QUOTE(daiva8888 @ 2011 12 13, 14:16)
Slavlanta, kodėl išsibraukėt iš darželio? Dėl ligų? Mes tfu tfu nuo kovo mėn. esam sirgę tik 2 kartus, ir į darželį einam labai labai noriai, nenorim iš ten išeiti, kartais su ašarom išsivedu namo
Dovana tokia ir yra: brolis arba sesė. Paklausiu mažojo: ko lauki? Sako: sese (nes brolis sunkiau tariasi

). O iš tikrųju lytis nesvarbu, svarbu kad gyvas ir sveikas būtų. Berniuką jau turim, norėtųsi gal ir mergaitės, bet praktiškiau žiūrint: daug berniukiškų daiktų jau turim

Kas bus, tą auginsim. Dabar jau galiu tai pasakyt garsiai, sakoma krizinis laikas: pirmieji trys mėnesiai, o mums jau 14 savaitėlė eina

Kol kas dar ir tėvai nežino (Kalėdų laukiam), nes patiems buvo sunku tuo patikėti. Aš net ir dabar kartais regis, kad sapnuoju
Issibraukem, nes sergame daznokai. Vakar rasiau, kad sveikas, siandien nakti jau nemiegojo, blogai jautesi, sloga prasidejo. O zinai darbe, kai tik viena sav i menesi gali eiti dirbti, nelabai kaip iseina,aisku galejau atostogas is karto imti iki 3 metu, ir darzeli lankyti pradeti veliau, bet norejau pabandyti vaika i darzeli isleisti. Ir metus kaip gyvename tik is vyro algos... Tai man teko padirbti tik 2 menesius (jeigu tai galima pavadinti darbu per visas ligas musu). Paprasiau kad isleistu iki 3 metu VPA, o as jau aukle per ta laika pasirupinau, radau gera mociute, kuria gales priziureti kai sirgsime, o as galesiu dirbti. Tai jau vasari laukiu be itampos
O ta laika, kai lanke darzeli, tai man sirdis skaudejo. Su asarom, nenorejo manes paleisti, bet po poros dienu jau kai ateidavau pasiimti, tai jau neverke, tik rytais. Bet kai toks trumpas lankymas musu buvo, tai vel jauciu is naujo asaru bus
Daiva8888, sveikinu

matai, norejote dvieju vaiku, prasau

Stebuklai gi buna, tikrai labai dziaugiuosi uz jusu visu.
O mes broliuka arba sesutes lauksime, kai galesime biski erdviau gyventi, nes vienas kambarys, per mazai vietos. Aisku jeigu neatsitiks stebuklo
Papildyta:
QUOTE(vaikai4 @ 2011 12 13, 13:23)
Labas visosms,
Matau kalbate apie pabirucius, tai ir as pasidziaugsiu...
Mums 2,8-mergyte. . Jai labai patinka dalyvauti buitiniame gyvenime--lupi darzoves, kiekviena paemusi i rankute klausia: kas cia? Isgirdusi atsakyma dar atkartoja po keleta kartu
Musiskis jau metai pas mus, tai jau toks visazinantis. Jau neklausia kas cia, o pats aiskina kas. Buna papraso ko nors, o as nesuprantu, tai taip juokingai man tada, kai jis bando aiskinti ko jis nori: nu mama, bum-bum, brym-brym, tipo jeigu nesupranti normalios kalbos, paaiskinsiu vaikiskai

Arba po 10 kartu klausineja ta pati, o as tada pasakau kita visai atsakyma, o jis :neee, tai gi taip turi buti, kaip anksciau sakiau. Ir tada jau sako: ot, mama, visai...