Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(Jurguras @ 2012 02 12, 19:48)
As taip pat susizavejus Landy bridal, bet ,kad mano modelio kuri issirinkus nera doh.gif ,o tuose psl. kur yra, nezinomi atsiliepimai.

mano sukneles landybridal pasiuloje taip pat nebuvo, as siunciau savo issirinktos sukneles internetines nuotraukas ir pagal jas ir mano asmeninius ismatavimus pasiuvo.
Atsakyti
sveikos, aš taip pat suknelę sakiausi iš užsienio. Dabar laukiu kol ji pas mane atkeliaus. Aš sakiausi iš dinodirect.com

Labai tikiuos kad nebusiu nuvilta smile.gif

Atsakyti
neitiketinai greit gavau savo suknele, siusta per DHL bigsmile.gif
viskas gerai ,tvarkingai pasiuta, siek tiek per ilga, bet cia jau as pati kalta, nes pridejau keleta cm . ir sunkoka 1.7 kg. pasijonis sunkus, ir ji pati dvieju sluoksniu medziagos, tai nesiu pas siuveja patrumpinti, tik kaip palengvinti ?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 02 13, 15:42)
neitiketinai greit gavau savo suknele, siusta per DHL  bigsmile.gif 
viskas gerai ,tvarkingai pasiuta, siek tiek per ilga, bet cia jau as pati kalta, nes pridejau keleta cm . ir sunkoka 1.7 kg. pasijonis sunkus, ir ji pati dvieju sluoksniu medziagos, tai nesiu pas siuveja patrumpinti, tik kaip palengvinti ?

Tai greiciausiai pasijoni pakeisti smile.gif gal patars siuveja ka nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 02 13, 16:42)

Super thumbup.gif kaip faina, kad jau turite savo suknelę 4u.gif palengvinti, manau, nepavyks, nebent atsisakytumėte pasijonio g.gif Gal trumpindama siuvėja dar ką nors pasiūlys 4u.gif
Ar pasirodysite mums "gyvai"?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 02 13, 15:42)

kaip savijauta apsivilkus suknelę? Patogi? Patenkinta esi? bigsmile.gif
Kada užsakei?
Labai laukiam nuotraukyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 13 vasario 2012 - 16:08
QUOTE(noraeleo @ 2012 02 13, 16:42)

baltas pavydas 4u.gif sveikinimai 4u.gif na ir kaip jausmas užsidėti SAVO suknelę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 01 11, 01:36)
sveikos  4u.gif  as sakiausi is dhgate.com smile.gif siandien gavau suknute, nu nereali  thumbup.gif viskas be priekaistu, pasiuta pagal mano norus, prasiau, kad siutu pagal mano ismatavimus ir tokia gavau  thumbup.gif  buvo dar prasymas kad sleifo nebutu, tai ir ji nukirpo smile.gif medziaga gal netobula, bet tikrai nesimato, kad kas butu negerai  blush2.gif  arba esu per ziopla, kad nematau tu blogumu...  ax.gif 

maciau kalbejot apie sakymasi per ebay... tai nerekomenduoju, nes pati esu radus savo uzsisakyta suknele viskas tas pats, gal net siuva pas ta pati pardaveja, bet... suknele siuva toj pacioj kinijoj ir kaina skiriasi 50svaru  doh.gif

As taip pat esu nusiziurejusi sita suknele bet pasiskaicius komentarus biski baisoka pasidare siustis gal gali ideti nuotrauku kaip suknele atrodo realiai, nes va pasiskaiciau tavo komentara ir jau kaip ir ruosiuosi ja uzsisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 02 13, 15:49)
Tai greiciausiai pasijoni pakeisti smile.gif gal patars siuveja ka nors smile.gif

taip , siuveja gal zinos ka daryt.

QUOTE(Tina Les @ 2012 02 13, 15:50)
Super  thumbup.gif  kaip faina, kad jau turite savo suknelę  4u.gif  palengvinti, manau, nepavyks, nebent atsisakytumėte pasijonio  g.gif  Gal trumpindama siuvėja dar ką nors pasiūlys  4u.gif
Ar pasirodysite mums "gyvai"?

mastau pasijonio atsisakyti, tik bijau , kad pries saule persimatys kojytes ir net tik jos smile.gif
kadangi esu viena namie tai negaliu normaliai net susivarstyti nugaros ir tuo labiau nusifotografuoti ax.gif

QUOTE(katydid @ 2012 02 13, 16:08)
kaip savijauta apsivilkus suknelę? Patogi? Patenkinta esi? bigsmile.gif
Kada užsakei?
Labai laukiam nuotraukyčių  mirksiukas.gif

savijauta gera, tik va, kad sunkoka ji man, noretusi tokio lengvumo jausmo smile.gif patogi, yra dekliukai krutinei , juosta per nugara prilaikymui, siules korseto silikonines limpancios prie kuno. nepatike karoliukai labai nieko gyvai atrodo, pagyvina vaizda.
uzsakiau pries naujus .

QUOTE(rasiuxe @ 2012 02 13, 16:09)
baltas pavydas  4u.gif  sveikinimai  4u.gif  na ir kaip jausmas užsidėti SAVO suknelę? 4u.gif

aciu smile.gif kazkaip jau isivaizdavau ja ant saves, esu su ta mintim jau susigyvenusi , tai kazkodel vaizdas nenustebino, nors tai pirma per visa gyvenima matuota vestuvine suknele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 13 vasario 2012 - 16:31
Sveikos mergaites 4u.gif tikiuosi priimsite mane i savo buri, norejau pasiteirauti gal kas pirkot is tidebuy.com ? sukneliu grozis tai zodziais neapsakomas.... noreciau nusipirkti, taciau siek tiek bijau, esu karta pirkusi is dhgate.com tai neesu nei nusivylus nei labai apsidziaugus, modelis atkeliavo toks kaip nuotraukoj, nepatiko man medziaga siek tiek skystoka, bet kadangi as del vienos progos ja pirkau, manau sueis, virsutine dalis buvo pasiuta puikiai, apatine ne itin, pasijonis buvo visiskai kampuotas, bet manau cia lengvai pataisoma, ir ilgis man nepatiko siek tiek per ilga - ir dar uztrauktukas isplyso is karto biggrin.gif bet manau ir susitvarkysiu,tad dbr prisibijau pirkti is interneto, taciau zymiai pigesnes kainos mane gundo biggrin.gif bet paskui gali buti ir taip kad skupus moka du kart!!! biggrin.gif lauksiu jusu atsakymu smile.gif
Atsakyti
Na aš taip pat gundžiausi pirktis iš šių puslapių, bet nesusigundžiau smile.gif pagalvojau, kad nebus gerai pasiūta, medžiaga bus prasta, po to nešti taisyti, rūpesčių ne ką mažiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marcike @ 2012 02 13, 20:52)
Sveikos mergaites 4u.gif  tikiuosi priimsite mane i savo buri, norejau pasiteirauti gal kas pirkot is tidebuy.com ?

As irgi ketinu is ten siustis smile.gif Mano drauge is ten pirko suknele, tai mes abi apziurinejom, sukneles kokybe buvo tikrai labai gera! bigsmile.gif is tiesui, tokios geros net nesitikejom (visgi kinietukai) biggrin.gif Aisku, ne visiskas originalas, bet labai labai panasi smile.gif Jos atveju nuomota suknele buvo gerokai prastesne, nei siusta is tidebuy smile.gif
Be to, kadangi maciau savo isrinktos sukneles nuotraukas, kurias siuvo landybridal ir man jos labai nepatiko, tai suteiksiu sansa tidebuy biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti