Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(Ex @ 2011 09 25, 13:01)
Bandom toliau puošti temutę smile.gif
Jaunutė kompaktinė pelargonija, pavadinimo nežinau, bet labai įdomus žiedlapų margumas.. Burbulas nusimato stambus. Laukiu kol pilnai išsiskleis wub.gif

Gali būti Peppermint twist

Bergpalais 4u.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Gaudvile,o kodel ruduo,o jos jaunutes g.gif Pavasary pirkti kereliai trys taip ir išliko ''jauni'' blush2.gif Berpalais irgi. Kad aš taip pamažu senčiau
rolleyes.gif
Atsakyti
normalaus amžiaus tie augalai biggrin.gif , nužydėjusius žiedynus gi išskinam ir nauji užsimezga, sužydi. Iki pat šalnų juk jos žydi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 25, 20:10)

Nu tu duodi... vaikščiojanti enciklopedija blink.gif nu tiksliai tokia, dėkui bigsmile.gif vakar per dieną saulutė pašvietė, tai du žiedukai ir išsiskleidė. Identiški nuotraukai. O maniau, kad čia kokia dailiai susimixavusi dvorniaška.. blush2.gif
Dabar lauksiu viso burbulo, vajei, kokia graži bus.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 26 rugsėjo 2011 - 06:34
QUOTE(Ex @ 2011 09 26, 06:30)

Dabar lauksiu viso burbulo, vajei, kokia graži bus..  wub.gif

nuostabi wub.gif
Atsakyti
Laba diena, gal galite man atsakyti, ar isgyvens mano gauta dovanu kompaktine pelargonija per ziema, kai name temperaturu kaita, nes kai anksti ryte isvaziuojame i darbus, temperatura iki vakaro nukrenta iki +14 laipsniu, o kai sugrystame, uzkuriam katila ir namus prisildom iki +25, ar nenumirios ta mano pelargonyte? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Dangeri @ 2011 09 26, 10:11)
Laba diena, gal galite man atsakyti, ar isgyvens mano gauta dovanu kompaktine pelargonija per ziema, kai name temperaturu kaita, nes kai anksti ryte isvaziuojame i darbus, temperatura iki vakaro nukrenta iki +14 laipsniu, o kai sugrystame, uzkuriam katila ir namus prisildom iki +25, ar nenumirios ta mano pelargonyte? Aciu.

Na, mano dvorniaske prie tokios temperaturos isgyveno. Kaip del grynakrauju nezinau. Tik nelaikykit arti radiatoriaus. O vat orchidejos numire. Viena tiek ziedu buvo prikrovus, gaila...
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2011 09 26, 11:44)
Na, mano dvorniaske prie tokios temperaturos isgyveno. Kaip del grynakrauju nezinau. Tik nelaikykit arti radiatoriaus. O vat orchidejos numire. Viena tiek ziedu buvo prikrovus, gaila...

Taip ir padarysiu, gal ir isgyvens, nes ko gero irgi dvorneske, gavau is kaimo bobulytes dovanu, bet nuostabi grazuole baltais ziedais, diena statysiu ant palanges, kad sviesos turetu, o vakarais, kai radiatoriai prades pleskinti, trauksiu tolyn, vistiek jau uz lango bus tamsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2011 09 26, 09:44)

jei phalenopsiai, tai mirė nuo kitos priežasties. jiems tokia kaita tik į naudą - žiedų prikrauna.

nu maniškės lauke stovinčios kaip atsigavo, kiek žiedų prikrovė, tiesiog gražuolės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 09 26, 15:12)
jei phalenopsiai, tai mirė nuo kitos priežasties. jiems tokia kaita tik į naudą - žiedų prikrauna.

Cia ne ta tema, bet paklausiu. O kodel numire, gal perlaisciau? Ziedu buvo nerealiai daug. Ir sau pradejo ziedai kristi, o lapai tokiais taskais rudais nuejo, ismeciau lauk.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2011 09 26, 15:51)
Cia ne ta tema, bet paklausiu. O kodel numire, gal perlaisciau? Ziedu buvo nerealiai daug. Ir sau pradejo ziedai kristi, o lapai tokiais taskais rudais nuejo, ismeciau lauk.

sunku pasakyt dėl ko. gal ir perlaistėt, gal liga kokia įsimetė. faktas tik tas, kad temperatūrų skirtumas nuo +14 iki +25 čia poveikio neturėjo. priežastis kita.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 09 26, 15:12)
maniškės lauke kiek žiedų prikrovė, tiesiog gražuolės  thumbup.gif

A tai ko patingėjai nuo kėdės pakelti savo "vyrų viliotinį", žieduotas gražuoles nupaveiksluoti ir leisti mums maloniai pasiseilėti?... bigsmile.gif
Atsakyti