Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

Minde, ale kaip taip papuolėt?
jei taip su kiekvinu manęs nepraleidusiu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 10 24, 22:01)
Snd pagrazinau savo Masiniuka......is balto gavo biski raudonos spalvos ant galinio sparno...tamsoj biski kliudziau tvora!!!!!! Negaliu sau atleisti...ziople..... sad.gif((

svetimos mašinos nesukūlėt, nieko nesužeidėt...
o tvora tai irnesakyk.gif juk būna ir daug baisiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 25 spalio 2011 - 10:14
tada as nesuprantu, kam pasieme teises mano, ir man dave laikina lapuka sad.gif atims
Atsakyti
Ne, laikinas teises duoda iki nuosprendzio.Atvykus ir tarkim susimokejus bauda atiduos.Pvz. uosvis uz dirzus bauda gavo, tai irgi gavo popieriuka...kol isklause nuosprendi ir sumokejo bauda.
Nesiparink taip, del tokiu pazeidimu teisiu nieks neatimineja, o tuo labiau nereikia perlaikinet...
Atsakyti

svetimos mašinos nesukūlėt, nieko nesužeidėt...
o tvora tai irnesakyk.gif juk būna ir daug baisiau 4u.gif
[/quote]

Nieko baisaus, niekas nenukentejo stipriai, bet pirmas toks liapsusas, taip gaila masiniuko, o ant balto raudonas gi taip matosi!!!!! Ten labai siauri vartai, o as tamsoj nakti biski per maza posukio kampa isemiau ir galiniu sparnu prilieciau tvoros kampa...o garselis tai...galvojau kiaurai praeis... Reikes nuvalyt ta raudonuma, ne taip baisiai atrodys...o savaitgaliui palikt tvarkyt, kad butu vel grazi smile.gif dbr blyn bijosiu pro tuos vartus vaziuot.
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2011 10 25, 10:24)
tada as nesuprantu, kam pasieme teises mano, ir man dave laikina lapuka sad.gif atims

nepergyvenk. o jei ir atims?juk ne visam laikui. gi ne žmogų nutrenkei. atsiimsi ir toliau laimingas važinėsi.
mano pusbroliukui buvo atėmę kol dar neturėjo tų nuolatinių berods 4 mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 25 spalio 2011 - 10:32
tai sumokesiu bauda ir ten atiduos ten pat ? ar dar reiks palaukt ir kur atsiimti ?

nu va, kitas zmogus pasake jog ateme pusbroliui 4 menesius sad.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2011 10 25, 10:36)
nu va, kitas zmogus pasake jog ateme pusbroliui 4 menesius sad.gif

bet ne už tai kad pėsčiojo nepraleido. tikrai 4u.gif

kada tu turi pasirodyt policijoj?
Papildyta:
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 10 25, 10:31)
Nieko baisaus, niekas nenukentejo stipriai, bet pirmas toks liapsusas, taip gaila masiniuko, o ant balto raudonas gi taip matosi!!!!! Ten labai siauri vartai, o as tamsoj nakti biski per maza posukio kampa isemiau ir galiniu sparnu prilieciau tvoros kampa...o garselis tai...galvojau kiaurai praeis... Reikes nuvalyt ta raudonuma, ne taip baisiai atrodys...o savaitgaliui palikt tvarkyt, kad butu vel grazi smile.gif dbr blyn bijosiu pro tuos vartus vaziuot.

asmeniškai nepažystų nė vieno, kuris nebūtų kokio stulpo, medžio, akmens, tvoros ar laiptinės laiptų palietęs... visi per tai "pereina". 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 25 spalio 2011 - 10:58
Esu ir as nubraukus maisnos sona i savo kiemo tvora biggrin.gif ,soninis sparnas,matosi labai,nes masina raudona,tai dabar balta liko toje vietoje doh.gif ,nervavausi,bet ka padarysi,vis tiek po poros metu keisiu masina turbut biggrin.gif .
Atsakyti
man reikia i policija eiti lapkricio 4 smile.gif apskritai tai buvo ir bus pirmas susidurimas su policija akis i aki gyvenime smile.gif man svarbiausi du dalykai jog neatimtu teisiu ir kitais metais rugsejo menesi pasikeiciant teises nesakytu, aha padarei nusizengima, eik perlaikyt teises
Atsakyti
Tai kieme manau grazuteles masinos ir nepavyks islaikyti...ar kazkur ivaziuoji, ibrauki, galu gale kiti tai padaro net stovinciai masinai...Nebent kokiam garaze laikyti arba nuosavam kieme.Tai man pirma karta irgi buvo liudna ir pikta, kad man masina ilenke, bet pamasciau, kad visgi daugiabuciu kiemas...masinu daug, zmoniu daug, vaikai aplink duodasi...ech...tiek to.Svarbu kad nesudauzytu, kaip kad MB masinai buvo...sudauze gala nuo kalno nuriedejus ar nustumta masina, va cia tai tikrai piiikta... doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti