Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

Šiaip aš su savo lapu nepastebėjau kažkokių dalykų, kad jau kaip nors ten nepagarbiai elgtųsi, kaip pasakojama. Tik taksistai nervina. Jie bet kaip važiuoja, lindinėja. Ogi lapui tai kartais sunku ir susiorientuoti stabdžius paspausti.

Ir signalizuoja tik jeigu užgęstu (nu jie tai nežino, ko aš ten miegu). Tik vienas sunervino, kai sustojau prie mirksinčio žalio, o anas signalizuoja baisiausiai. Nu jau aš savo įpročių dėl to nekeisiu. Jeigu galiu lėtai sustoti, tai ir stosiu. Su tuo spėsiu-nespėsiu galima taip prisižaisti, kad ir teises atims.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2011 09 30, 11:06)
Ir signalizuoja tik jeigu užgęstu

Jo jo...ir taip norisi islipt ir paklaust, ar kai pradejo vazineti viskas ir visada is karto gaudavosi ax.gif As tai uztariu lapukus, kai su vyru vaziuojam, tasai pabamba...sakau, kad juk ir as tokia pat... tongue.gif Viskas su laiku, ner ko cia pergyventi.Jei jau gestus rodo, pypina, tai pamojuoji, nusisypsai ir vaziuoji toliau...lapai yra lapai tongue.gif Juk ruduo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 30, 10:12)
Jo jo...ir taip norisi islipt ir paklaust, ar kai pradejo vazineti viskas ir visada is karto gaudavosi  ax.gif As tai uztariu lapukus, kai su vyru vaziuojam, tasai pabamba...sakau, kad juk ir as tokia pat...  tongue.gif Viskas su laiku, ner ko cia pergyventi.Jei jau gestus rodo, pypina, tai pamojuoji, nusisypsai ir vaziuoji toliau...lapai yra lapai  tongue.gif Juk ruduo...  lotuliukas.gif

aš tai sakau, kad aš "grybas po lapu" lotuliukas.gif
šiaip tai suprantu tuos pypintojus prie sankryžos kai užgęsti. nu užsidegė žalia į kairę, gi ten vos spėja kelios mašinos pravažiuoti ir vėl lauk amželį, o čia nevažiuoja. aišku, gal kai kurie ir iš nervų, bet kai kurie, manau, tiesiog atkreipti dėmesį nori, kad jau žalia. gi jie nežino, ko mes ten kuičiamės. gal šiaip užsižiopsojom kur smile.gif
vieną dieną geriau pasirodžiau nei kitas lapas, tai tokia savim patenkinta jaučiausi biggrin.gif nu jau tipo ne paskutinis lapas eilėj biggrin.gif
Atsakyti
Svarbu uzgesus greitai reaguoti ir veikti 4u.gif Kiek esu uzgesusi niekada niekas nepypsino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 09 30, 13:37)
Svarbu uzgesus greitai reaguoti ir veikti  4u.gif Kiek esu uzgesusi niekada niekas nepypsino  g.gif

nu čia priklauso, prieš ką pataikysi sustoti smile.gif yra miestų, kur vos ne per raudoną turi pradėti važiuoti, kad neapipypsėtų biggrin.gif
Atsakyti
Ech, merginos, kai tik prie sankryzos uzgesti ir masina po to uzsiveda, tai tada tikrai nieko tokio smile.gif
As va siandien kitokia problema isigijau - isedau i masina, bandau uzvesti, o ji ne jokio garselio neskleidzia... Signalizacija neveikia, niekas neveikia... Tikiuosi, kad nieko rimto. Bet uztat supratau, kaip visgi ipratau visur su masiniuku lakstyti, nes iskart pasijutau kaip be koju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida 22 @ 2011 09 30, 15:29)
Ech, merginos, kai tik prie sankryzos uzgesti ir masina po to uzsiveda, tai tada tikrai nieko tokio smile.gif
As va siandien kitokia problema isigijau - isedau i masina, bandau uzvesti, o ji ne jokio garselio neskleidzia... Signalizacija neveikia, niekas neveikia... Tikiuosi, kad nieko rimto. Bet uztat supratau, kaip visgi ipratau visur su masiniuku lakstyti, nes iskart pasijutau kaip be koju biggrin.gif

Akumas?
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 30, 17:21)

Naiviai tikiuosi, kad taip ir kad ne kas nors rimčiau smile.gif dar kol kas neaišku, vyrai namo dar negrįžo patikrinti kas kur ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida 22 @ 2011 09 30, 16:50)
Naiviai tikiuosi, kad taip ir kad ne kas nors rimčiau smile.gif dar kol kas neaišku, vyrai namo dar negrįžo patikrinti kas kur ir kaip smile.gif

Ech...nu gaila, kai suluzta masiniukas... As vis tikuos, kad nenutiks taip.Vasara atostogausiu pas tevus, tai jau prasysiu kad rodytu man tuos visus dirzelius, kaip ka pakeist, patikrint...Manau ismoksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 09 27, 15:12)
Tikrai baisu dėl vaikų  verysad.gif  Nenusaugosi kai sugalvoja bėgti per gatvę degant raudonai šviesai  verysad.gif
Man dar labai baisu dėl vyresnio amžiaus žmonių, jie kažkaip labai drąsiai žengia į kelią, skuba pereiti. Bet taip netikėtai yra keli iššokę kad vos man širdis neišlipo nuo to staigaus stabdymo  blink.gif

tokiais atvejais pagalvoju - neveltui gi visgi greitis ribojamas ir nesvarbu, kad "kelias tiesus" ir pan. Važiuojant 50 didesnė tikimybė staigiai sustabdyt, nei 70 (kaip daugelis mėgsta mieste +20 km važinėt, atseit nieko tokio, saugu gi...) o ir žala ryškiai skiriasi. man vyras visada sako: nesvarbu, kad dega žalia, jei yra pėstieji prie šviesoforo, geriau dar ir prilėtint, niekada negali žinot, kas kam šaus į galvą.
Atsakyti
As jau gavau nuo vyro velniu,kad daug kuro isvazineju blush2.gif Nu patinka man vairuoti,tai ir lakstau visur,kur reikia ir nereikia,o vyrelis tik pila kura,tik pila blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif na ka siandien antra karta sedau uz vairo smile.gif sysik sekes geriau, B nereke biggrin.gif
Atsakyti