QUOTE(Skinte @ 2011 09 29, 10:39)
Aš tikrai nieko nekaltinu

Tik pasidalinau informacija

nes jei neduok Dieve, atsitiktų kokia nelaimė, tai teismuose užtampys ir asmeniškai ir darbovietę ir t.t. Atrodo kad lygtais pažymėjimas gelbėja nuo tokių dalykų, bet yra kaip yra
Jei tėvai normalūs, sveiko proto

tai netampys, nes supranta ,kad auklėtoja jam, pvz. tyčia rankos neišsuko, ar kojos nesulaužė, aišku eskursijos vaikams linksmybės, o mums nerimas ...
QUOTE(Retisa @ 2011 09 29, 11:04)
turiu ir aš tokį pažymėjimą,atvažiavo į mokyklą per 6 pamoką, pravedė paskaitėlę ir išdalino...tiesa,iš 6 pamokos nieko neišleido, atsėdėjo tik tie, kurie laisvi buvo:)
rizika didelė

neramu prieš kiekvieną ekskursiją,tuo labiau kai yra tokių tėvų, kurie sugeba pareikšti - va, ekskursija vyko tada kai vaikas slogavo,išvažiavo sloguojantis ir dabar serga... vadinasi auklėtoja kalta dėl :
kad vaikas slogavo prieš tai (nes aišku apsikrėtė mokykloj)
kad ekskursija vyko ne laiku
kad vaikas kažkodėl labai norėjo važiuoti
ir kad dabar serga
gerai, kad tokių mamų nedaug. o dėl traumų, tai tfu tfu tfu...
Apie tokius tėvelius komentarų nėra

Dažniausiai patys būna ne pavyzdingi tėvai, tada savo kaltę bando kitiems suverts visokiose situacijose
Aišku kuo mažiau tokių
Aš irgi turiu vieną motinėlę, kurios dukra per pamokas plepa iki negalėjimo, žiopla, prie berniukų pati lenda, o jei kas nors per vaikiškus išdykavimus nutinka, tada jau mama taaaaippp gina, taiiip teisna, bet išgirdus,kad ir dukrelė nepavyzdinga, truputį garą nuleidžia, fuii.... tokie tėvai