Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

QUOTE(jugeta @ 2011 09 17, 19:11)
Dar ne... Mums irgi iki 20... Labai tikiuosi, kad rytoj vėl ateis įkvėpimas ir juos užbaigsiu  ax.gif

Jau parašiau.Šiais metai pas mus naujovė-kl. veiklos programą rašome ne visiems metams, bet 3 mėn. ir t.t. iki m.m. pabaigos.
Atsakyti
O mes rasom, kas menesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perkūnija @ 2011 09 17, 20:57)
O kur jus fiksuojate, kad kl. valandėlė įvyko? Mes tai el. dienyne pildome kaip pamoką.

irgi, elektroniniame dienyne pildysime kaip pamoką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perkūnija @ 2011 09 17, 20:57)
O kur jus fiksuojate, kad kl. valandėlė įvyko? Mes tai el. dienyne pildome kaip pamoką.

Klasės vadovo plane turim atskirą grafą, kur prie pravestos pamokos reikia padėti parašą.

Elektroninio dienyno neturim.

smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Retisa @ 2011 09 17, 21:05)
o ką daryti su klasės valandėle, kai pamokų kiekvieną dieną turiu daugiau nei auklėtiniai? suku suku galvą, bet nieko gero nesumastau. pernai ir šiemet į žurnalą valandėlių neberašom, pakabina skelbimų lentoje lapą, kur reikia susirašyt kuriuo laiku vedam, o kur paskui tas lapas dingsta, neaišku...

Sunkus variantas.... g.gif O per langus irgi neįmanoma? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 09 17, 21:59)
Klasės vadovo plane turim atskirą grafą, kur prie pravestos pamokos reikia padėti parašą.

Elektroninio dienyno neturim.
smile.gif
Papildyta:
Sunkus variantas....  g.gif  O per langus irgi neįmanoma?  ax.gif

neturim langų... turim metodinę diena, bet važiuoti darban vien dėl klasės valandėlės labai jau nesinorėtų.. be to jiems tą dieną kai man metodinė 7 pamokos, po kurių 90 procentų klasės bėga į sportus, muzikos mokyklas ir tt...
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2011 09 17, 22:16)
neturim langų... turim metodinę diena, bet važiuoti darban vien dėl klasės valandėlės labai jau nesinorėtų.. be to jiems tą dieną kai man metodinė 7 pamokos, po kurių 90 procentų klasės bėga į sportus, muzikos mokyklas ir tt...

Pas mane irgi tas pats, kažkaip sunku įsidėti tą klasės val ir pradžių buvo puiku, jiems viena diena 5 pamokos ir man, tai 6 klasės valandėlė, bet pasikeitė tvarkaraštis ir tik 7 pamoka jiems išeina, tai baisiausiai nepatenkinti nes irgi būreliai ir t.t..
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2011 09 17, 22:16)

Na o as pvz ketvirtadieni turejau laisva diena, bet buvau darbe ir tvarkiau reikalus susijusius su grupe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2011 09 18, 10:41)
Na o as pvz ketvirtadieni turejau laisva diena, bet buvau darbe ir tvarkiau reikalus susijusius su grupe  mirksiukas.gif

Žinot, kaip mūsų valdžia sakydavo apie tvarkaraštį, kai atsirasdavo mokytojams metodinė diena? lotuliukas.gif ogi tai, kad tvarkaraštis yra blogai sudėliotas.... biggrin.gif Ypač auklėtojai turi būti kiekvieną dieną, kad iškilus kokių nors problemų vaikas tūrėtų kur kreiptis.... Dabar jau nieko nesako- nes krūviai mažėja... Aišku, kad atsiranda metodinių dienų...
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 09 18, 13:57)
Žinot, kaip mūsų valdžia sakydavo apie tvarkaraštį, kai atsirasdavo mokytojams metodinė diena?  lotuliukas.gif ogi tai, kad tvarkaraštis yra blogai sudėliotas....  biggrin.gif  Ypač auklėtojai turi būti kiekvieną dieną, kad iškilus kokių nors problemų vaikas tūrėtų kur kreiptis.... Dabar jau nieko nesako- nes krūviai mažėja... Aišku, kad atsiranda metodinių dienų...

Pas mus visiems sakoma kad laisvų dienų niekas neturi...
Atsakyti
As pernai su aukletiniais irgi zaisdavau kate ir pele.Jie visada turejo 7 pamokas.Nevesdavau valandeles,nes irgi mokiniai skubedavo i privacias pamokas,mokamus burelius,todel jei ateidavo po 7 pamoku,tai ateidavo tik keli vaikai ir tie jausdavosi klases atpirkejais.Todel as trukdydavau savo pamoka arba eidavau i kitu dalyku pamokas pasakyti svarbia info.Ir dar kartais susitikdavom per ilgaja pertrauka visi.Susitikinedavom chaotiskai,ir aukledavau pavieniui.Valdzia liepdavo vesti valandeles,bet sukomes savaip.
O siemet ir pas mus elektroninis dienynas.Kol kas niekas nesake,kad jame reiks valandeles fiksuoti.
Pastebejau,kad ketvirtadieni ir aukletiniai,ir as turim 6 pamokas.Todel paskelbiau,kad bus 7 musu valandele.Bet dar nei viena neivyko,nes abu ketvirtadienius turejom metodinius uzsiemimus per ta pamoka.
Atsakyti
iš dalies sutikčiau, kad auklėtojai neturėtų būti metodinės dienos, bet... visi esam žmonės juk, auklėtinių ir jų tėvų pasiekiama esu 7 dienas per savaitę nuo 7 ryto iki 21 vakaro... (būtent 21 val karts nuo karto skambina viena mama kuri matyt mano kad tai tinkamiausias laikas pokalbiui). visos išvykos, kurios trunka ir po 12 valandų,visos išlaidos dovanėlėms gimtadieniams, naujiems metams, išleistuvėms ir rugsėjo 1-majai (dauginam iš 32), telefonui.... tikrai manau metodinės dienos esu nusipelniusi:) jei kas nutinka - yra pavaduotoja, kuri labai mielai padeda tokias klausimais:)
čia kaip ir seselė, kuri dirba mokykloje kas antrą dieną smile.gif kiek kartų man prireikė dėl vaikų į ją kreiptis, tai kaip tik tomis dienomis kada jos nebūdavo:)
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2011 09 18, 15:13)

Mūsų valdžia tomiu atveju maloniai primintų - jums metodinė diena, o ne išeiginė. biggrin.gif
Atsakyti