Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

Paskutinė tema čia

Neturint dviejų metų vairavimo stažo privaloma vairuoti automobilį, paženklinta klevo lapo skiriamuoju ženklo kairėje automobilio pusėje ant galinio automobilio stiklo.

Oficialus Regitros internetinis tinklapis.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 04 rugsėjo 2011 - 13:01
Sveikos 4u.gif
Norėčiau prisijungti prie jūsų, jeigu galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prestige @ 2011 09 04, 12:42)
Sveikos 4u.gif

aišku galima, kodėl ne? smile.gif kaip sekas vairuot? smile.gif ilgai jau turit VP?
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 09 04, 14:51)
aišku galima, kodėl ne?  smile.gif kaip sekas vairuot?  smile.gif ilgai jau turit VP?

Ačiū, smagu pasidalinti įspūdžiais smile.gif
Ryt bus lygiai du mėnesiai, po egzamino išlaikymo. Bet per tą laiką važiavau vos kelis kartus. Taip jau išėjo, nes pirkom mašiną, kuri buvo daužta, tad tiesiog laukiau kol suremontuos. Tai dabar jau planuoju su saviške pavažinėt kasdien. Vakar buvo pirmoji diena, pasijutau tikra nevykėle biggrin.gif Atrodo, viskas kaip ir gerai, bet vieną kartą užgesau ir labai pasimečiau, gal dėl to, kad važiavau viena pati unsure.gif Kai kažkas šalia sėdi man žymiai drąsiau. Dar aišku didelė pertrauka ir mašina, su kuria reikia apsiprasti, daro savo smile.gif Na bet kol kas vienai važiuot man nejauku.
Atsakyti
QUOTE(Prestige @ 2011 09 04, 15:12)
Ačiū, smagu pasidalinti įspūdžiais smile.gif
Ryt bus lygiai du mėnesiai, po egzamino išlaikymo. Bet per tą laiką važiavau vos kelis kartus. Taip jau išėjo, nes pirkom mašiną, kuri buvo daužta, tad tiesiog laukiau kol suremontuos. Tai dabar jau planuoju su saviške pavažinėt kasdien. Vakar buvo pirmoji diena, pasijutau tikra nevykėle biggrin.gif Atrodo, viskas kaip ir gerai, bet vieną kartą užgesau ir labai pasimečiau, gal dėl to, kad važiavau viena pati unsure.gif Kai kažkas šalia sėdi man žymiai drąsiau. Dar aišku didelė pertrauka ir mašina, su kuria reikia apsiprasti, daro savo smile.gif Na bet kol kas vienai važiuot man nejauku.

Čia pradžioj taip tik atrodo, paskui džiaugsiesi, kad viena važiuoji mirksiukas.gif . Sėkmės kely.
Atsakyti
Sveikos, jungiuos ir aš. VP turiu beveik savaitę, šiandien važiavau pirmą kartą. Ne viena dar, su mama, bet šiek tiek baisoka biggrin.gif Vairuoju nenaują šeimos džipuką, automatinė pavarų dežė, kuo labai labai džiaugiuos smile.gif Ryt pati viena važiuosiu į mokyklą (esu dvyliktokė), šiandien pravažiavom maršrutą, todėl tikiuosi, kad nebus labai baisu ryt. Bet vienaip ar kitaip, vairuoti man labai patinka, o dar kai sėdžiu aukščiau už kitus, tai ir geriau matau kelią ir šiaip saugiau jaučiuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PurpleOrchid: 04 rugsėjo 2011 - 19:50
QUOTE(Prestige @ 2011 09 04, 14:42)
Sveikos 4u.gif

Smagu, kad prisijungėt 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 09 04, 19:41)
Čia pradžioj taip tik atrodo, paskui džiaugsiesi, kad viena važiuoji  mirksiukas.gif . Sėkmės kely.

QUOTE(agnite @ 2011 09 04, 21:05)
Smagu, kad prisijungėt  4u.gif  smile.gif

Ačiū labai smile.gif 4u.gif
Šiandien nuvažiavau apie 60km. ir labai neblogai sekėsi smile.gif Reiks ir toliau praktikuotis kuo dažniau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PurpleOrchid @ 2011 09 04, 20:49)
Sveikos, jungiuos ir aš. VP turiu beveik savaitę, šiandien važiavau pirmą kartą. Ne viena dar, su mama, bet šiek tiek baisoka  biggrin.gif  Vairuoju nenaują šeimos džipuką, automatinė pavarų dežė, kuo labai labai džiaugiuos  smile.gif  Ryt pati viena važiuosiu į mokyklą (esu dvyliktokė), šiandien pravažiavom maršrutą, todėl tikiuosi, kad nebus labai baisu ryt. Bet vienaip ar kitaip, vairuoti man labai patinka, o dar kai sėdžiu aukščiau už kitus, tai ir geriau matau kelią ir šiaip saugiau jaučiuos  smile.gif

Sveika, o tai šeima be automobilio bus kol mokykloj sėdėsi? biggrin.gif Labai jau kietai atrodo - dvyliktokė su džipu į mokyklą atvaro. cool.gif
Atsakyti
Pasidariau liniuotę - skaičiuosiu praktinį stažą. lotuliukas.gif
Atsakyti
Visai gera mintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 04, 23:06)
Sveika, o tai šeima be automobilio bus kol mokykloj sėdėsi? biggrin.gif Labai jau kietai atrodo - dvyliktokė su džipu į mokyklą atvaro. cool.gif

Tai prieš draugus kieta atrodys. biggrin.gif
Atsakyti