Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(adžani @ 2011 09 05, 13:22)
Tai prieš draugus kieta atrodys.  biggrin.gif

Praeitais metais pas mus važinėjo viena dvyliktokė su naujutėliu subaru. Gerai atrodo tokia galinga mašina ir klevo lapas biggrin.gif o aš tai džiaugsiuos, jei išvis kokį kledariuką pradžiai pavyks nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 04, 22:06)
Sveika, o tai šeima be automobilio bus kol mokykloj sėdėsi? biggrin.gif Labai jau kietai atrodo - dvyliktokė su džipu į mokyklą atvaro. cool.gif

Oo taip, kietai ji atrodys biggrin.gif Pati kartais pasvajoju apie džipą, o čia dvyliktokė su džipu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(salduslaikas @ 2011 09 05, 14:45)
o aš tai džiaugsiuos, jei išvis kokį kledariuką pradžiai pavyks nusipirkt  biggrin.gif

Ir aš tikiuosi,jau kitais metais turėčiau turėt savo mašiniuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 04, 22:06)
Sveika, o tai šeima be automobilio bus kol mokykloj sėdėsi? biggrin.gif Labai jau kietai atrodo - dvyliktokė su džipu į mokyklą atvaro. cool.gif

Tai čia senaaa mašinytė, kuri naudojama buvo tik retkarčiais, stovėjo kieme paprasčiausiai biggrin.gif biggrin.gif Tėvai turi su kuo važinėt. O pas mus dvyliktokų su teisėm jau gan daug, tai čia to „kietumo” kaip ir nelabai lieka biggrin.gif O ir nereikia iš tiesų.
Atsakyti
QUOTE(PurpleOrchid @ 2011 09 05, 16:33)
Tai čia senaaa mašinytė, kuri naudojama buvo tik retkarčiais, stovėjo kieme paprasčiausiai  biggrin.gif  biggrin.gif  Tėvai turi su kuo važinėt. O pas mus dvyliktokų su teisėm jau gan daug, tai čia to „kietumo” kaip ir nelabai lieka  biggrin.gif  O ir nereikia iš tiesų.

Bet visgi, kietai bigsmile.gif Aišku, nesusireikšmink dėl to, viskas gerai smile.gif Toli nuo mokyklos gyveni?
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 09 05, 16:45)
Bet visgi, kietai  bigsmile.gif Aišku, nesusireikšmink dėl to, viskas gerai  smile.gif Toli nuo mokyklos gyveni?

Apie 20 min. kelio smile.gif
Atsakyti
As tai pastebejau,kad vienai paciai sekaai geriau vairuoti,nei kai kazkas salia sedi.Tada kazkaip jaudinuosi,bijau susimauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 09 05, 14:58)
Ir aš tikiuosi,jau kitais metais turėčiau turėt savo mašiniuką  smile.gif

Aš tai dar labai norėčiau šiais metais įsigyti smile.gif nežinau, kaip išeis, dairausi kokios mažulytės, tikriausiai dvidurės. Nusižiūrėjau Opel Corsa dvidurę, ryt lyg žadėjo toks šeimos draugas atvažiuot, kuris apie mašinas nemažai nusimano, bandysiu paklaust, kokia nuomonė ir ar padėtų nusipirkt jei kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 09 05, 19:28)
As tai pastebejau,kad vienai paciai sekaai geriau vairuoti,nei kai kazkas salia sedi.Tada kazkaip jaudinuosi,bijau susimauti  doh.gif

Man irgi vienai geriausia važiuoti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(salduslaikas @ 2011 09 05, 20:09)
Aš tai dar labai norėčiau šiais metais įsigyti  smile.gif  nežinau, kaip išeis, dairausi kokios mažulytės, tikriausiai dvidurės. Nusižiūrėjau Opel Corsa dvidurę, ryt lyg žadėjo toks šeimos draugas atvažiuot, kuris apie mašinas nemažai nusimano, bandysiu paklaust, kokia nuomonė ir ar padėtų nusipirkt jei kas  biggrin.gif

Tai jamk kokį VW polo wink.gif nenori?

Aš šiandien variau į traktorių parduotuvę biggrin.gif antifrizo pirkt. paskui po miestą, užmiestį ir dar važiavau į tą sukakotą romainių kalną. Kalnas tai kaip kalnas, bet važiuoju pirmą kart gyvenime, o ten prieš akis man stovi kažkoks mikrobusas avarinį įsijungęs ir priešais atvažiuoja mašina. blink.gif blink.gif blink.gif Turėjau stot, nebuvo kur dingt. Nu tu šūde kaip prasikeikiau. Tiksliau nebuvo kada keikt, reikėjo galvot ką daryt. O ten statumas nežmoniškas, tai kai paspaudžiau pirmą pavara, doh.gif gerai kad variklis neparūko. O kaip išvažiuot jei pirma beveik netraukia... Jau apie posūkių rodymą nebuvo nei minties. biggrin.gif Nesupratau ko ten stovi, toks vaizdas kad specialiai pastatytas laikantiems egzaminą sumovinėt.
Pastebėjau, kad jau nevažinėju aplinkiniais keliais, o važiuoju artimiausiu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 05 rugsėjo 2011 - 20:01
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 05, 20:00)
Tai jamk kokį VW polo wink.gif nenori?

Matot, aš pirmiems metams ar dvejiems ieškau pačio pigiausio ir ekonomiškiausio varianto, su perspektyva, kad aš būsiu jau ir paskutinė tos mašinos savininkė biggrin.gif nu kad ir sudrožt nebūtų gaila biggrin.gif dabar pinigėlių nėra labai daug, dėl to ir dairausi tokio paprasto mašiniuko, o polo man per brangu, be to tie senesni polo modeliai man labai jau nesimpatiški blush2.gif ir šiaip kažkodėl mane VW nelabai vilioja, nebent golfas, bet irgi neįperku biggrin.gif kažkaip opeliai labiau traukia, norėčiau kokios astros ar vectros, bet pradžiai ir Corsa tiktų biggrin.gif
Atsakyti
Tai gal renault 19, tų pilna, sudroši ir į laužyną. biggrin.gif Bandradarbė turi tai net durų jai nerakina. biggrin.gif Tik reikia, kad nebyrėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 05 rugsėjo 2011 - 20:42