Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

Aš viena arba su kita mokytoja nesutikčiau.
Jei važiuotų bent 4 tėvai, ypač tų judriausių, tada gal.
Šiaip - labai didelė atsakomybė.
Bet kuriuo atveju susirink tėvų raštiškus leidimus.
Atsakyti
QUOTE(vilmike @ 2012 02 11, 17:45)
Mergaitės  patarkit. Mano  šeštokai  lb  nori važiuoti  į  vichy vandens parką . Bet  jie  labai  judrūs, siausti. Truputį  pabijau, kad  neatsitiktų  kas blink.gif Ar  esate  kuri  buvusi  su  panašaus  amžiaus  žmogais? Kaip  sekėsi? g.gif

buvau ir su 6-okais ir 7-okais viskas gerai, bet aišku rizika yra, tad tėvų raštus būtina pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
aš ir buvau su savo labai judriais šeštokais. viskas buvo tiesiog puiku. ten juk yra gelbėtojai, ar kaip jie ten vadinasi, kurie neleidžia labai siausti. prie kiekvieno vaiko suaugusio vistiek nepastatysit, o be to nemanau kad suaugusieji sugebėtų juos ten sugaudyt:) mes važiavom darbo dieną, kada dirba ir tėvai, ir labai nedaug buvo galinčių važiuot, prisijungė tik viena mama ir vienas tėvelis. tai mama visą laiką prasėdėjo pirtyse ir dar sugebėjo masažą pasidaryt, o tėvelis išvis nelabai supratau kur buvo...
raštiški tėvų sutikimai - būtini.
Atsakyti
Mergaitės  patarkit. Mano  šeštokai  lb  nori važiuoti  į  vichy vandens parką . Bet  jie  labai  judrūs, siausti. Truputį  pabijau, kad  neatsitiktų  kas blink.gif Ar  esate  kuri  buvusi  su  panašaus  amžiaus  žmogais? Kaip  sekėsi? g.gif

Važiavau ne vieną kartą į VICHY ir į Druskininkus, ir į Latviją su įvairaus amžiaus vaikais. Niekada jokių problemų nekilo.Daugiau pasitikėjimo jais. Bet ir nesitikėkit, kad jie vaiščios visi kartu, tikrai išsilakstys. Svarbiausia susitarti, kad laiku susirinktų, ir mėgautis poilsiu biggrin.gif Ir pasiimkit daugiau pinigų, nes gali atsirasti tokių, kuriems neužteks išeinant užsimokėti už valgį, kuris pames numeriuką nuo rūbų ar laikroduką. biggrin.gif Čia vadinasi paguodžiau. 4u.gif
Atsakyti

Važiavau su savo labai aktyviais penktokais. Ir tėvų raštiškų sutikimų neėmiau, nes jie jau ir taip sutinka, jei išleidžia. Direktorius įsakymą rašo, vaikai pasirašo dėl saugaus elgesio. Esu su penktokais į Latviją važiavusi, irgi viskas gerai. Nebijau, nes nebuvo jokio probleminio atvejo.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2012 02 17, 23:33)
Važiavau su savo labai aktyviais penktokais. Ir tėvų raštiškų sutikimų neėmiau, nes jie jau ir taip sutinka, jei išleidžia. Direktorius įsakymą rašo, vaikai pasirašo dėl saugaus elgesio. Esu su penktokais į Latviją važiavusi, irgi viskas gerai. Nebijau, nes nebuvo jokio probleminio atvejo.

Drasi jus , gerai , kad viskas OK baigesi , kitaip nervu kainuotu koks nors incidentas doh.gif O i Latvija su draudimu vaziavote ? Zinau is praktikos , kai pagaili uz draudima 5 litu tevai , o paskui su pretenzijom uzatakuoja. schmoll.gif
Atsakyti
Esu as buvusi gal ne su penktokais, siek tiek vyresniais Mikolaikose vandens parke. Buvo mano aukletojos darbo pradzia, tai nesisivaizdavau kas ir kaip. Iejom i ta parka ir dingo visi kaip peliukai, is pradziu issigandau o po to kolege sako, atsipalaiduok, kitaip nebus. Ir nieko visi atejo laiku, sveiki ir patenkinti.
Nors dabar is kart pasakiau aukletiniams kad jokiu parku, yra tevai tegu veza. Tik pernai plaukiau su savo dvyliktokais baidaremis, plauke mano vyras ir dar vienas tevas. Nepakartojama kelione, nors truputuka bijojau.

Manau reikia kuo gudresni popieriu pasirasyti tevams, kad nuo saves atsakaomybes nusimest. protingi tevai manau suvokiakad aukletoja 15 tkrai nesuziures, jei vaikai elgisi nenormaliai
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Kaip gali nusimesti atsakomybę, jei važiuoji su vaikais? kaip tėvai ar dar kas už juos atsakys, jei jų net nėra šalia? Na mažiau nervintis reikia ir pasitikėt vaikais. Arba nesivežt, jei bijot, kad kažkas kažką padarys, kažkas atsitiks. Sutikimų tėvų aš irgi niekad neimu: jei išleidžia, duoda pinigus, tai ir sutinka. Kam tų popierių. O ir kas iš to sutikimo, jei direktoriaus įsakyme vis tiek parašyta, kad už vaikų saugumą atsako lydintys asmenys. Važiavom mes su vaikais ir į Latviją, ir į Lenkiją, ir keltu plaukėm. Visada tai darėm per agentūras, tai draudimas automatiškai duodamas. Visko būna: palieka daiktus, nuklysta kur nors. Bet tai dėl vieno žioplio bausti visus ir niekur nevažiuot tikrai ne išeitis. Tokios išvykos tik suartina, suburia kolektyvą. Va mūsų 12okų auklėtoja iki šiol niekur nevažiavusi su saviškiais, nes bijo, kad ką prisidirbs, tegu tėvai vežasi ir pan., tai tokios klasės dar nebuvo: jokio kolektyvo, niekur dalyvauti nenori, vieni su kitais pykstasi, viską daro kelios merginos, o kiti dar tyčiojasi iš jų.
Atsakyti
Dėl tų kelionių ir aš stengiuosi atsirinkti, į kokias važiuoti, į kokias ne. Su tais vandens parkais irgi yra visko buvę, o juokingiausia, kad aš pati turėjau nusiimti akinius, atrakcionuose irgi be jų (linzės netiko, nes chloruotas vanduo jas graužė), girdžiu, kad mano vardą vaikai šaukia, o į kurią pusę žiūrėt - net neįsivaizduoju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Buvau Druskininkuose, Vichy, viskas buvo ok, išskyrus ten, kur nematė prižiūrėtojai ir vaikai tuom naudojosi. Esam ir į gamtą vykę, bet sutariau su pavaduotoja ir ji leido vaikams tokius raštiškus įsipareigojimus parašyti (kad 'aš įsipareigoju būti leistinoje teritorijoje, nešiukšlinti ir t.t.'), o pojais kartu ir tėvai pasirašo, kad žino, kad vaikas supažindintas su jo paties atsakomybe. Tokie popieriukai juos labai įpareigoja, žymiai atsakingiau elgiasi. Aišku, yra vaikų, kurie pasirašys, o elgsis toliau pagal savo padermę...
Atsakyti
QUOTE(vilmike @ 2012 02 11, 18:45)

Dėl vischy - važiuojam kiekvienais metais paskutinę dieną prieš kalėdas. Jau 3 metus taip. Visada viskas puikiai, ten prižiūrėtojų pilna, maniškiai per daug sau leido, tai dėdulė surikiavo visus prie sienos 20 minučių pastovėjo - kaip avinėliai buvo paskui. O dėl šventos ramybės per visą buvimo laiką kas valandą ar pusantros sutartoj vietoj susirenkam, pasiklausiam ar dar norim būt ir vuolia!
Atsakyti
Visoms ačiū už patarimus ir pasidalinimus patirtimi mirksiukas.gif Kadangi šitam reikale esu visai žalia, tai dar patarkit, kokia trukmė geriausia? 3-4 val?
Atsakyti
QUOTE(vilmike @ 2012 02 19, 18:28)
Visoms  ačiū  už  patarimus ir  pasidalinimus  patirtimi mirksiukas.gif Kadangi  šitam  reikale  esu  visai  žalia, tai  dar  patarkit, kokia  trukmė  geriausia? 3-4 val?

4 maniškiams jau per daug būna, slankioja paskui. nors priklauso nuo to, kada važiuosit, jei bus daug žmonių, tai reikės ilgai elėse prie kalnelių laukti, tada reikėtų 4 val. Mes važiuojam, kad kuo anksčiau įeitume.
Atsakyti