Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

mūsų penktokėlių nieks nekrikštija - praeitais metais galvojau ką nors suorganizuot tokio, kai "Aš jau penktokas" - parodomąją programėlę pradinukams.... Tačiau darbai įtraukė į savo verpetą ir mano mintis liko neįvykdyta schmoll.gif .
O jau ir Mokytojų diena artėja 4u.gif .
Pas mus dvyliktokai veda pamokas. Pirma pamoka - koncertas - kiekviena klasė sveikina mokytojus, mokiniams pasirengti padeda dvyliktokai thumbup.gif . Visi mokiniai labai laukia šios dienos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmike @ 2011 09 18, 21:58)
Mergaitės, o gal  kurios  nors mokykloje  būna  5 krikštynos? Pas  mums  kelinti  metai  vyksta, suku  galvą, ką  čia  padarius cool.gif

Man bus krikstynos tik amno po 12kl mokinukai tai biski kitaip, ideju jau turiu, bet dar nekalbejom apie tai. unsure.gif
Atsakyti
Pas mus būna tik būsimų penktokų sutiktuvės smile.gif Ruošia esami penktokai. Su kitos klasės auklėtoju pastatėm spektaklį Barankinai, būk žmogus. Dar priesaiką sugalvojom, linksmą viktoriną ir t.t. smile.gif
Atsakyti
pas mus pernai buvo krikštynos. rengė 8tokai, nes jie didžiausi pas mus. norai kogero buvo geri, tik labai jau neapgalvoti. surištus 5tokus pavedžiojo po mokyklą, išterlino miltais su vandeniu, įkišo delną į guaša ir liepė dėt delno antspaudą ant didelio lapo - pasirašyt priesaiką. žodžiu buvo daug spiegimo, cypimo, triukšmo ir bardako.(ir piktų valytojų smile.gif) panašu, kad šiemet krikštynų nebus...
Atsakyti
Aš pernai tai pasiutus buvau - grįžo mano penktokas visas išsipaišęs flomasteriais, guašu, žymekliais ir dar kažkuo. Tai buvo ne šventė, o kas daugiau ką apipaišys doh.gif Paskui jau dundukai vienas kitą savo noru tepliojo. Neina mano vaikas su kostiumu į mokyklą, bet džinsus ir bliuzoną teko išmest. Jį patį valiau ir su kosmetikos valikliais, ir su nagų lako nuėmėju, galiausiai iš garažo acetono atsinešiau ir tryniau, tryniau... Galiausiai numojau ranka - koks kvailas esi, toks ir atrodai tongue.gif
Kažkaip norėtųsi kažko prasmingo, įdomaus, o ne peckiotų vaikų. Šįmet turiu auklėtinius penktokus - stengsiuos kad tokių nesąmonių nebūtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaGre: 21 rugsėjo 2011 - 14:54
QUOTE(justagnė @ 2011 09 20, 18:33)
Pas mus būna tik būsimų penktokų sutiktuvės smile.gif Ruošia esami penktokai. Su kitos klasės auklėtoju pastatėm spektaklį Barankinai, būk žmogus. Dar priesaiką sugalvojom, linksmą viktoriną ir t.t. smile.gif

Gal scenarijų to spektaklio turi ? ax.gif
Atsakyti
Man su auklėtiniais devintokais reikės suorganizuoti šįmet dešimtokams šimtadienį, mat mokykla pagrindinė tik.. Gal kas nors ką nors panašaus esat darę ir turit minčių? mirksiukas.gif
Atsakyti
Man teko šis maonumas pernai. Įkesiu i paštą, bet vėliau kada
Atsakyti
Paziurejau pasta, pasirodo jau issiunciau simtadienio scenariju anksciau
Atsakyti
Maniškiai kai buvo 10okai krikštijo penktokus. Bet labai gražiai praėjo, gal dėl to, kas supratingi vaikai buvo. Uždėjo tokius atspaudukus, padarė krikšto liudijimus, buvo visą dieną užduotys, pvz. nuvalyti visoj mokykloj lentas, vieną pamoką žaidė bendrus žaidimus. Mano vos ne pusė klasės dalyvavo "Sniego gniūžtėje", tai visokių bendrų žaidimų mokė.
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 09 22, 05:30)
Paziurejau pasta, pasirodo jau issiunciau simtadienio scenariju anksciau

neturiu pašto slaptažodžių, tai jeigu nesunku gal man tiesiai į paštą persiųstum? syppsenelle@gmail.com Dėkoju 4u.gif

O dabar pasidalinkit patirtimi, patarimais ir visu kuo apie klasės valandėles. Mano pirmoji klasės valandėlė buvo baisiai nenusisekus blush2.gif atėjo vos keli mokiniai, nors prisakiau būtinai visiems dalyvaut. Bile kaip buvo išrinkta klasės valdžia, nes nebuvo net kam balsuoti... na žodžiu, noriu, kad daugiau tokių valandėlių nebūtų smile.gif ateinantį kartą galvoju pakviest mokinius tiesiog prie arbatos ir sausainių pasišnekučiuot apie reikalus, dar labiau susipažinti ir pan. Kaip darot jūs? blink.gif
Papildyta:
Ir dar, ar jūsų auklėtiniai kaip nors ruošiasi mokytojų dienai? Ką ruošia? gossip.gif
Atsakyti
Bliam, penktokai mano - vakar vienas apsivogė, šiandien - kita, dar vienas multimedijos laidus kažkokiu tikslu į kuprinę susikišo... blink.gif doh.gif
Atsakyti