Jau 5 mėnesiai kaip mečiau. Spuogai puola baisuuu.. Kol vartojau džiaugiausi lygia oda.. O dabar- Visi pastebi, panašėju į raupsuotąją.. Net ašarų šiandien nesulaikiau, nes naudojau VISKĄ ir prieš gėrimą ir dabar.. Niekas nepadeda... Dar mėnesis - jei ir toliau jie kiekvieną odos lopinelį sieks pradėsiu gerti kt vėl. jūs neįsivaizduojat ką reiškia kovoti su spuogais, kai NIEKAS nepadeda....
Nakvišos ir cinkas - nulis.
kas dar be kt panašiai gali veikti spuogus?? Tik ne roaccutane...
QUOTE(4puse @ 2012 12 10, 00:40)
Jau 5 mėnesiai kaip mečiau. Spuogai puola baisuuu.. Kol vartojau džiaugiausi lygia oda.. O dabar- Visi pastebi, panašėju į raupsuotąją.. Net ašarų šiandien nesulaikiau, nes naudojau VISKĄ ir prieš gėrimą ir dabar.. Niekas nepadeda... Dar mėnesis - jei ir toliau jie kiekvieną odos lopinelį sieks pradėsiu gerti kt vėl. jūs neįsivaizduojat ką reiškia kovoti su spuogais, kai NIEKAS nepadeda....
pamenu kai plaukus rinkau saujomis, papildus variau, ejau pas endorkinologus, trichologus... liko puse plauku, praktiskai per puse metu... dabar visiskai nustojo slinkti, beria veida aisku labiau nei naudojant KT bet siaip pakesti galima pasimaskavus... tikiuosi labiau nebebers ir blogiausia jau praeityje...
zegnojausi visu KT .. beje pastoti taip pat problematiska kiek bandome kolkas nieko...
QUOTE(4puse @ 2012 12 09, 23:40)
O kiek laiko nuo metimo prasidėjo problemos?
Esu girdėjusi tokį atvejį, užburtas ratas buvo, galiausiai man atrodo mergina vėl ėmė gerti...
QUOTE(aistuliaa @ 2012 12 10, 15:11)
Esu girdėjusi tokį atvejį, užburtas ratas buvo, galiausiai man atrodo mergina vėl ėmė gerti...
na visi sako kad reikia islaukti atkenteti is paskutniu
QUOTE(aistuliaa @ 2012 12 10, 14:11)
Po metimo problemos prasidėjo po3 mėnesių... O po 4-pradėjo darytis baisu.... Dabar pinigus kišu kosmetologijos kabinete... Dermotologai bevaliai. Jie gydo tą pačią giesmę-gerti kt toliau..nes ale niekas daugiau nepadės... arba roucutane - kuris milijona kartu blogiau uz kt
Papildyta:
Ir dar vienas dalykas - siaubingai PADIDĖJĘS PLAUKUOTUMAS metus kt... Ir celiulitas...
Aš dėl spuogų negerčiau kontraceptinių. Jau geriau spuogai. Man metus pradėjo plaukai slinkti taip, kad galvojau nupliksiu , nes šepetys kaskart pilnas plaukų, kanalizacija plaunant plaukus užsikišdavo, drabužiai aplipę mano plaukais... Pradėjau vėl gert ir liovėsi slinkimas tik ryt einu pas ginekologę ir turbūt teks mesti vėl kontracetines, nes krūtyse guziukai ir mamologė patarė mest, o santariškių ginekologas apibarė, kad vartoju ir paklausė ar vaikų norėsiu kada turėt... Sakė jei taip tai būtina mest , nes liksiu nevaisinga ir dar guzų krūtyse prisiauginsiu , kuriuos gali tekti pjauti jei didės ar skaudės , o geriu kntrcpt tik dėl pms , nes 2 sav pravemdavau ir nieko burnon įsidėt negalėdavau
QUOTE(4puse @ 2012 12 12, 14:35)
Po metimo problemos prasidėjo po3 mėnesių... O po 4-pradėjo darytis baisu.... Dabar pinigus kišu kosmetologijos kabinete... Dermotologai bevaliai. Jie gydo tą pačią giesmę-gerti kt toliau..nes ale niekas daugiau nepadės... arba roucutane - kuris milijona kartu blogiau uz kt
Papildyta:
Ir dar vienas dalykas - siaubingai PADIDĖJĘS PLAUKUOTUMAS metus kt... Ir celiulitas...
O kol vartojau tokia laiminga buvau.... Bet visą gyvenimą to šudo tai negersi 
Papildyta:
Nesmagu.. Čia iš kitos temos, bet man dermatologai veidui nepadėjo, jie nematė problemos, kad nelygus ir pan., tik pradėjus vaikščioti pas kosmetologę susitvarkiau
Įdomu dėl plaukuotumo
----------------------
Šiandien berods 30 diena jau ciklo, laukiu mmm pirmųjų po metimo
QUOTE(aistuliaa @ 2012 12 12, 15:30)
Nesmagu.. Čia iš kitos temos, bet man dermatologai veidui nepadėjo, jie nematė problemos, kad nelygus ir pan., tik pradėjus vaikščioti pas kosmetologę susitvarkiau 
Įdomu dėl plaukuotumo
man kaip tik geriant išryškėjo celiulitas labai, nors pati liekna esu
----------------------
Įdomu dėl plaukuotumo
----------------------
Tai teks dar palaukt..
QUOTE(4puse @ 2012 12 12, 22:04)
Tai teks dar palaukt..
Man po 4 mėnesių metimo mm išaukė tik dufastonas..
) taip kad... bet kas sako kad kt negertų dėl spuogų, turbūt nėra jų turėjęs ir nežino ką reiškia
Tai bus matyt, kazkada kai meciau, ciklas gana normalus buvo, po tiek laiko tikrai nereikejo laukti
Sveikos. Vartojau kt tik mėnesį laiko, pirmom dienom atrodo viskas normaliai buvo, bet poto prasidėjo bėrimas, keistas silpnumas.. Gėriau dėl padidėjusios kiaušidės (kt padėjo sutvarkyti tai). Vakar buvo paskutinė tabletė, ir galutinai nusprendžiau, kad daugiau nebegersiu. Dabar tikiuosi, kad nutraukus, šalutinių poveikių nebus..
penrelyg stiprių šalutinių metimo poveikių neturėtų būt nes trumpas gėrimo laikas... organizmas nespėjo priprast