Dėl pažymėjimo - užtenka, kad iš važiuojančių mokytojų vienas jį turėtų, bent jau pas mus taip.
O šiaip tai pas mus administracija pasirūpina, jei kuris kokio pažymėjimo neturi - surenka po kelis ir pasirūpina kur reikia į tuos kursus nuvažiuoti.
o, geras... pirma kart girdziu ir as apie tokius pazymejimus..
Neteko man girdėti apie tuos pažymėjimus nieko, reikės pasidomėti pas koleges ar jos juos turi

QUOTE(ezra @ 2011 09 29, 00:26)
O nuo kada socialinė veikla nebeprivaloma?
Privaloma

Papildyta:
QUOTE(pupsyte @ 2011 09 29, 16:33)
o, geras... pirma kart girdziu ir as apie tokius pazymejimus..
Pas mus jau pries pora metu i mokykla buvo atvyke, bet as neturiu jo.

QUOTE(Dinariuke @ 2011 09 29, 19:03)
Man tai keista kad be pažymėjimo galite su mokiniais važiuoti, nes pas mus tai valdžia pasako, kad su mokiniais važiuos tik tie kas turi pažymėjimus. O beje juk ne viena važiuojat į ekskursiją su mokiniais ar aš klystu? 

Taip, važiuoju ne viena.

Bet aną savaitę su dviračiais važiavome, o apie pažymėjimą buvau pamiršus. Valdžia išleido, net nepaklausė. Bet apie pasekmes, tik dbr pagalvojau.

QUOTE(ilonila @ 2011 09 29, 19:58)
Kelioneje turi buti 2 mokytojai,ir 1 is ju turi tureti ta pazymejima.Kiek vaziavau i ekskursijas,tai adminstracija nesirupino,ar yra nors 1 lydincioji mokytoja su pazymejimu.
Kaip man zinoti,kokiu skaidriu yra paste?Nesinori siusti,kurios jau yra atsiustos kitu...
Kaip man zinoti,kokiu skaidriu yra paste?Nesinori siusti,kurios jau yra atsiustos kitu...
O kodėl 2

Turėjau omeny,kad iš 2 bent turi vienas tureti.O siaip,ką aš žinau,jei kas nutiktų vaikui,tai 1mokytojas su tuo vaiku būtų(į ligoninę važiuotų ar pan.),o kitas likusius saugotų.
Galbūt ir 1 gali važiuoti mokytojas,bet mes dažniausiai jungiamės ir važiuojam 2klasės,tai būna 2 arba 3 mokytojai.( Lietuvoje 1 mokyt-15vk.,o į užsienį- 1mokyt.-10vk).
Pas mus po 1 nevažiuoja,ieško bendrakeleivės
Galbūt ir 1 gali važiuoti mokytojas,bet mes dažniausiai jungiamės ir važiuojam 2klasės,tai būna 2 arba 3 mokytojai.( Lietuvoje 1 mokyt-15vk.,o į užsienį- 1mokyt.-10vk).
Pas mus po 1 nevažiuoja,ieško bendrakeleivės

QUOTE(ilonila @ 2011 09 30, 13:27)
Su savo klase visada važiuoju tik viena. Man taip geriau. Turėjau 16, dabar 21.
o aš turiu 32
niekas iš kolegų nenori jungtis
tai vežuosi tėvus
pasakyta vaikams - nebus bent 3 tėvų - nebus ekskursijos. ir tėvus suorganizuoti yra jų reikalas, nemano
nors, ne paslaptis kad kai iš kai kurių tėvelių tai naudos nulis, eina, dairosi, kvėpuoja grynu oru, o atžala kitiems ant galvų lipa... o kai ką pasakai tai toks žvilgsnis - ką čia mano vaikui diriguoji..

nors, ne paslaptis kad kai iš kai kurių tėvelių tai naudos nulis, eina, dairosi, kvėpuoja grynu oru, o atžala kitiems ant galvų lipa... o kai ką pasakai tai toks žvilgsnis - ką čia mano vaikui diriguoji..
As liepiau vaziuoti tevams,kai vaikai norejo su nakvyne vaziuoti.Ir aisku niekas nevaziavo-tipo ka jus aukletoja,nesuprantat?!Jei as vaziuosiu,tai mano vaikas nevaziuos!
Cia pernai desimtokai.O as ir dziaugiausi,kad nieks nesutiko,nes pati nenorejau vaziuot<kadangi moralu pakakdavo ir po paprastos ekskursijos...
Cia pernai desimtokai.O as ir dziaugiausi,kad nieks nesutiko,nes pati nenorejau vaziuot<kadangi moralu pakakdavo ir po paprastos ekskursijos...