Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

QUOTE(jo-vita7 @ 2011 12 13, 20:11)
"Raudonkepuraite". Bet dar musu klasei visa kaledini rengini reikia pravesti. Minciu siokiu tokiu turiu, o kad nereiktu visko tempt vienai butu visai gerai
Papildyta:
Dziaugiuosi, kad ne kokie San gokai  ar dar kokie beibleidai

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif pirmieji man girdėti,o antrieji blink.gif blink.gif blink.gif

Mama užėjusi į dukters kambarį pamatė tvarkingai paklotą lovą, sutvarkytą kambarį. Lovos centre gulėjo vokas su užrašu mamai. Mama atvėrė voką ir pradėjo skaityti drebančiomis rankomis: “Brangioji mama, aš tikrai atsiprašau ir apgailestauju, kad rašau tau šį laišką. Aš pabėgau iš namų su savo nauju vaikinu, kadangi nenorėjau, kad man su tėčiu iškeltumėte sceną. Aš atradau aistrą Achmedui, jis toks nuostabus su savo auskarais, tatuiruotėmis, barzda ir baikerio darbužiais. Bet tai ne tik aistra, aš esu nėščia ir Ahmedas sako, kad mes kartu busime labai laimingi. Jis turi vagonėlį miške ir krūvą malkų visai žiemai. Jis nori su manimi turėti daugiau vaikų, apie tai svajoju ir aš. Jis išmokino mane, kad marihuana iš tikrųjų niekam nekenkia ir mes ja norime auginti sau ir taip pat ją su jo draugais keisti į kokainą ir ekstazi. Dabar aš meldžiu mokslo, kad jis atrastu vaistus nuo AIDS tam, kad Ahmedas jaustųsi gerai: jis tikrai nusipelnė to!!! Mama nesijaudink man dabar jau 15 metu ir aš žinau, kaip savimi pasirūpinti. Kada nors aš tave tikrai aplankysiu ir supažindinsiu su tavo anūkais. Tavo duktė, Jurga P.S. Viskas, ką parašiau yra melas. Aš pas kaimyną. Aš tik norėjau priminti, kad gyvenime yra blogesnių dalykų nei mano pažymių knygutė rašomojo stalo stalčiuje. Mama aš tave myliu. Paskambink, kai bus saugu sugrįžti i namus....”
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 12 13, 19:48)
mes tais metais nuėjom lengviausiu keliu: vieną berniuką aprengėm Freken Bok, o kitą Karlsonu. šoko disko pagal http://www.youtube.c...h?v=u6EdMjo8d18. nieko gudraus neišmąstėm.

Mes irgi šią dainą gavom suvaidinti- tai dabar audžiam mintį kaip įdomiau pateikti.

Jurgine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 12 13, 22:15)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif pirmieji man girdėti,o antrieji  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Ga ir ne taip vadinasi, as tu pavadinimu keistu nepamenu tiksiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 12 13, 20:11)
"Raudonkepuraite". Bet dar musu klasei visa kaledini rengini reikia pravesti. Minciu siokiu tokiu turiu, o kad nereiktu visko tempt vienai butu visai gerai
Papildyta:
Dziaugiuosi, kad ne kokie San gokai ar dar kokie beibleidai

Padarykit šiuolaikinį pasakos variantą mirksiukas.gif
Atsakyti
As jau kazka mastau. Lauksiu kol aukletiniai ka pasiulys. Jie tingi pamastyt, o apie kaukiu pasidaryma jau nekalbu. Reikia kiekviena diena jiems priminti ir prasyt, kad kai ka padarytu
Atsakyti
nebedirbat gal jau? lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas turi ir galėtų pasidalinti 4 žvakių istorija? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Istorija apie 4 žvakes:
Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė:
- ,, AŠ ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgęsti..."
Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.
Antroji sakė:
- ,, AŠ ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti."
Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę.
Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:
-,, AŠ ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai - savo artimųjų." Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.
Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko:
- ,, KĄ JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI- AŠ BIJAU TAMSOS!!!"
Tai ištaręs pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:
-,, NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS."
Susijaudinęs ir ašarų pilnomis akimis vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.
Atsakyti
QUOTE(agne87 @ 2011 12 20, 17:19)
Istorija apie 4 žvakes:
Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė:
- ,, AŠ ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgęsti..."
Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.
Antroji sakė:
- ,, AŠ ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti."
Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę.
Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:
-,, AŠ ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai - savo artimųjų." Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.
Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko:
- ,, KĄ JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI- AŠ BIJAU TAMSOS!!!"
Tai ištaręs pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:
-,, NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS."
Susijaudinęs ir ašarų pilnomis akimis vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.

Labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pas mus šiandien turėjo būt karnavalas su diskoteka, bet atšaukėm. Nusprendėm surengti tik ramius žiburėlius klasėse, nes šią savaitę pas mus gedulas - palaidojom tragiškai žuvusį mokinį.
Atsakyti
o pas mus kaip visada kuriozai - traukėm prieš kelias savaites berniukas - mergaitė, o vakar traukėm vardus. du vaikai pasiketė lapeliais ir vienas iš jų pamiršo kad pasikeitė, ir nupirko dovaną mergaitei, nors turęjo berniukui pirkt. tai dar kad kažką neutralaus, ar kaip pas mus kažkodėl buvo popuoliaru čekis į "Saldūs Majai" tai jis nupirko apyrankę.. ir stovi du pasimetę - vienas su apyranke, vienas be dovanos... tai gerai kad turėjau rankinėj akropolio čekį už 25 litus, tai atidaviau... viskas, daugiau kitais metais trauksim vardus, gana jau man nervų smile.gif gerai kad dar tas čekis buvo, o tai būtų vaikas be dovanos išėjęs... ir dabar galvoju - ar palikt viską ir pamiršt, ar atsiimt pinigus iš klasės fondo, ar surinkt iš visų po litą šitai dovanai padengt? kažkaip norėtųsi padaryti pamoką, kad kitą kartą būtų atidesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2011 12 24, 06:55)
o pas mus kaip visada kuriozai - traukėm prieš kelias savaites berniukas - mergaitė, o vakar traukėm vardus. du vaikai pasiketė lapeliais ir vienas iš jų pamiršo kad pasikeitė, ir nupirko dovaną mergaitei, nors turęjo berniukui pirkt. tai dar kad kažką neutralaus, ar kaip pas mus kažkodėl buvo popuoliaru čekis į "Saldūs Majai" tai jis nupirko apyrankę.. ir stovi du pasimetę - vienas su apyranke, vienas be dovanos... tai gerai kad turėjau rankinėj akropolio čekį už 25 litus, tai atidaviau... viskas, daugiau kitais metais trauksim vardus, gana jau man nervų smile.gif gerai kad dar tas čekis buvo, o tai būtų vaikas be dovanos išėjęs... ir dabar galvoju - ar palikt viską ir pamiršt, ar atsiimt pinigus iš klasės fondo, ar surinkt iš visų po litą šitai dovanai padengt? kažkaip norėtųsi  padaryti pamoką, kad kitą kartą būtų atidesni  g.gif

Oho... doh.gif doh.gif

Tikrai pinigėlius vienu ar kitu būdu atsiimk.... Kitu atveju vaikai gali imti piktnaudžiauti pinigėliais (nebeatneš į klasės fondą ir pan., nes juk mokytoja iš savų uždės....)

Tai turi būti visiems pamoka.... Tad po atostogų per klasės valandėlę visų vaikų paklausk kaip jie spręstų tą problemą, jei kiekvienam asmeniškai reikėtų atiduoti tuos 25 lt. Nemanau, kad jie norėtų vieni patys padengti tą sumą asmeniškai. Pati išeities nesiūlyk, tegu patys sugalvoja. KItu atveju bus taip, kad mokytoja liepė doh.gif

Tegu gražiai patys kompromisą randa. mirksiukas.gif

Bent jau aš taip daryčiau rolleyes.gif
Atsakyti