Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

noraeleo ,suknyte labai grazi wub.gif thumbup.gif Cia gal ir tie karoliukai tiks.
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 02 10, 12:18)
noraeleo ,suknyte labai grazi wub.gif  thumbup.gif Cia gal ir tie karoliukai tiks.

aciu 4u.gif tikrai svarbi nuomone is salies, nes jau kazkokia panika ima hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 02 10, 14:00)
aciu  4u.gif  tikrai svarbi nuomone is salies, nes jau kazkokia panika ima  hihihi.gif

tikrai graži suknelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 02 10, 11:00)
gavau savo sukneles nuotraukas, nesu 100% patenkinta, net bendras vaizdas nera blogas. siandien jau issiuncia.

Man Jūsų suknutė tikrai labai graži. O dar kai Jūs ją busite apsivilkusi, dar prisidės šukuosena, makiažas, gėlės ir visas kita, tai bendras vaizdas bus tikrai fantastiškas mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu, tikrai graži suknelė wub.gif
Atsakyti
dekui visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus modelis, o ir pasiuta suknele labai graziai wub.gif pati apie tokia galvojau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiemos angelas @ 2012 02 02, 12:54)
Bailarina, labai graži suknutė  wub.gif  Manau, kad gerai mergaitės pastebėjo, kad nuo medžiagos kokybės labai priklauso kritimas. Šiai suknelei turbūt naudotas šilkas, kuris ir suteikia visą grožį.

Gavau pasimatuoti suknele, apie kuria kalbejom (nuotrauka esu anksciau ikelusi), pasiuta is sifono. Suknele atrode akivaizdziai kitaip, nei nuotraukoje, matyt jus busite teisi del silko smile.gif
Kadangi as medziagose isvis nieko neismanau, todel norejau paklausti, gal yra kokia medziaga artima silkui? Na, kad kritimas butu panasus smile.gif Ketinu siustis is tidebuy. Jie siulo tokias medziagas: sifona, organza, tafta ir ivairias satino rusis (tarp ju ir panasaus i silka). Aisku, zinau, kad tikrai neispesiu originalo, bet vistiek norisi, kad butu kuo panasesne, gal pavyks smile.gif
Tai va, mano klausimas ir butu toks: ar tarp mano isvardintu medziagu yra kazkas panasaus i silka, kuris, kaip minejote, suteiktu ta toki kritima? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

jungiuosi ir aš į Jūsų gausų būrį. 4u.gif Noraeleo, tavo suknelė mane labai nudžiugino! Pati dar tik giliose suknelės paieškose, labai bijau siųstis iš interneto, tačiau labiausiai man prie širdies landybridal puslapis, o dar kai pamačiau tavo suknelės foto, tai kažkaip saugiau jaučiuosi, nes suknelė išties labai gražiai atrodo, tikiuosi kai išsirinksiu ir saviške neteks nusivilti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlotta @ 2012 02 12, 14:10)
Sveikos,

jungiuosi ir aš į Jūsų gausų būrį.  4u.gif  Noraeleo, tavo suknelė mane labai nudžiugino! Pati dar tik giliose suknelės paieškose, labai bijau siųstis iš interneto, tačiau labiausiai man prie širdies landybridal puslapis, o dar kai pamačiau tavo suknelės foto, tai kažkaip saugiau jaučiuosi, nes suknelė išties labai gražiai atrodo, tikiuosi kai išsirinksiu ir saviške neteks nusivilti.  thumbup.gif

mane dziugina, kad kol kas nuomones apie mano suknyte geros...nes jau tikejausi kritikos blush2.gif
sioje temoje yra kazkur nuoroda kur daugiau ideta foto realiu foto sukneliu siutu landybridal. as pati taip pat abejojau pries uzsisakydama, bet man kitos iseities nebuvo, nes tuokiuosi karibuose, sukneles nenuomoja 2 savaitems,o jei ir nuomotu- neapsimoketu, pasiuti pagal si modeli siuveja Lietuvoje paprase 1300 lt. o landybridal pasiuvo uz 200$ (540lt), tai ir visa matematika smile.gif
nebijokite 4u.gif
Papildyta:
cia daugiau foto: http://s1224.photobu...is/Landybridal/
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 02 12, 16:22)

Na tada viskas suprantama. Mano atveju, esu labai smulki, kažin ar rasčiau norimą suknelę savo dydžio, reiktų taisyti... Na, o siųstis būtų pigiau + pasirinkimas didelis.

Labai ačiū už nuorodą wink.gif
Atsakyti
As taip pat susizavejus Landy bridal, bet ,kad mano modelio kuri issirinkus nera doh.gif ,o tuose psl. kur yra, nezinomi atsiliepimai.
Atsakyti