Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo III

QUOTE(Kvarklyte @ 2011 10 14, 10:21)
Sveikos merginos, va vakar šnekėjau dėl mokymo kursų su Kauno "Pastogė" tai sakė jie jau pradėją mokymus ir prisijungti jau nebe galima, tai mus sakė įtrauks kita mokymo įstaiga. Sakė iki metų pabaigos tikrai turėtų prasidėti. Tik nežinau pavadinimo.

Greičiausiai turėjo omeny Šeimos santykių institutą
Atsakyti
Jau laukem, kada prasidės mokymai. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Skaitau ir širdis džiaugiasi už jus, visas, kurios jau perėjo tą kelią ir yra mamos wub.gif Sėkmės ir daug kantrybės, meilės ir gražiausių akimirkų jums su mažaisiais thumbup.gif Aš dar tik nedrąsiai pagalvoju apie tai, nepriklausomai ar turėsim savo vaikučių.. 4u.gif
Kalbėjom apie tai su vyru, tai jis kaip ožys įsikalęs, kad mums neduos, nes neturim savo būsto.. doh.gif Daugiau į jokius pamąstymus nesileidžia, o aš čia skaitau kiek viskas užtrunka ir taip norėčiau jau pradėt domėtis... doh.gif

Jei galima vis pabūsiu pas jus, pagyvensiu jūsų įspūdžiais, kol turėsim savų drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nipiuke: 19 spalio 2011 - 15:21
Sveikute,

Zinoma, kad buk pas mus 4u.gif Dazniausiai vyrai veliau apsisprendzia tiek del globos, tiek del ivaikinimo, visada moteris pirmiau apsisprendzia del sio klausymo 4u.gif Jeigu vyrui kyla tokios abejones, kad neduodu, kadangi neturite busto, tai visas abejones galetu issklaidyti jusu vaiku teises skyrius, juk daug seimu gyvena tevui bustuose ir augina vaikuti is globos namu, tai tikrai nera pagrindine priezastis del ko neduotu vaikelio. Kantrybes jums ir tikrai manau, kad vyras jus palaikys ir pritars jusu pasiryztam zingsniui, tiesiog reikia laiko. MB sutiko tik po 3 metu apmastymo, taip kad reikia subresti tai minciai. Kuo didziausios jums sekmes! Tokia mintis kilo dabar, jus gal pabandykite su vyru aplankyti vaikuciu namus gal tai labiau padetu apsispresti, o gal kaip tik priimtumet kita sprendima mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes.
Mes nuo geguzes esame teveliai. Mums visas procesas nuo A iki Z uztruko 9 men.
Noreciau patarti kad pacios imtumetes iniciatyvos ir pacios skambintumete visur ir pasitikrintumete kaip einasi reikalai. Musu buvo ir dokumentus pamete ir ne i ten uzregistrave... visko buvo.
Po tokiu netiketumu visada patys skambinomes ir vis primindavom apie save. Kadangi Vilniaus VTAT bendrauja tik telefonu, tai buvom ir asmeniskai nuvaziave po nemalonumu vaiku namuose...
Laikykites busimos mamytes. Patikekit kai turesit namuose savo maziua(us) viskas pasimirs. Cia tikriausiai kaip gimdymas uzsimirsta smile.gif
Mes jau galvojam antra kart nesti prasymus ivaikinimui smile.gif
Papildyta:
Sveika,
Del busto nesuk galvos. Galima isivaikint nuomojantis smile.gif juk kas turi busto paskolas tai cia beveik tas pats kas nuomotis is banko. Teime musu tik paklause ar uztenka atlyginimo busto paskolai susimoket.
Tik va nezinau tiksliai, bet man atrodo reiketu busto savininko sutikimo kad vaikas gali ten gyventi ir buti priregistruotas. Pazistami kurie gyvena pas tevus turejo gauti tevu rastiska sutikima kad tevai nepriestarauja kad bus dar vienas gyventojas. Manau su nuoma butu tas pats.
Sekmes Jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(osan @ 2011 10 19, 20:43)

Papildyta:
Sveika,
Pazistami kurie gyvena pas tevus turejo gauti tevu rastiska sutikima kad tevai nepriestarauja kad bus dar vienas gyventojas. Manau su nuoma butu tas pats.
Sekmes Jums smile.gif

Mes gyvename tevu bute, su tevais tai sutikimo nereikejo. Aplamai teisme nieko nepaklause apie tai. Kaip kur turbut. smile.gif
Atsakyti
O iš mūsų teisėja pareikalavo tėvų sutikimo patvirtintino notaro ir dar turėjom nunešti buto sutarties originalą, nes teisėjai netiko kopija, tai nunešėm kitą dieną po teismo sekretorei, ji nunešė parodyti teisėjai ir tada atidavė mums
Atsakyti
Mes kai tvarkėmės dėl Pupos,tai man VTAT kaišiojo pagalius.Liepė atnešti anytos doh.gif buto dokumentus ir raštišką jos sutikimą.Nors mes gyvenam mano bute,o vyras ten tik registruotas...
Atsakyti
Labas rytas mielosios,

QUOTE(Sypsena777 @ 2011 10 19, 17:05)
Sveikute,

Zinoma, kad buk pas mus  4u.gif

QUOTE(osan @ 2011 10 19, 20:43)
Sveika,
Del busto nesuk galvos.

Aciu uz patarimus, šiek tiek ramiau man, vakar papasakojau V apie tai, kad skaičiau čia šitą temą, papasakojau kaip viskas vyksta bendrais bruožais, tai jis pasake, kad nepergyventų dėl dokumentų tvarkymo ir visos tos biurokratijos, o jam baugu dėl namų, kad turėtume kažką pastovaus vaikeliui pasiūlyti. Dirbsiu šiuo klausimu ir manau ateis diena, kai mes pradėsim tą kelią.. smile.gif Tik jūs žinot apie tokį mano apsisprendimą, daugiau niekam nepasakojau ir nepasakosiu kol nepradėsim. blush2.gif
Noriu dar paklausti, kas jus paskatino apsispręsti ar apskritai apie tai susimąstyti? blush2.gif Mes esam jauna šeima, abiem dar nėra 30, apie vaikelį svajojom nuo pažinties dienos, deja.. nebuvo taip lengva.. pastojau po metų, bet mūsų laimę tetruko 8,5 savaitės, nustojo plakti širdelė mažiuko... Dabar jau pusmetis bandom vėl ir aš jaučiu didelę baimę, tačiau ta baimė nėra didesne už svajonę.. wub.gif Žinau, kad galėčiau ir norėčiau kažkam suteikti namus, šeimą, mylėti ir atiduoti save, nepriklausomai nuo to ar turėsim savo ar ne. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nipiuke: 20 spalio 2011 - 08:04
Ir musu seimoje kalba apie ivaikinima pradejau as , ja pletojau o vyras man pritare, jis ne toks emocingas kaip as ir to noro ir laukimo taip neisreiske. Baimiu del finansu ir nuomojamo busto turejome ir mes bet va nuomotojai leido deklaruoti gyvenama vieta kai isdestem kokiu tikslu, o finansai eme ir susitvarke, stabilzavosi thumbup.gif . Laukem ziema,pavasari,vasara ir rudeni. Tik va rudeneliui tik ipusejus ana sauleta penktadienio ryta isverte mums is lovo skambutis su pasiulymu: bigsmile.gif musu jau laukia dukruze....vaje lotuliukas.gif kiek strioko buvo suzinojus jog dukruze musu laukia gimdymo namuose. Nei valgyti nei gerti nebegalejau, pilva suko nuo ryjamo oro, negalejau patiketi kad tai jau ivyko. Per dvi dienas sukaupe butiniausius daikciukus pasiemem saulute. Ir ka gi raitosi ji pas mus jau lovyteje o tevelis su mamyte negali ja atsiziureti ir atsidziaugti net pazadinti viduri saldaus miego. Jo miegame saldiziai tik dabar , pirmos naktys buvo bemieges. ax.gif viskas dar taip sviezia ir trapu kad baisu net garsiai dziaugtis...kad laime nedingtu kaip sapnas....na tai tyliai tyliai 4u.gif, laukti tikrai verta, o visos abejones dingsta priglaudus vaikeli .
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2011 10 21, 15:51)
Ir musu seimoje kalba apie ivaikinima pradejau as , ja pletojau o vyras man pritare, jis ne toks emocingas kaip as ir to noro ir laukimo taip neisreiske. Baimiu del finansu ir nuomojamo busto turejome ir mes bet va nuomotojai leido deklaruoti gyvenama vieta kai isdestem kokiu tikslu, o finansai eme ir susitvarke, stabilzavosi  thumbup.gif . Laukem ziema,pavasari,vasara ir rudeni. Tik va rudeneliui tik ipusejus ana  sauleta penktadienio ryta isverte mums is lovo skambutis su pasiulymu:  bigsmile.gif  musu jau laukia dukruze....vaje  lotuliukas.gif  kiek strioko buvo suzinojus jog dukruze musu laukia gimdymo namuose. Nei valgyti nei gerti nebegalejau, pilva suko nuo ryjamo oro, negalejau patiketi kad tai jau ivyko. Per dvi dienas sukaupe butiniausius daikciukus pasiemem saulute. Ir ka gi raitosi ji pas mus jau lovyteje o tevelis su mamyte negali ja atsiziureti ir atsidziaugti net pazadinti viduri saldaus miego. Jo miegame saldiziai tik dabar , pirmos naktys buvo bemieges.  ax.gif viskas dar taip sviezia ir trapu kad baisu net garsiai dziaugtis...kad laime nedingtu kaip sapnas....na tai tyliai tyliai  4u.gif, laukti tikrai verta, o visos abejones dingsta priglaudus vaikeli  .

wub.gif wub.gif kaip silta ir jauku, sveikiname ir kuo dideliausios kantrybes auginant mazute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2011 10 21, 15:51)
Ir musu seimoje kalba apie ivaikinima pradejau as , ja pletojau o vyras man pritare, jis ne toks emocingas kaip as ir to noro ir laukimo taip neisreiske. Baimiu del finansu ir nuomojamo busto turejome ir mes bet va nuomotojai leido deklaruoti gyvenama vieta kai isdestem kokiu tikslu, o finansai eme ir susitvarke, stabilzavosi  thumbup.gif . Laukem ziema,pavasari,vasara ir rudeni. Tik va rudeneliui tik ipusejus ana  sauleta penktadienio ryta isverte mums is lovo skambutis su pasiulymu:  bigsmile.gif  musu jau laukia dukruze....vaje  lotuliukas.gif  kiek strioko buvo suzinojus jog dukruze musu laukia gimdymo namuose. Nei valgyti nei gerti nebegalejau, pilva suko nuo ryjamo oro, negalejau patiketi kad tai jau ivyko. Per dvi dienas sukaupe butiniausius daikciukus pasiemem saulute. Ir ka gi raitosi ji pas mus jau lovyteje o tevelis su mamyte negali ja atsiziureti ir atsidziaugti net pazadinti viduri saldaus miego. Jo miegame saldiziai tik dabar , pirmos naktys buvo bemieges.  ax.gif viskas dar taip sviezia ir trapu kad baisu net garsiai dziaugtis...kad laime nedingtu kaip sapnas....na tai tyliai tyliai  4u.gif, laukti tikrai verta, o visos abejones dingsta priglaudus vaikeli  .

Aciu kad pasidalinote. Labai silta ir gera pasidare perskaicius. Jau buvau pamirsusi apie savo baimes ir abejones visas. Labai smagu.
Atsakyti