Laba dienel
Niu papasakosiu kiek man Vejas strioko siandien ivare, jauciu kokiu 50 zilu plauku tai kaip nieko atsirado, zodziu, 13 val, laukiu Vejo griztancio is mokyklos, nes paprastai apie 13val grizta po 5 pamoku, 13.05 nera, 13.10 nera, susipakuoju Aida su Saule i masina ir vaziuoju iki mokyklos, pakeliui nesusitinku, mokykloj nera, klase uzrakinta, prailgintoj grupej nera, prisiminiau kad vakar prase kad leisciau eiti po pamoku palaukti mano puseseres (6 tokes) pire mokyklos stadiono ( cia jau ne pradinej mokykloj o gimnazijoj Raudodnvario), niu ka galvoju nuejo iki jos ir abu nusliauze pas mano mama (mamos sesuo ten gyvena dabar kol nama statosi) nuvarau iki mamos, ju ten nera, niu vaziuoju iki MB brolio, nes uosvis isvaziavo ten padet siltnami uzsidengt, galvoju gal sutiko apkeliui vaziuodamas ir prigriebe, nuvaziuoju nera, MB broliene sako as emiau Linuka maciau Vejas ejo namo su kazkokiu berniuku ir mergaite :scratch_one-s_head: Niu as jau susinervinus juodai, vaziuoju vel namo, bet pro gimnazija, patikrinu stadiona, prie mokyklos, niekur nera, namie griztu nera, jau 13.30, skambinu is namu puskei sakau kur esi ar Vejo nematei, sako mokykloj, nemaciau, einu i stadiona patikrint, sakau jau buvau nieko nera, lekiu vel iki mokyklos, vel einu i ta stadiona, ziuriu atlinguoja prie masinos mano pirmokas is gimnazijos, sako tai as laukiau kol Eglei pamokos baigsis, apejau pora ratu stadione, atsibodo, salta tai i mokykla nuejau,niu Jeeezus Marija, klausiu gi kas jam leido eiti tos Egles laukti, juk vakar aiskiai pasakiau kad neleidziu, tai pamirso jis matai. Niu bet nebebuvo jegu barti, tiesiog pasikalbejom, isaiskinau, kad as galvojau gal ji pagrobe arba suvazinejo, zodziu susitarem kad daugiau taip nebedarys ir uzdraudziau eiti namo paciam is mokyklos, vazinesiu/vaiksciosiu pasiimt dabar (o jam cia baisi bausme labai nori savarankiskas buti) :girl_in_dreams:
Tai va kiek streso apturejau siandien

Gerai kad gerai baigesi