Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

Nzn ar LT daromi spermos fragmentacijos tyrimas,bet jei smarkiai fragmentuota sperma,tai gali buti persileidimo priezastis.Su ja sunkiai pastojama,o jei ir pastojama labai nemazai persileidimo rizika iki 16 sav.
Deja,cia jau nieko nepasirinksi,reikia tik tiketis,kad uzkibs sveikas spermiukas...

....Sara....,labai gaila,imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 07, 19:40)
progesterona tyre, tiriausiai, ane? kaip ir visus kitus lytinius hormonus?

as nezinau kaip istirti toki dalyka, bet man gyvenime pasitaike moteru, kurios persileisdavo (net ir 14 savaite), nesiodamos tam tikros lyties vaika. kazkaip vienu organizmas atmesdavo visus berniukus, kitu - mergaites..

dar kaip variantas - tirstas kraujas, bet tada labai greitai ivyksta persileidimas. dar antifosfolipidinis sindromas. imunologiniai tyrimai dar yra. genetiniai tyrimai. mikroplazmos ir ureoplazmos.. uoj, daug priezasciu gali buti...

kariotipai tirti, plazmos tirtos, gydytos jau po 3 nesekmiu, AFS nepasitvirtino.. progesteronas mazokas.. nors su antruoju nestumu D geriau po 4 tabletes, 15 sav pameciau berniuka.. (pameciau, tai beinat iskrito i kelnes )

QUOTE(...sara... @ 2012 01 07, 19:42)
Labukas, mano istorijoje irgi trys nesėkme pasibaigę  nestuke.gif  ir visi apie 12 sav., paskutinis košmaras baigėsi tik vakar  verysad.gif  bet niekada nei viena gydytoja nėra užsiminusi apie vyro kaltę, juk pastojama?  blush2.gif
Be to mes daręsi vyro tyrimai buvo geri, o vyro nesuderinamumas nebent galėtų būti (tai daromi kariotipo - suderinamumo tyrimai) - abiejų kartu suderinamumo  g.gif

na va,manoji uzsimine, kad reiktu pakartoti, maza kas.. g.gif todel idomu kiek yra su tuom susidurusiu g.gif

uz netekti 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 07, 19:54)
Nzn ar LT daromi spermos fragmentacijos tyrimas,bet jei smarkiai fragmentuota sperma,tai gali buti persileidimo priezastis.Su ja sunkiai pastojama,o jei ir pastojama labai nemazai persileidimo rizika iki 16 sav.
Deja,cia jau nieko nepasirinksi,reikia tik tiketis,kad uzkibs sveikas spermiukas...

....Sara....,labai gaila,imk 4u.gif

nezinau net.. darysime issamu, ten kur parodo kiek spermiuku buna su anomalijom..

turim itarimu, kad mano kiausialaste formuojasi silpna, o jei ir spermiukai dar silpni doh.gif
Atsakyti
as abu persileidimus prakentejau namie, pirmas dar nieko, bet antras buvo baisus, viskas prasidejo nakti su dideliu kraujavimu ir skausmais...Galejau nukraujuoti, bet aciu Dievui viskas baigesi laimingai, jei taip galima pasakyti...Nors gin sake, kad daugiau geriau taip nerizikuoti...

O del tyrimu - tai dariausi, ka siule - nieko nerado. Del vyro spermos nieko neminejo, tik siule pasidaryti kariotipa (chromosomu atitikima), bet irgi viskas gerai.

Atsakyti
labukas.as cia naujoke,ar priimsit?
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2012 01 07, 21:20)
kariotipai tirti, plazmos tirtos, gydytos jau po 3 nesekmiu, AFS nepasitvirtino.. progesteronas mazokas.. nors su antruoju nestumu D geriau po 4 tabletes, 15 sav pameciau berniuka.. (pameciau, tai beinat iskrito i kelnes )
na va,manoji uzsimine, kad reiktu pakartoti, maza kas..  g.gif  todel idomu kiek yra su tuom susidurusiu g.gif

imuninius gal reikia daryti... kaip keista.. 15 sav.. o dupha gal buvai nutraukusi?

QUOTE(Novenkaja @ 2012 01 07, 21:58)
labukas.as cia naujoke,ar priimsit?

nu kaip cia pasakius... jeigu yra reikalo, tai prasom, nors sitame skyrelyje geriau jau... kuo trumpiau uzsilaikyti...
Atsakyti
Merginos,

aš jau pagavau savo mažylį, sudėjau į formaliną, ir nešiu tirti, kodėl jis pabėgo. Ar iškart gydytoja siūlo kariotipų tyrimą tėvams? Kiek kartų reikia persleisti, kad jau skirtų šį tyrimą?
Dar klausimas: kiek laiko kraujavote? ir kada gydytoja jau vėl leido planuoti?
Ačiū labai...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 07, 22:01)
imuninius gal reikia daryti... kaip keista.. 15 sav.. o dupha gal buvai nutraukusi?
nu kaip cia pasakius... jeigu yra reikalo, tai prasom, nors sitame skyrelyje geriau jau... kuo trumpiau uzsilaikyti...

tik paskaitinedavau,bet va po 2m.laukimo pastojau ir dziaugsmui nebuvo galo,bet deja neilgam,praradau savo zirniuka kai jam buvo tik 8savaiteles,vakar tik viskas ivyko...
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2012 01 07, 22:15)
Merginos,

aš jau pagavau savo mažylį, sudėjau į formaliną, ir nešiu tirti, kodėl jis pabėgo. Ar iškart gydytoja siūlo kariotipų tyrimą tėvams? Kiek kartų reikia persleisti, kad jau skirtų šį  tyrimą?
Ačiū labai...

...Man tik dabar po trečio nestuke.gif nutrūkimo liepė registruotis tyrimams, nors aš jau anksčiau visus dariausi, tai dabar kartosiu AFS...
...kraujuoja kiekviena individualiai, o planuot geriausia po pirmų mm, nes su pirmom mm dar išsivalo likučiai blush2.gif nors, kitos ir nelaukia, bet aš turiu skaudžią patirtį, po tokio patyrimo blush2.gif (kitos kiek žinau ir sėkmingai išnešioja, tiesiog laimės dalykas manau) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 07, 22:01)

o kas tie imuniniai? kam jie atliekami? tik moteriai ar abiem?
geriau po 4 tabletes idiena, beveik minuciu tikslumu...

QUOTE(Tyra_Situacija @ 2012 01 07, 22:15)
Merginos,

aš jau pagavau savo mažylį, sudėjau į formaliną, ir nešiu tirti, kodėl jis pabėgo. Ar iškart gydytoja siūlo kariotipų tyrimą tėvams? Kiek kartų reikia persleisti, kad jau skirtų šį  tyrimą?
Ačiū labai...

kad nemokamai butu, tai po 3 - ju, bet mes daremes po 2-ju, gine siuntime prirase, kad antrame buvo genetiniu itarimu.. todel praslydom.
nors kai pasiemem vaisiaus istirta israsa, tai genetike pasake, kad nebuvo genetiniu problemu..
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2012 01 07, 23:08)
kad nemokamai butu, tai po 3 - ju, bet mes daremes po 2-ju, gine siuntime prirase, kad antrame buvo genetiniu itarimu.. todel praslydom.
nors kai pasiemem vaisiaus istirta israsa, tai genetike pasake, kad nebuvo genetiniu problemu..

mums irgi atėjo atsakymai, kad genetinių problemų nerasta...
drieze, skaitau ka Tu rašai, ir viskas vos ne kaip pas mane....
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2012 01 08, 00:24)
mums irgi atėjo atsakymai, kad genetinių problemų nerasta...
drieze, skaitau ka Tu rašai, ir viskas vos ne kaip pas mane....

ir jus dar nerandat priezasciu?
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2012 01 07, 23:26)
ir jus dar nerandat priezasciu?

kol kas nerandam. turėjom tris nesėkmes. pasidariau visus įmanomus tyrimus - nu ir ką, nieko, viskas gerai. dar reik kartoti AFS tyrimą ir abiems genetinius su MB pasidaryti reikia. įtaria ginė, kad AFS gali būti vis dėl to. nu bus matyt. jau po paskutinio karto padariau metų pertrauką. jau kaip ir reiktų vėl bandyti, bet bijau. ne tas žodis.
Atsakyti