Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 10 09, 15:04)
kokią vairuoji?

tai va, man reiktų dyzeliuko, nedidukės, pigaus išlaikymo. tam tinka wolskavagenas, audi, gal opeliukai dar  g.gif  ir aišku tai pradžiai užtektų kokios nebrangios, nes... nu maža kiek bardiūrų teks paglostyt hihihi.gif
o aš noriu šitos http://auto.plius.lt...-156/id-1545350

vyras juokiasi,kad renkuosi labai moteriškai, pagal saloną  blush2.gif

Mazdike323 tongue.gif
Na, viskas priklauso nuo pinigines storio.Reik atsizvelgt i remonta, kiek kainuos, kur daliu bus imanoma gauti, koks patvarumas ju ir t.t.Kiek reiks pilt.... Tai pradejus ieskot kaip jau sakiau, greit nusileidau ant zemes ir viskas kol kas ok.Irgi galvojau apie tai, kad nubuciuosiu stulpelius ar kokius atitvarus, kad nebutu gaila...
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 09, 15:15)
Mazdike323  tongue.gif
Na, viskas priklauso nuo pinigines storio.Reik atsizvelgt i remonta, kiek kainuos, kur daliu bus imanoma gauti, koks patvarumas ju ir t.t.Kiek reiks pilt.... Tai pradejus ieskot kaip jau sakiau, greit nusileidau ant zemes ir viskas kol kas  ok.Irgi galvojau apie tai, kad nubuciuosiu stulpelius ar kokius atitvarus, kad nebutu gaila...

nu žodžiu...nesigauna man išsirinkt ir viskas sad.gif arba reros ir negražios arba negražios ir geros doh.gif

reiks dalintis kol kas vieną su vyru. bet pasmumi benzas/dujos, o man sunku su ja išjudėt iš vietos, greičiau gęsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 10 09, 19:33)
nu žodžiu...nesigauna man išsirinkt ir viskas sad.gif arba reros ir negražios arba negražios ir geros  doh.gif

reiks dalintis kol kas vieną su vyru. bet pasmumi benzas/dujos, o man sunku su ja išjudėt iš vietos, greičiau  gęsta  doh.gif

Vazinedama viduj isores nematysi, tai kam tas grozis mirksiukas.gif Ieskok masiniukes tvarkingos, nesupuvusios, nedaug ryjancios ir kad dalys butu pigios, jei reikia tiesiog pigesnio varijanto pradziai.
Saziningai, as i tokias kaip kad turiu tikrai neziuredavau, o dabar atrodo viskas ciki...ir grazi, ir miela, o svarbiausia - mano biggrin.gif Tai zinok ir pamiltum, jei bent kazkiek patiktu kazkuri.O kai vazinesi viena, isvis bus super jausmas...
Neskubek, jei issiversit su viena.Atsiras tikrai kas patinka ir tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 09, 20:02)
Vazinedama viduj isores nematysi, tai kam tas grozis  mirksiukas.gif Ieskok masiniukes tvarkingos, nesupuvusios, nedaug ryjancios ir kad dalys butu pigios, jei reikia tiesiog pigesnio varijanto pradziai.
Saziningai, as i tokias kaip kad turiu tikrai neziuredavau, o dabar atrodo viskas ciki...ir grazi, ir miela, o svarbiausia - mano  biggrin.gif Tai zinok ir pamiltum, jei bent kazkiek patiktu kazkuri.O kai vazinesi viena, isvis bus super jausmas...

drinks_cheers.gif thumbup.gif

Pritariu. Saviškę pirkau nebrangiai, galvojau, kokiems metams, kitiems, bet taip risirišau, akd šiuo metu į nieką nekeisčiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 10 09, 20:36)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Pritariu. Saviškę pirkau nebrangiai, galvojau, kokiems metams, kitiems, bet taip risirišau, akd šiuo metu į nieką nekeisčiau. 4u.gif

Nu va, as irgi dviem metam pirkau...taip galvojau, ale dabar tausosiu ir gerbsiu, nes ji man patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 10 07, 07:14)
drinks_cheers.gif pila tik dujas,visa kita piliesi pati

Ne, man Emsi degalinėj, Baltupiuose, prie Rimi, keliskart berniokas užpylė bigsmile.gif Aišku, iš mašinos išlipau, stebėjau kiek pylė ir už kiek biggrin.gif Ir baką užsuko biggrin.gif Paskui ėjau susimokėt.
Atsakyti
Sveikos. gal kas yra užsiregistravusios praktikai Kaune iki spalio 22dienos ir netyčia norėtų atlaisvinti man vietelę? smile.gif būtų atsilyginta žinoma ir būčiau labai dėkinga, nes 22dieną baigiasi mano mokyklos pažymėjimas… jei atsirastų gerų žmonių parašykit 868989490
Atsakyti
labas rytas....
dėl mašiniuko tai taip, nėr baisiai skubus reikalas man turėt savo, nu bet..... blush2.gif

Kaip sekėsi pirmą kartą vienom išvažiuot į miestą? Vienos važiavot iškart teises gavusios?
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 10 10, 08:57)
labas rytas....
dėl mašiniuko tai taip, nėr baisiai skubus reikalas man turėt savo, nu bet.....  blush2.gif
Kaip sekėsi pirmą kartą vienom išvažiuot į miestą? Vienos važiavot iškart teises gavusios?

Labas, as islaikiau birzelio pab., bet dar viena nevazineju. Kadangi sedziu su vaikais namie, nelabai yra kur vaziuot, neturiu nuosavo auto. Bet kai vaziuojam kur nors visa seima - sedu uz vairo as. Beje, isigijom nauja masiniuka dyzeliuka, senasis jau atitarnavo. Kol kas pratinuosi prie jo, nes kitokia sankaba. Pirma diena net koja skaudejo po vaziavimo. Siaip labai patinka vairuoti. Tikiuosi ateis ta diena kai isdrysiu vairuoti ir viena. Sekmes kelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 10 10, 08:57)

Pirma karta vaziavau viena kai pirkau masina.Teises buvau jau diena kaip pasiemus biggrin.gif Nuvaziavom kartu su seimyna, o parvairuot teko paciai...kadangi buvo tamsu, tai truputi adrenalino buvo...bet smagu vistiek, labai dziaugiaus ir sypsojaus...sukandus dantis...tiek ziedu pasitaike, kad oi... blink.gif Po poros dienu tuo paciu marsrutu teko vaziuoti vel vienai...na, su mazyliu tiksliau.Labai dziaugiuos, kad galiu imt ir sest uz vairo...kazkaip manau, kad uzsimirstu viskas, jei islaikius teises nevazineciau...Iki siol galvojau, kad 2 metus nevairuosiu, kad nepadaryciau kokio ivykio, kad po to nereiketu is naujo laikyti...bet dabar suprantu, kad po tieeek laiko butu sunkiau negu is naujo mokytis...Tai va.
Na ir dabar viena vaziavau daugiau kartu negu su seimyna...nervina vyro komentarai ir mokymai...man dar galvoj katik viskas susideliojo, o cia jau murma is sono doh.gif
Atsakyti
Nu va... aš irgi kariauju tarp noro ir baimės lotuliukas.gif
Pas mus kiemas toks baisuolis, amžinai prigrūstas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 10 10, 12:12)
Nu va... aš irgi kariauju tarp noro ir baimės  lotuliukas.gif

Noras laimes biggrin.gif O baime iveikti reikia.As bijau parkuotis, kai salia stovi masinos, tai kieme ir salia pardes parkuojuos visaip kaip...net isiremus buvau i masina...vyro, tai nieko nesake blush2.gif nieko nepadariau. Labai minkstai pakstelejau...Tik zvengia, kad nesugebu iskart ivaziuot, o taisaus, vazineju pirmyn atgal...tegu tegu...ismoksiu ir dar geriau negu jis mokesiu tongue.gif Tai po truputi ta parkavimo baime blesta...fiu...
Atsakyti