Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

Nu jau čia įsisukot su tais draudimais biggrin.gif

Aš šiaip esu nuomonės, kad geriausia ant savęs viską daryti, bet kainos tikrai nenormalios... Ir pvz man stažas šioks toks prisidėjo, o kaina tik pakilo. Arba brokerė stupid.gif verysad.gif ...
Atsakyti
Snd pagrazinau savo Masiniuka......is balto gavo biski raudonos spalvos ant galinio sparno...tamsoj biski kliudziau tvora!!!!!! Negaliu sau atleisti...ziople..... sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 10 24, 23:01)
Snd pagrazinau savo Masiniuka......is balto gavo biski raudonos spalvos ant galinio sparno...tamsoj biski kliudziau tvora!!!!!! Negaliu sau atleisti...ziople..... sad.gif((

nesikrimsk, daugkam pasitaiko. gerai, kad tik i tvora. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal zinote jei turiu 1 metu staza tik, ir nepraleidau pesciojo perejoje, o pries tai jokiu nusizengimu neturejas, ir dabar pakviete i komisija, ir isdave kolkas laikinas teises ( lapuka ), tai duos bauda tik, ar gali atimti teies ? bet gi tik pirma karta nusizengima padariau ?

ir dar, po dvieju metu kai pakeicia teises ant 10 metu, tai jei turesiu toki viena nusizengima akeis man ? ar reiks laikyt praktikos vaziavima, nors ir 1 karta nusizenges busiu ?

labaib usiu dekingas, jei pagelbetume, dabar turiu nerimo daug, o konkretaus atsakymo nezinau sad.gif ;(
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 10 24, 15:34)
Šiandien užsivėlinau į darbą išvažiuot, išlėkiau puse 8 tai omg. wacko.gif Sakiau jei sėkmingai atvažiuosiu tai būsiu lb laiminga. Eismas toks, kad nelabai kur įlįsi, dar pasitaikė kliūtis pirmoj juostoj, o į antrą įlįst nieks neleidžia, o naglai lįst bijau. Atsidariau langą ir žiūriu galvą iškišus, (veidrodėlis šlapias, vaiduokliai matosi) jau juokas ima, šypsausi, o visiem dzin vistiek, kol pusiau neįlindau tol nk nesigavo. Paskui kitur irgi neleido persirikiuot. Visi kaip širšės zvimbia... Žodžiu ryt stengsiuos anksčiau susiruošt. doh.gif

Man su tuo laiku is ryto irgi sunku doh.gif Jei keliom min veliau isvaziuoju,tai ant paciu kamsciu papuolu,o tada tai jau gaza tik spaudziu,kad tik i darba nepaveluociau smile.gif
QUOTE(Kliamka @ 2011 10 24, 15:45)
O jei maniske ant klevo apdrausta, o pas mane stazas tarkim metai laiko, o su mano masina vaziuos kitas klevas kurio stazas koks menesis, tai draudimas viska apmokes? nesvarbu koks klevas? ne klevui tai kaip suprantu apmoketu tada jau be problemu. Zodziu nesvarbu kas vaziuoja su masina, vistiek viska apmoka?

Kaip suprast,apdraustas ant klevo?Kieno vardu-tavo?Ar kazkieno kito,o tu tik itraukta kaip naudodota? g.gif
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 10 24, 21:01)

Mano masiniukas irgi poroj vietu nubrauktas blush2.gif Ai bet as nepegyvenu del to,ant tamsios masinos nelabai matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2011 10 25, 09:54)
Gal zinote jei turiu 1 metu staza tik, ir nepraleidau pesciojo perejoje, o pries tai jokiu nusizengimu neturejas, ir dabar pakviete i komisija, ir isdave kolkas laikinas teises ( lapuka ), tai duos bauda tik, ar gali atimti teies ? bet gi tik pirma karta nusizengima padariau ?
ir dar, po dvieju metu kai pakeicia teises ant 10 metu, tai jei turesiu toki viena nusizengima akeis man ? ar reiks laikyt praktikos vaziavima, nors ir 1 karta nusizenges busiu ?
labaib usiu dekingas, jei pagelbetume, dabar turiu nerimo daug, o konkretaus atsakymo nezinau sad.gif ;(

Greičiausiai duos baudą. Jeigu neturi kitų nusižengimų ir gailiesi - skirs mažiausią - t.y. 100LT. Teisių atimti neturėtų smile.gif
Ši bauda galioja metus. Po to jos nebelieka, nemanau, kad tai taptų kažkokia kliūtis keičiant teises.

Atsargiai gatvėse 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ten reikejo parasyti pasiaiskinima, tai parasiau, jog bijojau jog man neatsitrenktu i masinos gala, o pestysis buvo dar toli, ir sutinku jog as kaltas, tai prie tokio pasiaiskinimo neprikibs ?

na man reikes teises keistis kitais metais rugsejo 20 sad.gif tai nebus praeja dar metai sad.gif
Atsakyti
Na, kai skaiciau apie teisiu keitima isimine tik tai, kad perlaikyti tiek teorija, tiek praktika reiks nebent jei teises atimtos kazkuriam laikui.O daugiau tai negaliu pasakyt, neprisimenu, bet turetu but info apie tai ir regitros psl. apie teisiu keitima.

O uz nepraleidima tik bauda bus, nemanau, kad teks perlaikinet, cia ne auto ivykis, o taisykliu pazeidimas.
Atsakyti
bet kas blogiausia raso KET , jog nuo 100 iki 200 lt arba atemimas teisiu nuo 1 iki 6 menesiu sad.gif
Atsakyti
Nu, jei ir 6men. atims, tai iki rugsejo atiduos.Bet manau, kad taip stipriai nebaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2011 10 25, 09:52)
bet kas blogiausia raso KET , jog nuo 100 iki 200 lt arba atemimas teisiu nuo 1 iki 6 menesiu sad.gif

kai kvies į komisiją, sakykit kad pripažįstat kaltę ir gausit mažiausią piniginę. jei aiškinsitės, galit gau didesnę. teisių neatims, jei nusižengimas pirmas ir kaltę pripažįstat. va ką radau
Ar vairuotojui bus pakeistas vairuotojo pažymėjimas, jei šis turi galiojančių administracinių baudų?

Numatyta, kad vairuotojo pažymėjimas nėra keičiamas, jeigu pareiškėjui atimta teisė vairuoti transporto priemonę arba vairuotojo pažymėjimas sulaikytas policijos. Sąlygos, kad vairuotojo pažymėjimas nebus keičiamas dėl galiojančių administracinių nuobaudų,- nenumatytos.  Administracinė nuobauda galioja vienerius metus.
taigi teoriškai jeigu iki keitimo nieko neprisidibsit problemų neturėtų kilti.
Atsakyti
tai reiskias si bauda nieko tokio ? ruseji kitais metais duos ilgam laikui jau teises ?

tai as tada nesuprantu ju, duoda laikinas teises, ir pabrezia jog po 2 metu isduos kitas be problemu jei nebus padaryta pazeidimu
Atsakyti