va va, todėl sportas turi tapti gyvenimo būdu (arba malonumu, kartais ir taip būna ). Papildai veikia, bet geriausia veikia pozityvus nusiteikimas. Todėl geriausia nusiteikt, kad esi pati gražiausia( ir geriausia) .
taip keisiu i pigesni nes gal pas mane tu lasiniu tiek nera kad reiktu kazka sudeginti todel ir poveikio nebesimato, taciau savijauta gera
pries metus sveriau 54 bet atrodziau daug storene nei dabar sverdama 55 bet ten kur anksciau lasinukai buvo dabar patape raumenys, nes daug sportavau
apatinis pilvas kaip ir isgaraves bet pagrinde tai leme mityba l karnitinas ir sportas
Tikiu kad sportas gerai bet kuriuo paros metu , bet mane labiau domina kada sportuoti del mitybos , kaip suderinti mitya su sportu ir nepraleisti pusryciu jei sportuoji ryte, pietu - jei diena, ir vakarienes - jei sportuoji vakare? Juk sportuoti reikia neanksciau kaip valanda po valgio , ir po treniruotes reiktu nepulti valgyti, tai kaip . Nes jei as sportuoju rytais tai atsikelusi ir ciusoziu i sporto sale nepusryciavus, ka gryztu jau buna pietus, jei pavalgyciau pusrycius, reiktu laukti kol apsivirskins, o tada jau kaip ir vidudienis, o diena as sportuoti negaliu, kaip cia dabar elgtis?
Aš esu žiauri pelėda, man sportuoti lengva tik vakare, 18-22 val., tada energijos yra, neskauda nieko, o tada ir noras yra ir malonumas Ryte aš atsikėlus net pavalgyt nesugebu, organizmas visai neveikia iki 12 val.
as tai kai turiu noro ir jegu tada ir sportuoju...man nesvarbu ar rytas ar naktis tada ir manksta buna efektyvesne, nei kai sportuoji per prievarta, tik todel kad reikia nors nenori