Karusia,brolis kūdikyne-jie ten negyveno.Bet juos emociškai labai skausmingai veikia bet koks susitikimas su artimaisiais.O institucija grasina,kad tikrins globos kokybę,reiks pakartoti kursus...Nes aš kankinu vaikus.Sadistė,ane?
eičiau pas psichologę kokią, geriausia aišku būtų PPT, bet
kažin ar jie užsiimtų. Su visa psichologe pas broliuką, po to namo ir tada jau ana rašytų pažymą - apie bendravimo poveikį vaikams. Su privačia, aišku, susitartum tokiai procedūrai, kažin ar tarnyba pasirašytų tokiam žingsniui.

VTAT,sakė,kad galim ir nelankyt,jei vaikus blogai veikia.Nuspręsti galiu tik aš,nes realiai matau padėtį po pasimatymų.O ir brolis ruošiamas įvaikinimui,kam jį pratint prie vienų,paskui prie kitų...Bet kai jiems paskambino iš institucijos,išsigynė.Sakė,kad tai buvo buitinis pasikeitimas nuomonėmis...
Žąsis ta tavo socė. konkrečiai....
Ten institucija tokia,kad prioritetas-bendravimas su bio šeima.Sakau,verkia,blogai jaučiasi.Tai gerai,čia emocijas taip išreiškia...........
Gal čia iš ne vieta diskutuot,mamos nesupras tokių problemų.Einu pas globėjas

Gal čia iš ne vieta diskutuot,mamos nesupras tokių problemų.Einu pas globėjas

Sveikos,
gal yra mamyciu kurios isivaikino antra karta. Mes geguzi baigem pirmo ivaikinimo maratona ir dabar noretume isivaikinti dar viena vaikuti. Noretume mergaites ir iki 1m. todel manau reiks ilgai palaukti kol tokio amziaus mergyte atsiras.
Noreciau paklausti kaip vykta antro ivaikinimo procedura? zinau kad kursu nereikia eiti o visa kita taip pat ar viskas vyksta greiciau?
gal yra mamyciu kurios isivaikino antra karta. Mes geguzi baigem pirmo ivaikinimo maratona ir dabar noretume isivaikinti dar viena vaikuti. Noretume mergaites ir iki 1m. todel manau reiks ilgai palaukti kol tokio amziaus mergyte atsiras.
Noreciau paklausti kaip vykta antro ivaikinimo procedura? zinau kad kursu nereikia eiti o visa kita taip pat ar viskas vyksta greiciau?
Osan, ar mane atmintis apgauna ar Jus anksciau esate kalbejusi apie pasiulytus du vaikus, kaip jie bijojo masina vaziuoti, ar kazkas man ne taip cia susisviete?
man dabar kita problema. Norime pradeti jau ivaikinimo procesa, tikiuosi, kad nenusitemps i ilgus menesius. Motina vaiku nieko nedaro ir i teisma nesikreipe, o terminas jai duotas eina i pabaiga, taciau yra tevo motina, kuri nerimsta, bet tik rastu ir zodziu ir tai tesiasi jau ne vienerius metus. Ketina globoti, bet realiu veiksmu nesiima. Dabar idomu man kiek tos babcios norai gali tureti itakos ivaikinimo byloje, nepamirstant, kad tu vaiku 8. Ivaikinimo tarnyba sako, kad man tvarkytis dokus, jie palauks iki gruodzio 1 d. ir tai bus maksimumas, o jau ta bobute ir visos seimos aiskinimai, kad jie nori auginti vaikus pabodo. turbut cia kaip ant kokio teisejo papulsi? beje, is praktikos, koki termina duoda sprendimo isiteisejimui?
man dabar kita problema. Norime pradeti jau ivaikinimo procesa, tikiuosi, kad nenusitemps i ilgus menesius. Motina vaiku nieko nedaro ir i teisma nesikreipe, o terminas jai duotas eina i pabaiga, taciau yra tevo motina, kuri nerimsta, bet tik rastu ir zodziu ir tai tesiasi jau ne vienerius metus. Ketina globoti, bet realiu veiksmu nesiima. Dabar idomu man kiek tos babcios norai gali tureti itakos ivaikinimo byloje, nepamirstant, kad tu vaiku 8. Ivaikinimo tarnyba sako, kad man tvarkytis dokus, jie palauks iki gruodzio 1 d. ir tai bus maksimumas, o jau ta bobute ir visos seimos aiskinimai, kad jie nori auginti vaikus pabodo. turbut cia kaip ant kokio teisejo papulsi? beje, is praktikos, koki termina duoda sprendimo isiteisejimui?
QUOTE(šeimos kaklas @ 2011 11 05, 23:54)
beje, is praktikos, koki termina duoda sprendimo isiteisejimui?
Menesi laiko.
QUOTE(osan @ 2011 11 05, 00:55)
Sveikos,
Labas Osan,
Geras noras

Mano vaikiukai jau su sutvarkytais statusais.Nėra jokių kliūčių įvaikinimui.Mėlynakiai blondinukai,tobula porelė ir jokio laukimo ir ieškojimo

[gal kas turite pasidalinti prasymo teksta teismui del ivaikinimo? 
Sveika
Taip Jusu atmintis neapgauna bet deja mes tu dvieju vaikuciu neisivaikinom nes ten figuravo vaiku tevas su kuriuo turejom konflikta nes netycia susitikom vaiku namuose. Be to pasirodo jog jis pazista musu gimines... Na labai nemaloni istorija. Mums buvo pasiulytas 1 berniukas. Isverkiau visas akis... Na bet visko gyvenime buna.
As turiu prasymo pvz. Pabandysiu atsiusti i az. Ten visiems tinka tik savo duomenis irasyt reikia.

Sveika

Taip Jusu atmintis neapgauna bet deja mes tu dvieju vaikuciu neisivaikinom nes ten figuravo vaiku tevas su kuriuo turejom konflikta nes netycia susitikom vaiku namuose. Be to pasirodo jog jis pazista musu gimines... Na labai nemaloni istorija. Mums buvo pasiulytas 1 berniukas. Isverkiau visas akis... Na bet visko gyvenime buna.
As turiu prasymo pvz. Pabandysiu atsiusti i az. Ten visiems tinka tik savo duomenis irasyt reikia.