Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

senesni krūmai sekantį sezoną geriau sutankėja. Tik tokioje vietoje laikomus reiks dažniau laistyt. Antraip voratinklinė erkutė tikrai įsimes. Na ir aišku, kad dėl šviesos trūkumo išstybs labai ūgliai, sausio pabaigoj be gailesčio reiks dar kartą genėt.
Atsakyti
Dar viena nedrąsi "rožytė" ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 09 22, 10:10)

wow wub.gif nuostabu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 09 22, 10:10)

Bet jau tikra rozyte. thumbup.gif Grozis tu musu geliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 09 22, 00:18)
o yra prasmės nešti žiemoti man jau senus krūmus (na šiemet išsikerojusius) į laiptinę, kurioje nelabai bus šviesu žiemą, bet tikrai ganėtinai šilta, nepakankamai vėsu, kaip kad reiktų. gaunasi prastai: šilta ir tamsu. ar verta nešti, ar dzin, kitąmet naujai sodint jaunus ūglius?

Žinai va paskaičiau, tai aš nešiu. Pas mus šviesu ir vėsiau, citrinmedis sėkmingai antrą sezoną peržiemojo. Kadangi tavo laiptinės aikštelėj kaimynų daugiau nėr, tai neščiau. Nes niekam netrukdys, o mažu kas gausis g.gif

Aš savo plenciukus iš balkono parnešiau į namus.
Atsakyti
Merginos, pas mane yra ir vesi ir tamsi patalpa, visas roziaziedes galiu priimti nemokamai wub.gif 4u.gif ax.gif biggrin.gif
bet, be bajerio, laukiu pasario ir gelyciu pardavinejimo meto wub.gif
Pas mane dar amerikonkos neprazydo, net ziedu dar neturi...krumeliai, normalus jau, gal silumos truksta? Bet dar laukiu...
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2011 09 22, 13:45)
Merginos, pas mane yra ir vesi ir tamsi patalpa, visas roziaziedes galiu priimti nemokamai wub.gif  4u.gif  ax.gif  biggrin.gif
bet, be bajerio, laukiu pasario ir gelyciu pardavinejimo meto wub.gif
Pas mane dar amerikonkos neprazydo, net ziedu dar neturi...krumeliai, normalus jau, gal silumos truksta? Bet dar laukiu...

Pageidautina vesi ir šviesi lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
nu sunešio po savaitgalio, nu neturiu kada, reikia gi tuos vazoniukus šluostyt. kol kas stovi puikiai, aišku, procesas mažai dar vysta.
gerai, visas gėles nešiu į laiptinę. tik šlangos reikia laistymui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 09 22, 16:37)
Pageidautina vesi ir šviesi lotuliukas.gif  tongue.gif

tongue.gif rimtai? As bandysiu tamsiam rusy laikyti, ziuresiu kas bus, nes ir rododendra viena triu kur nesamas vidun, tai as tik toje patalpoje galiu laikyti g.gif
Atsakyti
labas tik idesiu nuotraukas, nera laiko nei paskaityti. Mano Tutti frutti - yra oranzine, svelniai rausva ir ryskesne rausva. Labai dziaugiuosi kad is 3 daigeliu visi skirtingu spalvu. Ir kaip manoji `padaryta` vijokline is svyrancios auga.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bandom toliau puošti temutę smile.gif
Jaunutė kompaktinė pelargonija, pavadinimo nežinau, bet labai įdomus žiedlapų margumas.. Burbulas nusimato stambus. Laukiu kol pilnai išsiskleis wub.gif
user posted image

Šita irgi jauniklė, kompaktinė, fioletavai-burokinė stambiais žiedais ir dideliu "burbulu", be vardo ir pavardės...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 09 25, 13:01)
Bandom toliau puošti temutę smile.gif
be vardo ir pavardės...

Na, labai grazios, kad ir be vardo ir pavardes thumbup.gif
Atsakyti