Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

QUOTE(sun_shine @ 2012 01 08, 00:30)
kol kas nerandam. turėjom tris nesėkmes. pasidariau visus įmanomus tyrimus - nu ir ką, nieko, viskas gerai. dar reik kartoti AFS tyrimą ir abiems genetinius su MB pasidaryti reikia. įtaria ginė, kad AFS gali būti vis dėl to. nu bus matyt. jau po paskutinio karto padariau metų pertrauką. jau kaip ir reiktų vėl bandyti, bet bijau. ne tas žodis.

nu mano AFS sake net nera ant ribos, atseit isvis neigiamas.. dar israse hematologe pora tyrimu, nepamenu dabar pavadinimu, bet 23 d suzinosiu atsakymus. juos pasidarem, kad uztvirtinti is tos puses viska.
tik va ta mazakraujyste pas mane yra.. cia ir gali itakos turet, bet kazin kiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2012 01 07, 23:38)
nu mano AFS sake net nera ant ribos, atseit isvis neigiamas.. dar israse hematologe pora tyrimu, nepamenu dabar pavadinimu, bet 23 d suzinosiu atsakymus. juos pasidarem, kad uztvirtinti is tos puses viska.
tik va ta mazakraujyste pas mane yra.. cia ir gali itakos turet, bet kazin kiek g.gif

Šiaip jo, mažakraujystė yra viena iš priežasčių. O mažakraujystė pas Tave seniai jau, ar tik neseniai išsityrei?
Atsakyti
SunShine, kur dingus, mergyt 4u.gif Bandyk gaudyt zirniuka, gi turi kazkada pavykti...gi zinai, as ir kaskart bijojau....bet dbr dziaugsmui nera ribu wub.gif buvo verta laukti to stebukliuko wub.gif kad ir kaip sunkiai jis atejo i musu gyvenima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2012 01 07, 23:59)
SunShine, kur dingus, mergyt  4u.gif Bandyk gaudyt zirniuka, gi turi kazkada pavykti...gi zinai, as ir kaskart bijojau....bet dbr dziaugsmui nera ribu  wub.gif buvo verta laukti to stebukliuko  wub.gif kad ir kaip sunkiai jis atejo i musu gyvenima  mirksiukas.gif

ai, dingus biški ir tiek.. smile.gif
kaip mažiukas laikosi?
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2012 01 08, 00:07)
ai, dingus biški ir tiek.. smile.gif
kaip mažiukas laikosi?

nedink, grysk i eteri ax.gif mirksiukas.gif
na mes su maziuku vakar tik gryzom is ligonines....perpylinejo kraujuka unsure.gif tikekimes, kad daugiau to kartot nereikes ir toliau tik augsim ir stipresim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2012 01 08, 00:50)
Šiaip jo, mažakraujystė yra viena iš priežasčių. O mažakraujystė pas Tave seniai jau, ar tik neseniai išsityrei?

ejau del AFS ir hematologe pamate ax.gif o siaip kiek mojuodavau su prastai kraujo tyrimais visom palei nosi, niekas nekreipe i tai demesio verysad.gif pirma daktare, kuri liepe gerti gelezi ir stebes toliau ax.gif

QUOTE(jurgyte666 @ 2012 01 08, 01:24)
nedink, grysk i eteri  ax.gif  mirksiukas.gif
na mes su maziuku vakar tik gryzom is ligonines....perpylinejo kraujuka  unsure.gif tikekimes, kad daugiau to kartot nereikes ir toliau tik augsim ir stipresim  wub.gif

tokiam mazyciui.. sveikatytes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2012 01 08, 00:24)
nedink, grysk i eteri  ax.gif  mirksiukas.gif
na mes su maziuku vakar tik gryzom is ligonines....perpylinejo kraujuka  unsure.gif tikekimes, kad daugiau to kartot nereikes ir toliau tik augsim ir stipresim  wub.gif

pabandysiu nedingti ax.gif
sveikatytės mažyliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Supratau dėl tyrimų. Na mano istorija kiek kitokia. Mano pirmas sūnus gimė sveikas kaip ridikas, o vat jaunėlis turi labai retą apsigimimą. Bet kuriuo atveju mano nėštumas būtų stebimas per padidinimo stiklą. Gal dėl to iškart liepė gaudyti tai kas iškris. Nebežinau, ką ir galvoti.
Esu tikra kad daugelis manęs čia nesupranta, juk aš ir taip turiu du berniukus...
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2012 01 08, 00:24)

Laikykites. Taip dziugu uz jus.

O del tyrimu - tai man po dvieju siunte pas genetikus, tai buvo nemokamai...
O po paskutinio persileidimo man irgi labai nusedo kraujas, gydytoja sake, kad tyrimai kaip vezininkes...Bet geriu vis dar gelezi, tikiuosi viskas bus ok.
O kas jums syre issitirti progesterona?, Nes man jo netyre schmoll.gif ... Ir kada ji tyre, ar kai lauketes, ar pries pastojima?
Atsakyti
gal galit kas patart kokius reikia pasidaryt tyrimus,man pirmas nestumas buvo nesivystantis,8 savaite ivyko persileidimas.aciu.
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2012 01 08, 13:04)
Supratau dėl tyrimų. Na mano istorija kiek kitokia. Mano pirmas sūnus gimė sveikas kaip ridikas, o  vat jaunėlis turi labai retą apsigimimą. Bet kuriuo atveju mano nėštumas būtų stebimas per padidinimo stiklą. Gal dėl to iškart liepė gaudyti tai kas iškris.  Nebežinau, ką ir galvoti.
Esu tikra kad daugelis manęs čia nesupranta, juk aš ir taip turiu du berniukus...

manau visai nesvarbu ar antras, ar trecias ar devintas vaikas - skaudu kiekvienai ir kiekviena karta netekus vaikelio...
Tik toms, kurios niekaip neprisisaukia savo pirmo vaikelio, manau yra sunkiau ir skaudziau....
Papildyta:
QUOTE(Novenkaja @ 2012 01 08, 13:26)
gal galit kas patart kokius reikia pasidaryt tyrimus,man pirmas nestumas buvo nesivystantis,8 savaite ivyko persileidimas.aciu.

Mane istyre del infekciju (tepinelis, bet kokiu negaliu pasakyti - gin turi zinoti), skydliaukes hormonus, AFS (antifosfolipidinis sindromas), siunte su vyru pas genetikus, del chromosomu atitikimo. Bet visa tai buvo tik po antro persileidimo, po pirmo - nedare nieko, nurase gamtai... verysad.gif
Kadangi uz visus tyrimus mokejau, isskyrus genetinius, tai jei buciau zinojusi, buciau pasidariusi juos po pirmo karto...Nors mano tyrimai geri, bet pvz AFS gali lemti persileidimus, o issityrus galima tai sukontroliuoti.
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2012 01 08, 14:04)
Supratau dėl tyrimų. Na mano istorija kiek kitokia. Mano pirmas sūnus gimė sveikas kaip ridikas, o  vat jaunėlis turi labai retą apsigimimą. Bet kuriuo atveju mano nėštumas būtų stebimas per padidinimo stiklą. Gal dėl to iškart liepė gaudyti tai kas iškris.  Nebežinau, ką ir galvoti.

nesvarbu kiek turi vaikuciu, kiekviena netektis skaudi 4u.gif puikiai tave suprantame 4u.gif

QUOTE(ninora @ 2012 01 08, 14:24)
Laikykites. Taip dziugu uz jus.

O del tyrimu - tai man po dvieju siunte pas genetikus, tai buvo nemokamai...
O po paskutinio persileidimo man irgi labai nusedo kraujas, gydytoja sake, kad tyrimai kaip vezininkes...Bet geriu vis dar gelezi, tikiuosi viskas bus ok.
O kas jums syre issitirti progesterona?, Nes man jo netyre schmoll.gif ... Ir kada ji tyre, ar kai lauketes, ar pries pastojima?

nelabai supratau kieno klausta, bet atsakau is savo puses 4u.gif
progesterona tyriaus ir pries pastojant, ir pastojus.. karta gine,o kita karta endokrinologas.
Atsakyti