QUOTE(jediara @ 2011 09 22, 10:10)
Bet jau tikra rozyte.

QUOTE(Partizanė @ 2011 09 22, 00:18)
o yra prasmės nešti žiemoti man jau senus krūmus (na šiemet išsikerojusius) į laiptinę, kurioje nelabai bus šviesu žiemą, bet tikrai ganėtinai šilta, nepakankamai vėsu, kaip kad reiktų. gaunasi prastai: šilta ir tamsu. ar verta nešti, ar dzin, kitąmet naujai sodint jaunus ūglius?
Žinai va paskaičiau, tai aš nešiu. Pas mus šviesu ir vėsiau, citrinmedis sėkmingai antrą sezoną peržiemojo. Kadangi tavo laiptinės aikštelėj kaimynų daugiau nėr, tai neščiau. Nes niekam netrukdys, o mažu kas gausis

Aš savo plenciukus iš balkono parnešiau į namus.
Merginos, pas mane yra ir vesi ir tamsi patalpa, visas roziaziedes galiu priimti nemokamai
bet, be bajerio, laukiu pasario ir gelyciu pardavinejimo meto
Pas mane dar amerikonkos neprazydo, net ziedu dar neturi...krumeliai, normalus jau, gal silumos truksta? Bet dar laukiu...

Pas mane dar amerikonkos neprazydo, net ziedu dar neturi...krumeliai, normalus jau, gal silumos truksta? Bet dar laukiu...
QUOTE(kkarile @ 2011 09 22, 13:45)
Merginos, pas mane yra ir vesi ir tamsi patalpa, visas roziaziedes galiu priimti nemokamai

Pageidautina vesi ir šviesi

QUOTE(amarrile @ 2011 09 22, 16:37)

QUOTE(Ex @ 2011 09 25, 13:01)
Na, labai grazios, kad ir be vardo ir pavardes