QUOTE(Sportuojantys @ 2010 01 30, 21:59)
siek tiek informacijos moterims ir merginoms - www.asmeninestreniruotes.lt
Ką taip blogai darot, kad forume nemokamai reikia per 6 temas reklamuotis?

as sportuoju rytais, nes vakare paskaitos. anksciau vakarais eidavau i aerobika. skirtumo jokio nepastebejau

as taip pat sportuoju vakarais, kai mano maziuke uzmiega

Manau sportuot nera svarbu kada tik kad iki miego but 4va. Kada yra noro ir laiko. Man asmeniskai geriausia vakare nes tada tik kupina jegu bunu,bandziau kazkada ryte sportuot na ir neina sunku jegu nera,tai visada vakare sportuoju:)
o as i sporta lekiu, kai turiu laiko 
kaip treneris sako, svarbu, kad laiko tarpas butu per kuri raumenys atsigauna
pvz. viena diena ryte ateinu, tai kita diena vakare einu.. va

kaip treneris sako, svarbu, kad laiko tarpas butu per kuri raumenys atsigauna

pvz. viena diena ryte ateinu, tai kita diena vakare einu.. va

Kaip cia su pypliais suplanuosi tikslu laika. As nusipirkau lanka ir dviratuka, ziuresiu kas gausis

QUOTE(tati @ 2006 03 15, 10:02)
del valgymo tai galiu atsakyti - trenere minejo viena karta. pries ir po treniruotes maziausiai valanda reiketu nevalgyti (cia tokiu atveju, jei metate svori).
o del paros meto, as girdejau, kad is pat ryto nera gerai sportuoti, nes organizmas nera pilnai "atsibudes". nors idomu butu isgirsti labiau apie tai nusimananciu zmoniu nuomone. bet kokiu atveju, darbo dienomis as galiu tik po darbo sportuoti
o del paros meto, as girdejau, kad is pat ryto nera gerai sportuoti, nes organizmas nera pilnai "atsibudes". nors idomu butu isgirsti labiau apie tai nusimananciu zmoniu nuomone. bet kokiu atveju, darbo dienomis as galiu tik po darbo sportuoti

sportuoti vakarais;), juk mes nenorime sukelti streso savo organizmui;)
QUOTE(GintareBak @ 2013 08 30, 00:08)
sportuoti vakarais;), juk mes nenorime sukelti streso savo organizmui;)
Rytais mano treneriukas veda mazesnio intensyvumo treniruotes

QUOTE(guodzik @ 2013 08 31, 22:25)
Rytais mano treneriukas veda mazesnio intensyvumo treniruotes
man labiau patinka rytais, ir zmoniu maziau ir diena geresne buna 

aš neturiu kitos galimybės tai sportuoju ryte.