Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mažiai 2004:), plepam..., būnam kartu...

QUOTE(Dusia @ 2011 09 23, 12:08)
Užsisakėm kitaisko maisto iš imksau.lt, vai kaip skaniai pavalgiau  essen.gif

peržiūrėjau jų meniu, labai patrauklus ax.gif reiks pabandyti kada...

Mader, ar tu pirkai tas kitas Millenium knygas "Mergina, kuri žaidė su ugnimi" ir "..užjudino širšių lizdą"? Dabar Maximose po 29Lt smile.gif nes aš nusipirkau abi, galėsiu duot paskaityti, jei norėsi mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Dew drop @ 2011 09 27, 12:22)
peržiūrėjau jų meniu, labai patrauklus  ax.gif  reiks pabandyti kada...

Mader, ar tu pirkai tas kitas Millenium knygas "Mergina, kuri žaidė su ugnimi" ir "..užjudino širšių lizdą"? Dabar Maximose po 29Lt  smile.gif nes aš nusipirkau abi, galėsiu duot paskaityti, jei norėsi  mirksiukas.gif

reik paziureti viena ar abi yra... paziurejau filma pirmos knygos ir viskas... neprisiverciu skaityti sad.gif beje turiu keleta nauju knygu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2011 09 27, 15:00)
reik paziureti viena ar abi yra... paziurejau filma pirmos knygos ir viskas... neprisiverciu skaityti sad.gif beje turiu keleta nauju knygu wink.gif

aš irgi užvakar žiūrėjau per Balticum, visai neblogas filmas, bet knyga man labiau patiko smile.gif o apie vampyrus visai norėčiau paskaityti, dabar man tokios knygos tinka blush2.gif skaitosi lengvai, greitai...
Atsakyti
QUOTE(Dew drop @ 2011 09 27, 20:38)
aš irgi užvakar žiūrėjau per Balticum, visai neblogas filmas, bet knyga man labiau patiko  smile.gif o apie vampyrus visai norėčiau paskaityti, dabar man tokios knygos tinka  blush2.gif  skaitosi lengvai, greitai...

supratau, sesuo viena dar perskaito, gal savaitgali pasiilmsiu ir sustiksim wink.gif
Atsakyti
Laba,

Žolyte, su gimtadieniu!!! happybday.gif Būk visada tokia energinga ir pilna idėjų 4u.gif

Vakar džiovinau orkaitėj obuolius, tai blyn, sugadinau orkaitę doh.gif Įtariu, kad elektronika parėjo doh.gif
Atsakyti
Zolyte, brangioji, su Tortadieniu tave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Žole, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif Sėkmės ir džiaugsmo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Žolyte, su gimtadieniu!
Atsakyti
Žole, su tavo dienele 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Tamstos skyrelio mokytojos, sveikinu Jus su profesine švente, kantrybės, stiprybės Jums 4u.gif

Kaip gražu šiandien, vaikai visi su gėlėm, tik man keistos mados dar mokytojai po dovanėlę kažkokią. Aš net nepagalvojau, o pusė vaikų atėjo su maišeliais doh.gif Rasim gal kitų progų, nes mokytoja žiauriai man patinka, tokia tikra tikra, su skraiste, ramaus balso, tiesi, nu kaip iš filmo seno rusiško smile.gif

Kaip pirmokai mūsų gyvena? Kostui tpfu tpfu tpfu kol kas viskas gerai, vien pagyrimai, eina noriai, klasiokai irgi geri, bet iš kitos pusės aš iki kokios šeštos klasės irgi buvau pirmūnė zubrylka.

Atsakyti
Zole, su praejusiu user posted image

Dusia, su atejusiu user posted image

Ir musu Tamstoms Tarskutei, Mader ir gutei ( tikiuosi nei vienos nepamirsau per savo alzhaimeri doh.gif )
user posted image

Mums tai normaliai sekasi. Prie pamoku jau nebesedziu ir knygas susideda pati. Tvarkarasti persiskaito ir pagal ji susideda. Karta i savaite tik patikrinu.
Baseina lanko. Labai patinka. Su aukle namo parvaziuoja. Zodziu viskas pagal plana thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 05 spalio 2011 - 08:05
Dusia, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif

Mokytojoms 4u.gif 4u.gif

Martynai irgi kol kas gerai einasi. Tiek kad gražiai rašyti jai sunkoka, kantrybės trūkumas unsure.gif eilutė prasideda gražiom raidėm, o į galą vis tai krypsta, tai išplatėja... biggrin.gif tai tenka vaikui papildomai šiek tiek namie parašyti (ot bėda, kai mama sėdi namie ant galvos tongue.gif biggrin.gif )
O šiaip jau rutina - mokykla, šokiai, baseinas...Dar sugalvojo, kad eis į šachmatų būrelį, labai nori, mat pasirodo, kad žaidžia su seneliu ir jai tai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dew drop: 05 spalio 2011 - 08:47