Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mažiai 2004:), plepam..., būnam kartu...

va va ir pas mus ( vakar tikrinau) pirma puse eilutes raideles grazios lygios... o i gala vis labiau pradeda kraipytis, rachitas uzuola, skaidyti pradeda doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dusia su gimtadieniu, o mokytojas su profesine svente.

Pas mus mokykloj irgi viskas gerai, vakar triusi nesesi, buvo gyvunu paroda biggrin.gif .
Buvo cia siokiu tokiu nesusipratimu su pinigeliais, kai pati ejo pirktis i valgykla. Tai sia savaite nutariau vel ispirkti pietus, kad nebutu nesamoniu ir jos neisdurinetu gudrutes drauges.
As tai pamokas kiekviena diena tikrinu. Irgi megsta paskubet ir jei kas graziai neiseina parasyt, tai kaltint kitus, pvz. broli biggrin.gif .
Kajui irgi neblogai sekasi, tik parsinese kazkokia bacila is darzelio. Buvo supuliave akys.
Atsakyti
Dusiuk 4u.gif

Ačiū už sveikinimus, kaip ir jaučiuosi Tamsta lotuliukas.gif

Mūsų pirmokei rašyti gražiai nesiseka, ale kitur save realizuoja biggrin.gif

Vakar Žolę mačiau po milijono metų biggrin.gif Kaip visada, atrodo puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Labuka,

Vakar po dviejų dienų nebuvimo darbe sukausi kaip bitutė. Ačiū už sveikinimus 4u.gif

Rytojui užsisakiau kartingus, tai pašvęsiu su vėjeliu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Pavėluotas ačiū už sveikinimus, bet buvo labai smagu rastu gimtadienio atgarsius.

QUOTE(Tarškutė @ 2011 10 06, 14:18)
Vakar Žolę mačiau po milijono metų biggrin.gif Kaip visada, atrodo puikiai thumbup.gif

doh.gif o aš , žinok, kalbu su tavim ir galvoju, kaip tu išlieki tokia graži, liekna ir jauna su trim vaikais ir darbais 4u.gif ir dar galvoju, nu va, pamatė mane baisią, pajuodusiais paakiais. Nes aš tądien pervargus buvau ir jaučiausi tragiškai doh.gif
Bet šį savaitgalį kiek atsigavau, tai nieko jau. Toks gyvenimas smile.gif
Atsakyti
Labryt,

Čili, su jubiliejum!!!

user posted image
Atsakyti
Labas rytas
Ir as paveluotai sveikinu Dusia su Zolyte ir aisku Cili izengus i ketvirta desimti 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Čili, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽOLĖ @ 2011 10 09, 18:32)

doh.gif o aš , žinok, kalbu su tavim ir galvoju, kaip tu išlieki tokia graži, liekna ir jauna su trim vaikais ir darbais  4u.gif ir dar galvoju, nu va, pamatė mane baisią, pajuodusiais paakiais. Nes aš tądien pervargus buvau ir jaučiausi tragiškai  doh.gif

oi, net už pilvo susiėmusi juokiausi...dėl grožio nesiginčysiu, bet dėl lieknumo galėčiau lotuliukas.gif o tu man kaip tik atrodei super, na, kaip sakai, gal kiek pavargusi, bet visada šilta ir su kuria gera papliurpti wub.gif

Čili, ir čia sveikinimai įkopus į ketvirtą dešimtį, būūūūūūkkkkkkkk wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba dienel
Niu papasakosiu kiek man Vejas strioko siandien ivare, jauciu kokiu 50 zilu plauku tai kaip nieko atsirado, zodziu, 13 val, laukiu Vejo griztancio is mokyklos, nes paprastai apie 13val grizta po 5 pamoku, 13.05 nera, 13.10 nera, susipakuoju Aida su Saule i masina ir vaziuoju iki mokyklos, pakeliui nesusitinku, mokykloj nera, klase uzrakinta, prailgintoj grupej nera, prisiminiau kad vakar prase kad leisciau eiti po pamoku palaukti mano puseseres (6 tokes) pire mokyklos stadiono ( cia jau ne pradinej mokykloj o gimnazijoj Raudodnvario), niu ka galvoju nuejo iki jos ir abu nusliauze pas mano mama (mamos sesuo ten gyvena dabar kol nama statosi) nuvarau iki mamos, ju ten nera, niu vaziuoju iki MB brolio, nes uosvis isvaziavo ten padet siltnami uzsidengt, galvoju gal sutiko apkeliui vaziuodamas ir prigriebe, nuvaziuoju nera, MB broliene sako as emiau Linuka maciau Vejas ejo namo su kazkokiu berniuku ir mergaite :scratch_one-s_head: Niu as jau susinervinus juodai, vaziuoju vel namo, bet pro gimnazija, patikrinu stadiona, prie mokyklos, niekur nera, namie griztu nera, jau 13.30, skambinu is namu puskei sakau kur esi ar Vejo nematei, sako mokykloj, nemaciau, einu i stadiona patikrint, sakau jau buvau nieko nera, lekiu vel iki mokyklos, vel einu i ta stadiona, ziuriu atlinguoja prie masinos mano pirmokas is gimnazijos, sako tai as laukiau kol Eglei pamokos baigsis, apejau pora ratu stadione, atsibodo, salta tai i mokykla nuejau,niu Jeeezus Marija, klausiu gi kas jam leido eiti tos Egles laukti, juk vakar aiskiai pasakiau kad neleidziu, tai pamirso jis matai. Niu bet nebebuvo jegu barti, tiesiog pasikalbejom, isaiskinau, kad as galvojau gal ji pagrobe arba suvazinejo, zodziu susitarem kad daugiau taip nebedarys ir uzdraudziau eiti namo paciam is mokyklos, vazinesiu/vaiksciosiu pasiimt dabar (o jam cia baisi bausme labai nori savarankiskas buti) :girl_in_dreams:
Tai va kiek streso apturejau siandien smile.gif Gerai kad gerai baigesi smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, ačiū už sveikinimus wub.gif Savaitgalį jau atsižymėjom sostinėj studentų pub`e iki 4 ryto su šokiais assa.gif Palydėjau jaunystę kaip sakant.

Egliux,man buvo analogiškas atvejis aną savaitę, ir jaučiu ne paskutinis žinant M būdą doh.gif Valandą vaikiausi aš ten ją, turėjau grįžt į darbą iš pietų, tai sėdėjau kaip ant adatų, o šita gražuolė pasirodo netoli namų ant sūpynių užsuko nu flirt.gif Arba vakar 2val vėliau grįžo,nes prailgintoj pasiliko pamokų paruošt ir į dramos būrelį nueit doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

nu prasideda serialas "Pirmokų nuotykiai" doh.gif Egliux, kaip supratau strese buvai 20 min., tai žilų plaukų kokį 35 atsirado doh.gif Dėl to savarankiškumo, tai jo-Kostas irgi nori pats pareit iš mokyklos, bet tiek to-parvežam, jis pats pareina tik iš karatė treniruotės, tai mintyse su MB duodam jam 5 min., vėliau irgi pradedam žilt cool.gif Bet išgąsdinęs dar nebuvo, tai vaikšto pats kol kas.

Čile, pašokai studentų klube ir užteks, nebe kokia dvidešimt kelintinė esi tongue.gif
Atsakyti