsenom ir tiek..  smile.gif

ir kokios nuotaikos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 03 30, 12:19)
as suprantu, kad musu nuomones issiskiria, tavo poziuris labai optimistiskas 4u.gif  <..>

dar kartą paminėsiu - aš realistė. ir niekur nerašiau, kad negalima ir nereikia liūdėti, verkti, iškentėti ir t.t. Manau, jog viskam turi būti ribos. Liūdesys - ne išimtis. mirksiukas.gif
Atsakyti
man optimiste, tau realiste 4u.gif kolkas matau sioj temos gan sveika liudesi ir poziuri...bet esu maciusi kai del skyrybu skausmo buvo visai pametema galva, prieinama prie drastisku veiksmu... doh.gif as taip pat uz sveika ir protinga liudesi.. 4u.gif
beje, kodel pati lankaisi sioje temoje?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 03 30, 12:26)

beje, kodel pati lankaisi sioje temoje?smile.gif

geras klausimas. kažkada labai skaudėjo. ir niekada nežinai, kas laukia rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 03 30, 13:20)

ir kokios nuotaikos? 4u.gif

Tuščia viduje.. Smaugia ašaros,bet tuo pačiu ir nenoriu verkti..
Atsakyti
Jei rusiskai kas nors skaitom, yra geras puslapis kaip isgyventi skyrybas. Man labai padeda, o be to paziuri kiek yra zmoniu isgyvenanciu ta pati ir palengeveja. Apie skyrybas man pranese vasario 20 d. Kovo 7 d. isejo is namu. Sia savaite man jau zymiai lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nasturcija: 30 kovo 2012 - 13:35
niekada nesu buvusi palikta(tfu tfu tfu), visada palikdavau as, ir vienakart kartu nusprendem..ir man visada skaudedavo doh.gif tai kas butu jei mane paliktu g.gif

Papildyta:
QUOTE(l'emurė @ 2012 03 30, 13:32)
Tuščia viduje.. Smaugia ašaros,bet tuo pačiu ir nenoriu verkti..

laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šiandien man liūdna, vakaras ir visa savaiitė namie ruošiantis koliams, nežinau kaip reiks tvert... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 03 30, 15:36)
Šiandien man liūdna, vakaras ir visa savaiitė namie ruošiantis koliams, nežinau kaip reiks tvert... doh.gif

mokykis ir negalvok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 03 30, 15:40)
mokykis ir negalvok 4u.gif  4u.gif  4u.gif

sunkiai gausi be draugių ištwert, vienatvė apniuko blush2.gif
Atsakyti
kaip čia tuščia šiandien blush2.gif
Atsakyti
...o man taip tuščia viduje....
Ir netiesa, kad su metais išsiskyrimo skausmą galima ištverti lengviau. Jis toks pats stiprus, aštrus kaip ir kažkada, ir nesvarbu, kad nebe pirmą kartą tai patiri.
Atsakyti