Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo paros metu geriausia sportuoti?

Na istikruju kiek teko su treneriu kalbetis, tai sake, nesudaro dideles reiksmes ar ryta ar vakare, svarbiause, kad nesokineti tai ryra, tai vakara.. reikia stenktis kiekviena diena mazdauk tuo laiku.. tada organizmas ipranta ir rezultatas buna geriausias. ax.gif
Atsakyti
siek tiek informacijos moterims ir merginoms - www.asmeninestreniruotes.lt
Atsakyti
QUOTE(Sportuojantys @ 2010 01 30, 21:59)
siek tiek informacijos moterims ir merginoms - www.asmeninestreniruotes.lt

Ką taip blogai darot, kad forume nemokamai reikia per 6 temas reklamuotis? g.gif
Atsakyti
as sportuoju rytais, nes vakare paskaitos. anksciau vakarais eidavau i aerobika. skirtumo jokio nepastebejau ax.gif
Atsakyti
As dazniausiai sportuoju vakarais, po darbo, bet kartais taip sunku prisiversti ax.gif Na, o kai bunu laisva, tai stengiuosi is ryto pasportuoti, tada ir jegu daugiau ir zmoniu maziau thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat sportuoju vakarais, kai mano maziuke uzmiega smile.gif
Atsakyti
Manau sportuot nera svarbu kada tik kad iki miego but 4va. Kada yra noro ir laiko. Man asmeniskai geriausia vakare nes tada tik kupina jegu bunu,bandziau kazkada ryte sportuot na ir neina sunku jegu nera,tai visada vakare sportuoju:)
Atsakyti
o as i sporta lekiu, kai turiu laiko smile.gif
kaip treneris sako, svarbu, kad laiko tarpas butu per kuri raumenys atsigauna smile.gif
pvz. viena diena ryte ateinu, tai kita diena vakare einu.. va smile.gif
Atsakyti
Kaip cia su pypliais suplanuosi tikslu laika. As nusipirkau lanka ir dviratuka, ziuresiu kas gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2006 03 15, 10:02)
del valgymo tai galiu atsakyti - trenere minejo viena karta. pries ir po treniruotes maziausiai valanda reiketu nevalgyti (cia tokiu atveju, jei metate svori).

o del paros meto, as girdejau, kad is pat ryto nera gerai sportuoti, nes organizmas nera pilnai "atsibudes". nors idomu butu isgirsti labiau apie tai nusimananciu zmoniu nuomone. bet kokiu atveju, darbo dienomis as galiu tik po darbo sportuoti unsure.gif

sportuoti vakarais;), juk mes nenorime sukelti streso savo organizmui;)
Atsakyti
QUOTE(GintareBak @ 2013 08 30, 00:08)
sportuoti vakarais;), juk mes nenorime sukelti streso savo organizmui;)

Rytais mano treneriukas veda mazesnio intensyvumo treniruotes smile.gif man labiau patinka rytais, ir zmoniu maziau ir diena geresne buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 08 31, 22:25)
Rytais mano treneriukas veda mazesnio intensyvumo treniruotes  smile.gif man labiau patinka rytais, ir zmoniu maziau ir diena geresne buna smile.gif

aš neturiu kitos galimybės tai sportuoju ryte. smile.gif 8h jau stoviu ant bėgimo takelio ax.gif
Atsakyti