QUOTE(Maidenana @ 2012 01 07, 19:40)
progesterona tyre, tiriausiai, ane? kaip ir visus kitus lytinius hormonus?
as nezinau kaip istirti toki dalyka, bet man gyvenime pasitaike moteru, kurios persileisdavo (net ir 14 savaite), nesiodamos tam tikros lyties vaika. kazkaip vienu organizmas atmesdavo visus berniukus, kitu - mergaites..
dar kaip variantas - tirstas kraujas, bet tada labai greitai ivyksta persileidimas. dar antifosfolipidinis sindromas. imunologiniai tyrimai dar yra. genetiniai tyrimai. mikroplazmos ir ureoplazmos.. uoj, daug priezasciu gali buti...
kariotipai tirti, plazmos tirtos, gydytos jau po 3 nesekmiu, AFS nepasitvirtino.. progesteronas mazokas.. nors su antruoju nestumu D geriau po 4 tabletes, 15 sav pameciau berniuka..
(pameciau, tai beinat iskrito i kelnes )
QUOTE(...sara... @ 2012 01 07, 19:42)
Labukas, mano istorijoje irgi trys nesėkme pasibaigę

ir visi apie 12 sav., paskutinis košmaras baigėsi tik vakar

bet niekada nei viena gydytoja nėra užsiminusi apie vyro kaltę, juk pastojama?
Be to mes daręsi vyro tyrimai buvo geri, o vyro nesuderinamumas nebent galėtų būti (tai daromi kariotipo - suderinamumo tyrimai) - abiejų kartu suderinamumo
na va,manoji uzsimine, kad reiktu pakartoti, maza kas..

todel idomu kiek yra su tuom susidurusiu
uz netekti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 07, 19:54)
Nzn ar LT daromi spermos fragmentacijos tyrimas,bet jei smarkiai fragmentuota sperma,tai gali buti persileidimo priezastis.Su ja sunkiai pastojama,o jei ir pastojama labai nemazai persileidimo rizika iki 16 sav.
Deja,cia jau nieko nepasirinksi,reikia tik tiketis,kad uzkibs sveikas spermiukas...
....Sara....,labai gaila,imk
nezinau net.. darysime issamu, ten kur parodo kiek spermiuku buna su anomalijom..
turim itarimu, kad mano kiausialaste formuojasi silpna, o jei ir spermiukai dar silpni