Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

Mergaitės, ir pas mus yra tų "povandeninių srovių" ... Visur tas pats....
Atsakyti
nu jau visos planus paraset..as tai kazko delsiu..iki 20 reikia..vis neprisiruosiu, laiko nera ir nera..
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 09 15, 18:38)
Mergaitės, ir pas mus yra tų "povandeninių srovių" ... Visur tas pats....

drinks_cheers.gif taikrai kad visur visko yra....

QUOTE(Raiduke @ 2011 09 15, 19:26)
nu jau visos planus paraset..as tai kazko delsiu..iki 20 reikia..vis neprisiruosiu, laiko nera ir nera..

net nepradėjus, kol kas net niekas nieko ir nesakė biggrin.gif tik dalykoplanai jau parašyti ir patvirtinti papildomo ugdymo pirmadieniui iškepsiu, o auklėtojo, pakoreguosiu senąjį truputį arba su kolege apsikeisim biggrin.gif
Atsakyti
o auklėtojo, pakoreguosiu senąjį truputį arba su kolege apsikeisim biggrin.gif
[/quote]

O jums jų nereikia segti, kad butų tęstinumas? g.gif
Atsakyti
[quote=perkūnija,2011 09 15, 20:56]
o auklėtojo, pakoreguosiu senąjį truputį arba su kolege apsikeisim biggrin.gif
[/quote]

O jums jų nereikia segti, kad butų tęstinumas? g.gif
[/quote]
ne schmoll.gif bent iki sių metų nereikėjo
Atsakyti
Mano planai dalyko jau ir patvirtinti, yaho biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif O taip bijojau, kad nepatvirtins, nes žalia visiškai esu dar, bet pasirodo pavyko arba labai atlaidžiai žiūrėjo ax.gif Auklėtojos planas irgi priduotas, pakoregavau anų metų buvusios auklėtojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syppsenelle @ 2011 09 16, 15:45)
Mano planai dalyko jau ir patvirtinti, yaho  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif  O taip bijojau, kad nepatvirtins, nes žalia visiškai esu dar, bet pasirodo pavyko arba labai atlaidžiai žiūrėjo  ax.gif  Auklėtojos planas irgi priduotas, pakoregavau anų metų buvusios auklėtojos  smile.gif

O dar buna, kad planų nepatvirtina blink.gif
Papildyta:

Man tai jegu nebelieka mirksiukas.gif
Atsakyti

Dar ne... Mums irgi iki 20... Labai tikiuosi, kad rytoj vėl ateis įkvėpimas ir juos užbaigsiu ax.gif
Atsakyti
Pas mus šiemet naujovė - padarė klasės valandėlę visai mokyklai pirmadienį per 2 pamoką. Mums administracija sakė, kad surašys klasės valandėlių temas, o kokią tik vieną per mėnesį paliks savo nuožiūra. Įdomu kaip čia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete2 @ 2011 09 17, 19:17)
Pas mus šiemet naujovė - padarė klasės valandėlę visai mokyklai pirmadienį per 2 pamoką. Mums administracija sakė, kad surašys klasės valandėlių temas, o kokią tik vieną per mėnesį paliks savo nuožiūra. Įdomu kaip čia bus smile.gif

Oho smile.gif įdomu smile.gif

Mums irgi yra klasės valandėlės kartą per savaitę, bet temas planuojamės patys. Jas padarė penktadieniais paskutinę pamoką, nes būtent tomis dienomis daugiausiai renginių vyksta. Tad nenukenčia pamokos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 09 17, 19:25)
Oho smile.gif įdomu  smile.gif

Mums irgi yra klasės valandėlės kartą per savaitę, bet temas planuojamės patys. Jas padarė penktadieniais paskutinę pamoką, nes būtent tomis dienomis daugiausiai renginių vyksta. Tad nenukenčia pamokos smile.gif

O kur jus fiksuojate, kad kl. valandėlė įvyko? Mes tai el. dienyne pildome kaip pamoką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkūnija: 17 rugsėjo 2011 - 19:58
o ką daryti su klasės valandėle, kai pamokų kiekvieną dieną turiu daugiau nei auklėtiniai? suku suku galvą, bet nieko gero nesumastau. pernai ir šiemet į žurnalą valandėlių neberašom, pakabina skelbimų lentoje lapą, kur reikia susirašyt kuriuo laiku vedam, o kur paskui tas lapas dingsta, neaišku...
Atsakyti