Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

QUOTE(jo-vita7 @ 2012 01 20, 20:16)
As esu pirkusi spalvotas kreideles parduotuveje viskas uz eura, dezutej nemazai ju buvo (lygtais 100)

bigsmile.gif Reikės paieškot, aš MAXIMOJ pirkau, ten gal 8 jos g.gif
Atsakyti
As esu pirkusi spalvotas kreideles parduotuveje viskas uz eura, dezutej nemazai ju buvo (lygtais 100)

iš ten ir pirkau. per metus išsiskolino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar jau slepiu, betttttttt... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasiulyk ir kitoms ten apsiankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2012 01 19, 23:05)
Esu pirmoko mamyte, po 'sausio 13-ąjai skirtos pamokos' mano vaikas per dailes pamoka piese saudanti tanka ir salia kraujojanti persauta zmogu - mergaite. Atnese namo savo 'kuryba', klausiu is kur tai - sako mums per pamokas pasakojo kaip tankai zmones saude (daugiau galvelei jam nieko neuzsifiksavo)...  doh.gif Jus kaip mokytojos galvojat cia yra normalu pirmokams??  Gal kiek perlenkta? Zvakuciu akcija klaseje irgi buvo - labai miela, bet su tom mazu vaiku agitacijom - tai, pagal mane, jau perlenke lazda  unsure.gif

Mano penkiametė iš darželio grįžo su tokiom "žiniom". sakė, "per didelį kompiuterį" žiūrėjo filmą, kaip tankai šaudo žmones. Nematau nieko blogo, istorijos neišbraukysi, kad ir kaip norėtųsi...
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 01 20, 12:09)
O per TV vaikas nieko panašaus nemato? Tik gerus animacinius žiūri?

Papasakosiu anekdotą iš tikro gyvenimo:

kartą pažįstama pasakojo, kad draugė jai pasakojo, jog sykį labai išsigando, kai savo atžalą rado lovoje po antklode ir jis vis purtėsi. Mama tikrai ne juokais išsigando, nes pamanė, kad vaiką ištiko koks nors rimtas priepuolis. Kai ėmė vaiko klausinėti kas jam blogai - jis atsakė:
- aš DIGIMONIZUOJUOS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 01 21, 10:47)

kartą pažįstama pasakojo, kad draugė jai pasakojo, jog sykį labai išsigando, kai savo atžalą rado lovoje po antklode ir jis vis purtėsi. Mama tikrai ne juokais išsigando, nes pamanė, kad vaiką ištiko koks nors rimtas priepuolis. Kai ėmė vaiko klausinėti kas jam blogai - jis atsakė:
- aš DIGIMONIZUOJUOS  doh.gif

Ai, maniškiai irgi ir digimonizuojasi, ir antrus ar trečius evoliucijos lygius pasiekia. O garsus kokius tada leidžia biggrin.gif Anąsyk lėkiau žiūrėt, maniau susimušė lotuliukas.gif O ten tik kažkoks evoliucijos lygis keitėsi lotuliukas.gif
Atsakyti

Reikes apsilankyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 01 21, 10:52)
Ai, maniškiai irgi ir digimonizuojasi, ir antrus ar trečius evoliucijos lygius pasiekia. O garsus kokius tada leidžia biggrin.gif Anąsyk lėkiau žiūrėt, maniau susimušė lotuliukas.gif O ten tik kažkoks evoliucijos lygis keitėsi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ernoja @ 2012 01 20, 20:00)
Vadinasi aš įtikčiau, nes dažnai spalvotom kreidelėm rašau  biggrin.gif

Ir aš mėgstu spalvotas kreideles smile.gif Kažkaip pataikau jų nusipirkti per akcijas smile.gif

O dėl baltos kreidos- būna taip, kad ir jos tenka pačioms nusipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 01 21, 10:47)

- aš DIGIMONIZUOJUOS  doh.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dieve, juokiuos balsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes jau tik baltas lentas naudojam verysad.gif , tai kažkaip man jau net kreidos tokia nostalgiją sukėlė, visai būtų jauku vėl parašinėti.
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Anksčiau rašinėjau po truputį, dabar vėl grįžtu.
Šiemet turiu auklėtinius 5-okus. Kol kas pusėtinai sėkmingai man su jais. Tik va klasė įdomiai susidarė: 18 berniukų ir 7 mergaitės smile.gif Bet ir su vienais ir su kitom visokių plonybių jau būta.

O dėl sausio 13-osios, nematau nieko ypatinga dėl tų tankų. Filmuose ir filmukuose dar ne to parodo.

Spalvots kreidutes ir aš labai naudoju, tik va paskutiniąsias nusipirkau kiek kietokas, tai pykstu ant savęs, kad lentą braižau... Kas kur gerų pamatėt? Eisiu į tą eurinę pažiūrėt.

Anketa man apie tėvų-vaikų pažinimą patiko. Pabandysiu kiek pagal save perkurt. Bet mintis - vykusi, ačiū.
Atsakyti
Mergaitės patarkit. Mano šeštokai lb nori važiuoti į vichy vandens parką . Bet jie labai judrūs, siausti. Truputį pabijau, kad neatsitiktų kas blink.gif Ar esate kuri buvusi su panašaus amžiaus žmogais? Kaip sekėsi? g.gif
Atsakyti