Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

Kiek cia groziu pas jus ir aplinkui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Partizane, na ir padavei vaizdų.. 4u.gif Labai gražu.
Atsakyti
Partizane, beprotiskai fantastiska 4u.gif wub.gif Pamenu, pavasi deliojai spalvinius derinius, o isaugo i tokius puikius krumus ir spalvos labai grazios, o svedukes lauke laikai?
Atsakyti
o jėtus jėtus kaip apsąlo širdis man nuo jūsų pagyrų wub.gif nežinau kur nešiu rudenį, turiu šiltą rūsį be šviesos ir šiltą laiptinę tamsią. nieko tinkamo biggrin.gif
aha, spalvas derinau, bet pamenu nieko aš ten nepriderinau, gavosi mišrainė ir visai gerai biggrin.gif

bet žinokit kaimynės pelargonijos perspjauna... jos nutįsusios žemyn pusantro metro. užtatais noriu nešti šias laiptinėn ir kitais metais išsitraukti biggrin.gif
Atsakyti
Partizane, gražu 4u.gif

tiesą pasakius, jau pavargau nuo svyrančių, dabar pirmoj vietoj juostuotosios. Jei ir užplauks kitąmet atsisakyt svyrančių petunijų, tai p. zonale bus poruojamos su šlamučiu.
Atsakyti
juostuotosios tai čia kokios?
man su šlamučiu irgi patiko, aš dideliuose vazonuose turėjau, šlamutis išbujojo nerealiai.

pagooglinau, tai čia tos vadinamos dar karališkosiomis. o man labai labai nepatiko jos, nepasiteisino.
todėl, kad ant lietaus jos nepakencia būti, bliūkšta žiedai man, jokio vaizdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 28 rugsėjo 2011 - 14:48
karališkos tai būtų pelargonium grandiflorum. Tokios kaip čia biggrin.gif
Šlamutį dabar turiu rudeniniame vazone, apgeniu kai jau per daug pasidaro. Pakabinamam pridengs vazoną. Nors čia irgi klausimas, gal su ipomėja maišysiu
user posted image
Tasai salotinis augalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 28 rugsėjo 2011 - 14:57
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 28, 15:55)
Tasai salotinis augalas.

Nu labai thumbup.gif tas salotinis augalas
Atsakyti
Turiu du didelius jaunus karališkosios p.daigus. Viena prakiščiau kam ax.gif Baltos. Nuotraukas motineles esu rodžiusi. Lapai skiriasi nuo Gaudviles nurodytu mirksiukas.gif
Ar šlamutį galima pačiom užsiauginti g.gif
Atsakyti
nuotraukoj Partizanės pelargonium zonale, o ne karališkoji smile.gif
Atsakyti
O aš atradau ,kad jeronimas -pelargonija blush2.gif Nusprendžiau įsitaisyti ir naudinga augala ax.gif grožio ne marios,bet miegamajame pakavotas po užuolaida gales gyventi... Atsiliepimus gerus girdejau šiandien apie jį,o dabar dar pasiskaitinejau....
Atsakyti
hehe, jo, Gaudvile suskėlei biggrin.gif
tas salotinis labai gražu.

jeronimo ir aš norėčiau, tik va nžn iš kur gaut.
Atsakyti