Sveikos
Smagu buvo paskaityt apie jūsų pasiekimus dėl vaikelių.Aš globėja,tad noriu paklausti,ar žmonės,labai norintys vaikelio,rizikuotų ir imtų su nesutvarkytu statusu?Mano vaikiukų dvimetis broliukas kūdikių namuose.Nuostabus vaikas,puculis,mėlynakis blondinukas-taip gaila,kad jis ten,o aš negaliu jo pasiimt,ir taip pilna troba.Bet labai norėčiau,kad atsirastų šeima,kuri įvaikintų jį ir jo keturmetę sesutę kartu.

AS nerizikuociau, bet cia viskas priklauso nuo jusu pacios poziurio. AS negaleciau ramiai miegoti bijociau prarasti vaika ir bijociau mameles terorizmo . CIA YRA MOTERISKIU KURIU TOKIAIAS NIEKAIS NEISGasdinsi . Taip kad cia viskas priklauso nuo nervu stiprumo ir salto poziurio i gyvenima.
As karstakose, man tai netinka kitam gal but tiktu. Butent todel as apsidziaugiau klai gavau pasiulyma 8 menesiu vaikui su sutvarkytais dokumentais.
As karstakose, man tai netinka kitam gal but tiktu. Butent todel as apsidziaugiau klai gavau pasiulyma 8 menesiu vaikui su sutvarkytais dokumentais.
Germine, labai daug kas priklauso nuo motinos ir nuo miestelio, kuriame veiksmas vyksta - jei motina narkomane, alkoholike ar pan. ir tarnyba nusiteikusi to vaiko motinai tikrai neatiduoti, tai tokiu atveju ramiai imciau ta puculi
Gal as iki galo nesuprantu, ka reiskia tas nesutvarkytas statusas
, bet jei tai reiskia, kad nera ivykes teismas del tevystes teisiu apribojimo ar atemimo ir tai planuojama daryti, tai kokios problemos
Jei vaiko mama neasociali ir tarnyba tikisi, kad ji gris i doros kelia
, tai tada ir as bijociau toki vaika imti.

Labutis
Mes jau vakar gryzome su savo suneliu i namus
Namuose suo tai didziausias baubas kuris kanda, bet siandiena jau normaliai reaguoja, is ryto dar baisu buvo, o dabar jau vaiksto kartu ir baimes nera
Tik jau prasidejo dideli oziai
Jeigu tik pasakai, kad negalima taip daryti, tuoj tempia lupa ir rekia NE NE
Tikiuosi, greit pavyks isvaryti oziukus

Namuose suo tai didziausias baubas kuris kanda, bet siandiena jau normaliai reaguoja, is ryto dar baisu buvo, o dabar jau vaiksto kartu ir baimes nera

Sveikos mamos,nezinau, prie kurios temos tiksliai priskirti, tad rasau cia. turiu tokį didelį širdies skausmą dėl savo mažamečio broliuko, kuris auga su asocialiais alkoholikais tėvais.kaip suprantu požiūrio į gyvenimą keisti nežadančių ir jokiais būdais neperkalbamų. mes, suaugę ir jau sukūrę savo šeimas vaikai, sutariame, kad taip tęstis negali, bet labai bijome pradėti ką nors judinti, nes kelio atgal nebus.ta prasme, jei kuris iš mūsų prašytų globos ar nebūtų taip,kad išaiškėjus tikrai padėčiai (kažkaip stebiuosi, kad iki šiol dar nieko neivyko) mažasis būtų pradėtas tampyti po visokius vaikų namus, o mums tektų eiti kryžiaus kelius kol galėtume jį pasiimt.o gal žymiai paprastesnes procedūros, jei giminaičiai?
ir nuo ko pradėti tą kelią?
ir nuo ko pradėti tą kelią?
giminaičiams procedūros globoti tikrai paprastesnės, bet būtų didelis konfliktas su tėvais, nes tam ,kad jūs gautumėte globą, tėvams turi būti ribojamos teisės. Gal susitarsite gražiuoju su tėvais, tada liktų tik nuvažiuoti į VTAS sutvarkyti dokumentų.
QUOTE(Sypsena777 @ 2011 09 20, 11:21)
Labutis

Sveikinimai

Karusia paguodei
Tie musu oziai tokie, kad jeigu pasakau kad negalima taip daryti, nu tarkim meta zaisla, sakau negalima metyti, reikia graziai padeti, tai stovi kaip ibesta lupa patempes, kita kart net su asarom, nu bet ka jeigu pasakau nepagal jo norus, is kart tepia lupa ir verkia
Tai tokius jo ozius noreciau greiciau isvaryti, nei per 16 metu
O siaip tai geras vaikas, ir mylu mylu atlekia padaryti

o ko norėtum? kad vaikas išgirdęs draudimą - džiūgautų? normali reakcija, čia net ne ožiai...
ir iš viso - pirmas adaptacinis laikotarpis, susipažinimas iš arčiau...
ir iš viso - pirmas adaptacinis laikotarpis, susipažinimas iš arčiau...
Manoji du metai jau pas mane,bet iki siol jai uztenka pasakyti,ramiu ir tyliu tonu,nedaryk taip ,padek zaisliuka i vieta,dudos baisolines prasideda..Ir taip istisai,visa diena..Asaru pakalnes
Tiesa,kai maza budavo,tai krisdavo ant zemes ir linguodavosi,na o dabar tai asaros..Nu labai jau jautri

Jei ką paguosiu,tai mano Pupytė verkė 26 mėn
Ir dabar jautri,net švelniausiu tonu pabarta graudinasi.Prigimtis tokia.Visa į mane
Tik veideliu į tėvelį

QUOTE(Sypsena777 @ 2011 09 20, 12:21)
Labutis

Sveikinu ir didžiausios sėkmės Jūsų šeimai

Manau, kad Karusia teisi, tai tęsis laabai ilgai, pritariu, kad tai net negalima įvardinti kaip ožius. Mūsų mažoji pas mus 5 mėn ir visa tai niekaip nesibaigia ir nemanau, kad ims ir pasibaigs