Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

Labai dėkui už patarimą, tikrai, bus puiki tema klasės valandėlei:)

Su Šv. Kalėdomis visas mielas koleges! newyear.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal turite kuri patirties, prašau pasidalinti.
Per tėvų susirinkimą tėveliai išreiškė norą renginuko kartu su vaikais. Mano 6 t-okai. Esu dariusi mamyčių dieną, advento vakaronę, bet daugiau nieko. Renginį galvoju pavadinti "Šeimos popietė" . Būtų sportines varžybas, šeimų patiekalų pristatymas, gal dar koks protų mūšis, nieko daugiau nesumastau. g.gif Gal kuri darius ką nors panašaus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmike @ 2012 01 06, 18:56)
Mergaitės, gal  turite  kuri  patirties, prašau  pasidalinti.
Per  tėvų  susirinkimą  tėveliai  išreiškė  norą  renginuko  kartu  su  vaikais. Mano  6 t-okai. Esu dariusi  mamyčių dieną, advento  vakaronę, bet  daugiau  nieko. Renginį  galvoju  pavadinti  "Šeimos  popietė" . Būtų  sportines  varžybas, šeimų patiekalų  pristatymas, gal  dar  koks protų  mūšis, nieko  daugiau  nesumastau. g.gif  Gal  kuri  darius  ką  nors panašaus? 4u.gif

Dariau rudenį. Pavyko neblogai. Vilmike, jei viską įgyvendinsi, ką esi priplanavs, tai manau, kad bus per akis. Mes žaidėme įvairius žaidimus, burtų keliu suskirsčiau į mišrias komandas - visiems labai patiko. Manau, kad pirmiausiai reikia pradėti nuo kokių nors žaidimukų, kad visi susipažintų, atsipalaiduotų 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau prisijungti prie klasės auklėtojų būrio 4u.gif . Mokykloje dirbu antrus metus. Šiemet gavau auklėtinius (septintokus). Klasės auklėtojos darbas man yra visiškai nauja veikla, kuri teikia labai daug džiugių akimirkų thumbup.gif Artėja sausio 13-oji, norėjau pasiklausti, ką jūs su vaikais veikiate šią dieną? Gal kas nors pasidalins kokiomis nors idėjomis. blush2.gif
Atsakyti
paprastai jungiamės prie akcijos ir degame žvakutes languose.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 01 09, 21:16)
paprastai jungiamės prie akcijos ir degame žvakutes languose.

Mes irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-it @ 2012 01 10, 11:03)
Mes irgi  smile.gif

ir šiais metais kažkokia video pamoka bus per TV. g.gif
rankų ir širdžių grandinė taip pat bus.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 01 10, 15:10)
ir šiais metais kažkokia video pamoka bus per TV.  g.gif
rankų ir širdžių grandinė taip pat bus.

Mes taip pat degsime žvakutes ant langų, bet pirmoji pamoka yra skirta klasių auklėtojams, kurie turi pravesti sausio 13-ąjai skirtą pamoką... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agne87 @ 2012 01 10, 16:42)
Mes taip pat degsime žvakutes ant langų, bet pirmoji pamoka yra skirta klasių auklėtojams, kurie turi pravesti sausio 13-ąjai skirtą pamoką...  g.gif

O pas mus 15 min dalyko mokytojas kuris turi pamoką.
Atsakyti
mes irgi kaip ir jau kelis metus is eiles jungsimes prie zvakuciu akcijos smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Su Naujais (gal jau seni g.gif biggrin.gif ) metais visas 4u.gif
Kažko buvau atsiribojusi nuo kompo, nerašiau nieko tongue.gif Bet aš esu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus žvakutės ir pirmą pamoką ves dvyliktokai, jie pasakos, kažką karpys ar pan., nes reikia kiekvienam atsinešti priemonių (popieriaus, žirklių, klijų, spalvų ir t.t) g.gif
Atsakyti