QUOTE(Kliamka @ 2011 10 24, 15:34)
Šiandien užsivėlinau į darbą išvažiuot, išlėkiau puse 8 tai omg.

Sakiau jei sėkmingai atvažiuosiu tai būsiu lb laiminga. Eismas toks, kad nelabai kur įlįsi, dar pasitaikė kliūtis pirmoj juostoj, o į antrą įlįst nieks neleidžia, o naglai lįst bijau. Atsidariau langą ir žiūriu galvą iškišus, (veidrodėlis šlapias, vaiduokliai matosi) jau juokas ima, šypsausi, o visiem dzin vistiek, kol pusiau neįlindau tol nk nesigavo. Paskui kitur irgi neleido persirikiuot. Visi kaip širšės zvimbia... Žodžiu ryt stengsiuos anksčiau susiruošt.
Man su tuo laiku is ryto irgi sunku

Jei keliom min veliau isvaziuoju,tai ant paciu kamsciu papuolu,o tada tai jau gaza tik spaudziu,kad tik i darba nepaveluociau
QUOTE(Kliamka @ 2011 10 24, 15:45)
O jei maniske ant klevo apdrausta, o pas mane stazas tarkim metai laiko, o su mano masina vaziuos kitas klevas kurio stazas koks menesis, tai draudimas viska apmokes? nesvarbu koks klevas? ne klevui tai kaip suprantu apmoketu tada jau be problemu. Zodziu nesvarbu kas vaziuoja su masina, vistiek viska apmoka?
Kaip suprast,apdraustas ant klevo?Kieno vardu-tavo?Ar kazkieno kito,o tu tik itraukta kaip naudodota?
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 10 24, 21:01)
Snd pagrazinau savo Masiniuka......is balto gavo biski raudonos spalvos ant galinio sparno...tamsoj biski kliudziau tvora!!!!!! Negaliu sau atleisti...ziople.....

((
Mano masiniukas irgi poroj vietu nubrauktas

Ai bet as nepegyvenu del to,ant tamsios masinos nelabai matosi