nu tikrai labai gražu, pamatai tokius vaizdus ir pačiai atsiranda noras gražinti savo aplinką, toliau puoselėti savo kiemą, nors jau ir ruduo (atrodo ir pabodo viskas), bet tokie vaizdai duoda postūmio ir apskritai labai smagu matyti gražius vaizdus, grožėtis jais, atsiranda jėgų ir idėjų
Sukčiuvienė... ..o aš jau vos tik akis praplėšiau, atvariau šįryt grožėtis tavo nutukusiais žiedais....
Gražu, originaliai turėtų būt dar gražiau, jaukiau, bet ten bepiga tiek augint, kai nereikia galvot kur juos žiemai sukišt..
Bet man krinta į akis, kad viskas tik vazonuose, loveliai balkonuose, matyt, nepopuliaru
reikės šias nuotraukas vyrui ir draugams parodyti, nes visi mane vadina pamišusia ant gėlių, tai matau kad man dar toli iki pašimo , kai mano namas bus toks tai tada galir būsiu pamišus
Manau, dar ir patręšt reikia, ne tik palaistyt.. per savaitę penki kubai vandens, kibiras trąšų - ir pas jus bus gražu..
O man dar įdomiau, kaip tavo nuotraukose laistytojai sienomis roplinėja...
vat man irgi įdomu, kaip jei ten laisto... juk turėtų kaitint ten atsakančiai...
nu rodau savo, tokius paprastus, lyginant su prieš tai egzotiškais vaizdais. ale vistiek, nugi akis džiugina. jos išbujojo tik rudeniop. kai kurį laiką gerai užlijo, tai pasilapiavo.
vat man irgi įdomu, kaip jei ten laisto... juk turėtų kaitint ten atsakančiai...
nu rodau savo, tokius paprastus, lyginant su prieš tai egzotiškais vaizdais. ale vistiek, nugi akis džiugina. jos išbujojo tik rudeniop. kai kurį laiką gerai užlijo, tai pasilapiavo.
nerealiai fantastika as dabar mastau kaip man pasidaugint savu palergoniju turiu dvi bet tokios grazuoles tai noriu per ziema namie susidraugauti o pavasari jau kiema puosti
[quote=Partizanė,2011 09 27, 11:26]
Nieko neprastesnis vaizdelis !Gal dar net graziau .
ParTiZaNe, nieko saaau garbės žodis, tie tavo importiniai vaizeliai tikrai nublanko prieš tikruosius naminius išlepintus žiedus. Kokios ten pas tave spalvingos lysvės kokios klombos.. eina peklon kaip gražu
Ir kur tu tokias kupetas žiemą laikysi.. musiau angarą turi..