Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mažiai 2004:), plepam..., būnam kartu...

QUOTE(Tarškutė @ 2012 02 02, 21:54)
Mader, na, tavo kolegė tai varo, maniau, kad ir tu varai?
ai, man ir namuose gerai wink.gif

QUOTE(Tarškutė @ 2012 02 02, 21:54)
Beje, MB perdavė tavo labas dienas kažkada

mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka,

Vai kaip seniai bebuvau čia prisijungus. Bet, kaip matau, nieko naujo smile.gif Tikiuosi, kad nieks nesušalėt, nenušalėt ir t.t.

Aš ketvirtadienį-penktadienį varinėjau su mašina į Vilnių. Ketvirtadienį ryte valandą laiko mašiną užkūrinėjom doh.gif Nebūtų reikėję į tą Vln, tai nebūtume vargę, bet su autikais visai nenorėjau varinėti schmoll.gif Dalyvavom workshop'e su danais, švedu, norvegu, tai tie buvo pakraupę nuo čionykštės temperatūros biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad viena pažįstama iš čia važiavo į Norvegiją slidinėti, tai ten į galą savaitės dieną -31-33 laipsniai buvo blink.gif
Atsakyti

QUOTE(Martini @ 2012 02 06, 16:33)
Tai kad viena pažįstama iš čia važiavo į Norvegiją slidinėti, tai ten į galą savaitės dieną -31-33 laipsniai buvo blink.gif

tai ,kad pas mus mieste -28 buvo, speju uzmiestyje ir daugiau wink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar jusu vaikam dare mantu? Siandien sulaukiau skambucio is poliklinikos, kad atvesciau Klaudija g.gif
Atsakyti
Labukas
Jurgitar Vejui rudeni mokykloj dare sake buvo sesele is ambulatorijos atejus, reikejo diena pries pasirasyt sutikima, kad sutinki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2012 02 20, 16:48)
Sveikos,

Ar jusu vaikam dare mantu? Siandien sulaukiau skambucio is poliklinikos, kad atvesciau Klaudija g.gif

laba,pas mus irgi rudenį mokykloj gavus mūsų parašus darė visiems smile.gif
Atsakyti
pas mus dar nieko nebuvo ax.gif
Atsakyti
La,

Vis dar miegam žiemos miegu? smile.gif

Vakar žiūrėdama pro langą pagalvojau, kad jei nežinotum, kad jau žiemos pabaiga, tas gražus snigimas galėtų labai džiuginti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, as manau ,kad jau laikas koki kavageri apsidaryti.. ziema palydeti ir pavasari pasikiti wink.gif ka manot?
Atsakyti
Mader drinks_cheers.gif
Atsakyti
La, gal ir aš, tik kelintą val?
Atsakyti