Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

QUOTE(TaGre @ 2012 03 29, 18:55)
Neteko lankytis šokolado  ar ledų fabrike? Gal turite kontaktus?
O gal dar kokių idėjų , kad penktokams būtų įdomu?

sokolado fabrikelis yra Trakuose , dar cechas Kaune ir arciau vasaros Siauliai atidaro sokolado muzieju. Kuris domina ? Penktokams , mano galva, reikia edukacines programas taikyti ( nebrangu ir idomu) , dabar ju visi muziejai turi ......
Atsakyti
865571143 - mes šitu numeriu užsisakinėjom Trakuose. Buvau su 5tokais, labai patiko, patenkinti ir laimingi visi smile.gif mokytojas vaišina tortu ir kava, o po ekskursijos leidžia pigiau produkcijos nusipirkt. (tą ką patys pasigamina, pasiima nemokamai, įeina į bilieto kainą) buvome dar užsisakę gidę po Trakus, bet matyt tokia ekskursija labiau vyresniems, nes maniškiams tik bėgt ir lėkt rūpėjo, ne istorijų klausyt:)
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2012 03 29, 21:30)
865571143 - mes šitu numeriu užsisakinėjom Trakuose. Buvau su 5tokais, labai patiko, patenkinti ir laimingi visi smile.gif mokytojas vaišina tortu ir kava, o po ekskursijos leidžia pigiau produkcijos nusipirkt. (tą ką patys pasigamina, pasiima nemokamai, įeina į bilieto kainą) buvome dar užsisakę gidę po Trakus, bet matyt tokia ekskursija labiau vyresniems, nes maniškiams tik bėgt ir lėkt rūpėjo,  ne istorijų klausyt:)

Aš vis suku galvą kur savo 10-kus nuvežti. schmoll.gif Jie nori tik kartingų, o mes pernai jau 2 kartus buvom . Kas ten juos taip traukia mirksiukas.gif
Gal sakau jiems būtų įdomu į fabriką, ar jau per dideli? Man tai patiktų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 03 30, 21:08)
Aš vis suku galvą kur savo 10-kus nuvežti.  schmoll.gif Jie nori tik kartingų, o mes pernai jau 2 kartus buvom . Kas ten juos taip traukia    mirksiukas.gif
Gal sakau jiems būtų įdomu į fabriką, ar jau per dideli? Man tai patiktų. thumbup.gif

o kur tie kartingai.. bigsmile.gif šiap jau jų reikia atsiklaust kur norėtų.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2012 03 30, 21:52)
o kur tie kartingai..  bigsmile.gif  šiap jau jų reikia atsiklaust kur norėtų..  cool.gif

Žinok, kartingai ir pas mus mieste yra smile.gif Bent jau vasaros pabaigoje ir rudenį buvo smile.gif Prie Eifelio smile.gif Gal kai atšils orai vėl bus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 03 30, 22:12)
Žinok, kartingai ir pas mus mieste yra  smile.gif  Bent jau vasaros pabaigoje ir rudenį buvo smile.gif Prie Eifelio smile.gif Gal kai atšils orai vėl bus smile.gif

tai reiškia kas nori pasivažinėja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2012 03 30, 21:52)
o kur tie kartingai..  bigsmile.gif  šiap jau jų reikia atsiklaust kur norėtų..  cool.gif

Pagal juos biggrin.gif geriausi kartingai yra Kaune, 'Vilko kartadromas' jis uždaras, geros tos mašinytės. Buvom ir Anykščiuose, bet jiems nelabai. Tų kartingų daug kur yra.
O jie pas mane nori tik į kartingus. biggrin.gif Muziejų nenori, nieko nenori ...dar galvoju gal į Rumšiškes, jei geras oras pikniką pasidarytume ant pievutės.
Atsakyti
Vis pagalvoju apie paskutinę pamoką su auklėtiniais. Bijau apsižliumbti, tiksliau nenoriu smile.gif turėčiau kokią filmuotą medžiagą kada jie buvo penktokaiparodyčiau, pasijuoktume. dovanėles padovanočiau. Ką galima padaryti? schmoll.gif
Ar pagalvojat, kad mokslo metai į pabaigą eina? ax.gif Kaip bėga laikas.
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 03 31, 17:09)
Vis pagalvoju apie paskutinę pamoką su auklėtiniais. Bijau apsižliumbti, tiksliau nenoriu  smile.gif turėčiau kokią filmuotą medžiagą kada jie buvo penktokaiparodyčiau, pasijuoktume. dovanėles padovanočiau. Ką galima padaryti? schmoll.gif

jo, baigas jau visai, kiek neseniai dalijomės idėjomės rugsėjo pirmai ... tongue.gif et... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 03 31, 17:09)
Vis pagalvoju apie paskutinę pamoką su auklėtiniais. Bijau apsižliumbti, tiksliau nenoriu  smile.gif turėčiau kokią filmuotą medžiagą kada jie buvo penktokaiparodyčiau, pasijuoktume. dovanėles padovanočiau. Ką galima padaryti? schmoll.gif

Gal foto turite is renginiu , kelioniu .... Padarykite skaidres , uzrasykite su humoru ir paziuresit , prisiminst 4u.gif Galite net CD visiems padovanoti su skaidrem. ( nebrangu ir prasminga)
Atsakyti
Pernai savo 5tokams padovanojau po cd su visų metų nuotraukom. tai jau dabar klausinėja - o ar šiemet bus kompaktas ????
(prekybcentruose būna kartais 40 proc nuolaidos cd ir dvd)
Atsakyti