Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo III

Vilmandra, parašiau Jums į AŽ.
Atsakyti
Esami iteviai ir globejai, jau yra isleista mums knyga, apie kuria buvo kalbeta per PRIDE mokymus "Mano knyga". Sitoje knygoje Jus kartu su vaiku galite uzpildyti visa zinoma vaiko gimimo istorija. Kas is Vilniaus galiu duoti kontaktus pas ka kreiptis. Is kitu miestu, tai nezinau kaip pasieks sita knyga, tikriausiai reikia kreiptis pas savo PRIDE mokytojus. Bet kam idomu galiu uzklausti, tik parasykite is kokio miesto.
Atsakyti
Slavlanta - mes šitą knygą gavome dovanų su kursų baigimo pažymėjimais
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 01 12, 09:45)
Slavlanta - mes šitą knygą gavome dovanų su kursų baigimo pažymėjimais

Bet jinai tik dabar isleista g.gif
Atsakyti
tai gal antras leidimas?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 01 12, 10:13)
tai gal antras leidimas?

Mes apie ta pacia knyga kalbame? Tai nera mokymo musu priemone, dalyvio knyga, kur yra temos ir t.t. O tai knyga vaikui, tokia...na virselis su drugeliais smile.gif ir vadinasi "Mano knyga"
Atsakyti
Mes irgi su kursų baigimu gavome keletą knygelių, tarp kurių ir buvo MANO KNYGA. Ji nestora, tokio žurnalinio tipo, berods ryškiai rožiniu viršeliu, o užrašas dideles juodos raidės. Gal tiesiog patobulintas koks antras leidimas, jeigu sakai, kad naujai išleista? g.gif Dar buvo knygutė KAIP VAIKUI KALBĖTI APIE ĮVAIKINIMĄ - va ten kai skaičiau, tai pamenu man patiko, ten lyg ir parašyta ką kokiame amžiuje vaikui sakyti (jau smulkmenų nepamenu, senokai skaičiau) ir dar kelios pamokančios pasakėlių knygelės.
Atsakyti
mes pries tris metus gavome ta knyga
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2012 01 12, 22:08)
mes pries tris metus gavome ta knyga

Mes prieš 5 su puse ax.gif
Atsakyti
Mes baigem mokymus sia vasara, bet tokios knygos negavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2012 01 13, 13:52)
Mes baigem mokymus sia vasara, bet tokios knygos negavom smile.gif

mes prieš 5 metus- Vilniuje, irgi negavom. Ketinam skųstis- tik nežinom kam wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaite: 13 sausio 2012 - 20:38
Zodziu taip mamytes. Pirmadieni as skambinu del knygos sitos musu vaikams. Kiek man gales duoti. Jus man i a.z. rasykite kas norite kad paskaiciuoti kiek reikes knygu. Kas is Vilniaus galite pacios nuvaziuoti, duosiu adresa, o is kitu miestu galesiu siusti.
Atsakyti