Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

QUOTE(pulina @ 2012 03 16, 20:05)
Laba,

Gal kas neseniai lankėtės (ar gyvenate) Vilniuje,-- kur galima nueit su aštuntokais (ne muziejai ir ne vichi) ... gal galit ką įdomaus paminėt..  bigsmile.gif

http://www.thehumanbody.lt/
Iki gegužės vidurio, ypač, jei dar kokią biologijos mokytoją pasiimtumėt, tai ir naudos būtų.

Dar galima žaisti: kas pirmas užkops į Gedimino kalną smile.gif Mokytoja lai užvažiuoja eskalatoriumi, o mokiniams duoda startą telefonu smile.gif Ir nieko nekainuoja (nebent nupirksit "saldžiuose majuose" medalį su 1 vieta smile.gif

Atsakyti
Sveikos, koki spektakli pasiulytume astuntokams Kaune? Esu kazkada vezus i ~Ziurkiu medziokle~ moksleiviams labai patiko, bet jau man noretusi kazko nematyto
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2012 04 12, 20:59)
Sveikos, koki spektakli pasiulytume astuntokams Kaune? Esu kazkada vezus i ~Ziurkiu medziokle~ moksleiviams labai patiko, bet jau man noretusi kazko nematyto

http://www.dramostea...i/moderatoriai/
Atsakyti
Man visai pasiteisino viduramžių karyba Takų edukacija - čia ir pilį aplankėme su gidu, o vėliau šaudėm lankais ir arbaletais thumbup.gif

Atsakyti
Su penktokais lankėmės šokoladinėje Kaune ir IX forte.
Šokoladinė - buvo įdomu ir skanu, įdomiai pravedė thumbup.gif . Visi gavo diplomus ir keli prizai buvo. Bet schmoll.gif - patalpa per maža 30 žmonių grupei, vaikai netilpo prie stalų, o apie tualetą jau nekalbu. Kaina - 25 Lt nuo vaiko
IX fortas - buvom užsisakę orientacinį žaidimą. Iš pradžių perėjom patys, be gido, per ekspozicijos sales, paskui vaikams trumpai papasakojo apie fortą, paaiškino ką daryti ir paleido. Įspūdžių buvo tai vau thumbup.gif Grupelės gavo diplomus su vietomis. Dabar minusai - labai trumpas maršrutas. Jei kada važiuosit, patariu grupeles į požemį leisti ne vieną po kitos, o palaukti kol grįž viena ir tada leisti kitą. Kaina - 10 litų nuo grupės ir 3 litai nuo vaiko
Atsakyti
Išleidau penktadienį jau savo dešimtokus. ax.gif Taip graudu buvo, pripranti prie tų vaikų, paskui tik širdį skauda. g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Ar galėčiau prisijungti į jūsų būrį, nuo rugsėjo 1-os gaunu penktokėlius, mokykloje dirbu jau 8 metai bet auklėjamosios klasės dar neturėjau, tik prieš kelis metus dirbau su priešmokyklinukais, o dabar ir baisu ir tokia nežinia nuo ko čia man pradėti ruoštis blush2.gif kaip tą klasės vadovo planą rašyti ax.gif
Atsakyti
Laba,
pernai kažkas buvot įmetę ženkliukų vaikams nuorodą (kur gamina), gal galėtumėt kas priminti? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Daug kur daro- reikia paieškoti tik kas tinkamesnę kainą pasiūlys smile.gif viena iš firmų-

http://www_mgreklama...amyba/index.php

O šiaip google visagalis, gal nuo pernai ir naujų atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 06 23, 11:11)

O šiaip google visagalis, gal nuo pernai ir naujų atsirado smile.gif

Dėkui už nuorodą, žinau, kad visagalis, bet ten buvo labai geros kainos rolleyes.gif o kur konkrečiai - neprisimenu ir, genijus, neišsisaugojau...
Atsakyti
mg šiauliečiai, Višinskio g. einant link barakų prieš skverą yra jų būstinė (prie arklidžių) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif esu naujoke tikraja zodzio prasme, nuo rugsejo pradedu dirbti mokykloje ir is karto gavau aukletinius, 5kus. 4u.gif gal kam negaila butu pasidalinti rugsejo pirmosios scenarijais? Beje, klases valandeles tures vykti pagal tvarkarasti, gal kas pasufleruos, is kokiu knygu ruosiates joms ax.gif
Bet kokia informacija man labai svarbi, is anksto aciu 4u.gif smile.gif
Atsakyti