QUOTE(osan @ 2013 01 05, 15:53)
Sveikos mamytes,
As ir vel prisijungiu prie Jusu. Padavem dokumentus antram vaikuciui
Tik va kokia problemele- mums pranese dar lapkriti, kad musu duomenys perduoti kazkuriai Vilniaus grupei rengianciai iteviu mokymus, tik nebuvo nurodyta kuriai. Mums mokymu antra karta praeiti nereikia. Kaip suprantu turi ateiti socialine darbuotoja i namus pasikalbeti. Tik kad niekas mums neskambina, neraso
Gal kas galit man papasakot kaip ten su tuo antru kartu. Kada pas jus apsilanke ir kaip ten viskas vyko.
Aciu labai.
As ir vel prisijungiu prie Jusu. Padavem dokumentus antram vaikuciui

Tik va kokia problemele- mums pranese dar lapkriti, kad musu duomenys perduoti kazkuriai Vilniaus grupei rengianciai iteviu mokymus, tik nebuvo nurodyta kuriai. Mums mokymu antra karta praeiti nereikia. Kaip suprantu turi ateiti socialine darbuotoja i namus pasikalbeti. Tik kad niekas mums neskambina, neraso

Gal kas galit man papasakot kaip ten su tuo antru kartu. Kada pas jus apsilanke ir kaip ten viskas vyko.
Aciu labai.
metų pabaigoj visiems buvo pasibaigę pinigai. Skirti tai peržiūrai. Jei nespėjot su paskutine grupe- o paskutinė buvo lapkričio pradžioje, tai teks palaukti. Kol bus paskirti nauji pinigai. Man taip buvo. Šįmet, tik kad moterys buvo įsipareigojusios ateiti anksčiau, tai tą įsipareigojimą įvykdė. O kai skambinom ir ieškojom kas gali ateiti, tai visur buvo pasibaigęs finansinis limitas.