Dekui uz sveikinimus, bet mes tai vadiname oziais, jeigu praso to ko negalima, tikrai vaikas neturi del to pradeti oziuotis, negi jus skaitote, kad vaikas su kiekvienu prasymu turi viska gauti, tarkim praso pinigu pazaiti paplesyti, tai jeigu negalima, ka jus siulote duoti simtine kad zaistu? Ir jeigu bando issireikalauti verkimu, tai cia ne ozys? Musu laimei, vaikas labai imlus ir greitai viska perpranta, dabar kaip praso daikto kurio negalima imti ir zaisti su juom, jis nebereaguoju verkimu ir nebetempia lupos

niekas neduoda vaikui to, kas negalima. TIesiog vaikas naujoje aplinkoje nežino, kas galima, kas negalima. Mano vaikas, buvo, žinoma, didesnis, bet paprasčiausiai vietoj vieno daikto - šimtinės siūlydavau ką nors kitą - popierių. Visa nauja aplinka jam nežinoma, elgesio taisyklės jam nežinomos, ribos nežinomos.... kap brolis kažkada juokėsi - jeigu tave išsiustų į Marsą - žinotum kaip elgtis?
QUOTE(Sypsena777 @ 2011 09 22, 08:51)
Ir jeigu bando issireikalauti verkimu, tai cia ne ozys?
Tikrai ne, tiesiog nemokėjimas kitokiais būdais gauti tai ko nori, arba nustoti norėti, tai ko nori

QUOTE(Šelma @ 2011 09 22, 09:43)
Tikrai ne, tiesiog nemokėjimas kitokiais būdais gauti tai ko nori, arba nustoti norėti, tai ko nori
Bepigu, kai jau moki-gali įkalbinėti, gali kažkuo kitu pasitenkinti, galu gale, supranti, kad nėra taip, kad gauni viską.

O mano Fėja iki šiol nesupranta, kad va , tai kad JI NORI, tai dar nereiškia,kad galima arba kad ir kiti privalo norėti. Arba jei JI NENORI, tai viskas, kompromisų nerasta.
Kažko nori, išaiškini kodėl negalima arba gal būt vėliau bus galima, ir vaikas net neklauso, kartoja-aš noriu, vėl kantriai paaiškini kodėl negalima, po 10 min. - bet aš noriu, kodėl negalima, vėl paaiškini, po pusvalandžio-aššššš noriu.... tada jau džiaugiuosi , kad vasara, apsisuku ir laukan, nes sprogstu viduje... Ir taip galima sakyti kasdien. Mokykloje tas pats. Nenoriu -nedarysiu, noriu kažko, visi turi šokti pagal mano norus. Kitaip- esu nelaiminga, nuskriausta, man labai blogai, kodėlllll.
Dėmesio gauna daugiausiai, visko ji gauna daugiausia, pirmiausia, bet jai reikia dar daugiau, būtų gerai , kad egzistuotų visur tik ji, visu šimtu procentų.
QUOTE(Vistik @ 2011 09 22, 10:26)
Dėmesio gauna daugiausiai, visko ji gauna daugiausia, pirmiausia, bet jai reikia dar daugiau, būtų gerai , kad egzistuotų visur tik ji, visu šimtu procentų.
Mano Klaidas toks pats

QUOTE(Šelma @ 2011 09 22, 10:55)
Mano Klaidas toks pats
Aplamai, man labai palengvėjo (tiesa pasakius dėl to be galo didžiuojuosi savimi
), kai ne jį pakeičiau, o pasikeičiau pati, tiesiog ilgai mokiausi ir išmokau jo išsišokimus priimti, kaip jo, o ne kaip savo problemą

Ir aš panašiai taip darau.
Aš tik viena labai džiaugiuosi, kad šitą išpaikusią mergiotę

QUOTE(Vistik @ 2011 09 22, 09:26)
O mano Fėja iki šiol nesupranta, kad va , tai kad JI NORI, tai dar nereiškia,kad galima arba kad ir kiti privalo norėti. Arba jei JI NENORI, tai viskas, kompromisų nerasta.
na, po ilgų kalbų mes kompromisą surandam, jeigu 'neužsiveda". mane liūdina kas kita - kad tai kas susitarta - yra nulis, jeigu ji "persigalvojo", arba "o va Evelina, Ugnė Kamilė dar X+K sakė, kad ir aš galiuuuuu".... galiu išeiti į kiemą, kai susitarėm ,kad pabus valandą namie, užsirakinus duris (durys rastos atidarytos iki galo), galiu valgyti gumą, nors tai griežtai uždrausta - alergija) - 'na betgi mane vaišinoooo", ......... ir taip toliau... viskas galioja, kol mato suaugusieji. Paprieškaištavimas užveda iki isterijos.
QUOTE(Vistik @ 2011 09 22, 10:20)
Aš tik vienu labai džiaugiuosi, kad šitą išpaikusią mergiotę mes visi be galo mylim, todėl tas sunkus būdas priimamas ir vertinamas normaliai, kai myli, juk daug kas nesvarbu būna, bet su siaubu kartais pagalvoju, o jei aš jos nemylėčiau taip stipriai, kas būtų tada? Aš manau, kad nieko gero nebūtų.
Kaip tu čia gerai viską surašei

Apie mano trynukus visi sako,kad labai išgražėjo,nors man jie iš kart buvo labai gražūs.Bet aš suprantu,apie ką-jie mylimi.
QUOTE(Sypsena777 @ 2011 09 22, 08:51)
Dekui uz sveikinimus, bet mes tai vadiname oziais, jeigu praso to ko negalima, tikrai vaikas neturi del to pradeti oziuotis, negi jus skaitote, kad vaikas su kiekvienu prasymu turi viska gauti, tarkim praso pinigu pazaiti paplesyti, tai jeigu negalima, ka jus siulote duoti simtine kad zaistu? Ir jeigu bando issireikalauti verkimu, tai cia ne ozys? Musu laimei, vaikas labai imlus ir greitai viska perpranta, dabar kaip praso daikto kurio negalima imti ir zaisti su juom, jis nebereaguoju verkimu ir nebetempia lupos 

ne oziai

kopiju pridarykit kopijavimo aparatu ir tegu zaidzia simtinem, negi gaila

Na va, pribrendome pagaliau ir mes- pirmadienį nešim dokumentus ir lauksim pupai broliuko

QUOTE(jurgaite @ 2011 10 01, 10:39)
Na va, pribrendome pagaliau ir mes- pirmadienį nešim dokumentus ir lauksim pupai broliuko

Sveikinu

Iš kokio miesto esat?
QUOTE(jurgaite @ 2011 10 01, 11:39)

Dziugios naujienos! Sveikinam