Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

QUOTE(agnite @ 2012 11 22, 17:53)
Man jau antras mėnuo mėnesinės vėluoja po 10 dienų. Žodžiu sugrįžo mano senoji sistema, kuomet ciklas labai ilgas. Bet pliusas tas, kad nutraukus KT mėnesinės išliko neskausmingos, krūtinės išvis nebemaudžia, nebeskauda, kraujavimas nestiprus, vidutinis ir kas keisčiausia trumpiau viskas trunka.
Svoris, spuogai ir plaukų slinkimas išlikusi problema. Plaukai tai dar dar...bet spuogai ir svoris mane iš proto varo. Bet kažkaip turiu vilties, kad organizmas sugrįš į savo ritmą, tik gal reikia daugiau laiko.  g.gif

O kas su svoriu?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 22, 17:55)
O kas su svoriu?

Priaugau ~ 5kg ir jie nė iš vietos. Man dar taip nėra buvę, kad svoris nei pirmyn nei atgal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2012 11 22, 16:46)
Pabandykit vartoti maisto papildų. Po vienos vasaros (jos pradžioje mečiau KT) man irgi žiauriai slinko plaukai (sesei bei mamai irgi slinko tik ne taip smarkiai). Pradėjom vartoti "Grožvitą" (Droge buteliukas 80 kapsulių kainuoja apie 15 Lt). Visom padėjo. Aš vos spėjau įpusėti savo buteliuką ir nustojo tas slinkimas, gal pusę metu iš viso plaukai nekrito ir atauginėt pradėjo  thumbup.gif

Baika irnesakyk.gif As jau Pantogar vaistukus vartoju, kol kas nieko. o paprastas papilda tuo labiau nepades. Labai retai papildas gali padeti, jei sutrikimas hormoninis.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 11 22, 20:02)
Baika irnesakyk.gif As jau Pantogar vaistukus vartoju, kol kas nieko. o paprastas papilda tuo labiau nepades. Labai retai papildas gali padeti, jei sutrikimas hormoninis.

Aišku. Tikėkimės, kad padės jums tie vaistukai. Aš čia pasiūliau, nes vis tiek nieko neprarasit, o gal ir pagelbės. Aš neteigiu, kad man nuo KT metimo pradėjo slinkt plaukai, čia greičiau sutapimas buvo arba dalinė priežastis smile.gif
Atsakyti
Žaliaakė_Raganėlė - dekui jums bet kuriuo atveju!
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 11 22, 20:02)

Girdejau (bet ant saves nebandziau) kad vienintelis papildas, kuris gali veikti plauku slinkima, yra gelezis, o visa kita pinigu ismetimas... siaip as naudoju Dzintars priemones:

http://www.svarospre.....cinis,-240-ml

- is sios serijos ir kauke, ir balzama, ir alieju (vienu metu kazka viena)- ir nebrangu, ir plaukai atsigauna, juo labiau manieji sviesinti, tai poveiktis tikrai jauciasi, prekiauja Eurokos
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2012 11 23, 09:22)
Girdejau (bet ant saves nebandziau) kad vienintelis papildas, kuris gali veikti plauku slinkima, yra gelezis, o visa kita pinigu ismetimas... siaip as naudoju Dzintars priemones:

http://www.svarospre.....cinis,-240-ml

- is sios serijos ir kauke, ir balzama, ir alieju (vienu metu kazka viena)- ir nebrangu, ir plaukai atsigauna, juo labiau manieji sviesinti, tai poveiktis tikrai jauciasi, prekiauja Eurokos

O naudojimas koks jo? Užsuksiu šiandien į Eurokos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2012 11 23, 09:22)
vienintelis papildas, kuris gali veikti plauku slinkima, yra gelezis,

Jei gelezies truksta organizme....Kas isaiskeja po kraujo tyrimo. O jei ne....Tada nepades....
Daug ka galima vartoti....Ir vit.D, ir gelezi, ir cinka.... Visi jie plaukams reikalingi. Bet... Hormoniniai sutrikimai po KT, tai kas kita ax.gif
Labai smagu, kam uztenka vien papildus pagerti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 11 22, 18:53)
Svoris, spuogai ir plaukų slinkimas išlikusi problema. Plaukai tai dar dar...bet spuogai ir svoris mane iš proto varo. Bet kažkaip turiu vilties, kad organizmas sugrįš į savo ritmą, tik gal reikia daugiau laiko.  g.gif

O del kokios priezasties naudojote KT? Gal ir sureguliuoti kiausidziu veiklai? Ar bere iki tol? 4u.gif
Atsakyti
sveikos, man po 5 menesiu jau kiek maziau slenka.. teko nukirpti gera sprindi ir dabar siekia vos pecius plaukai... bandom pastoti bet kolkas nieko... ziuresime... zodziu man tiktu sitas pasakymas kas mane nese i ta galera...
s.... gabalas tos KT cool.gif atsizegnojau....
Atsakyti
na ka, lauksiu kita savaite pirmu mmm metus kt smile.gif

tiesa, jau apie menesis, kai negeriu, tai padidejusio plauku slink8mo nrjauciu smile.gif
Atsakyti
Aš irgi prieš gerą mėnesį nustojau vartoti KT.
Tai mm atsirado po 35 dienų - ilgai laukiau, bet jau PMS, tai varė mane iš proto. Atrodo ir ovuliaciją jaučiau - atrodė, kad ten pilve kažkas plyšo - rėkti norėjosi.
1 savaitę prieš prasidėjo tinimai, pilvo skausmai, nuotaikų kaita, svoris + 2 kg.........1 dieną mm buvo tik juodos išskyros, o po to 3 dienas mm, o dabar vėl juodos ..... Svoris dar negrįžo liko +1 kg, nesuprantu......
Kai vartojau KT - tik mm gausesnės buvo be jokių kitokių priemaišų, bet tokio PMS nejaučiau............ doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti