Na as irgi manau kad butina apsaugas net kai yra didesne

turim ir apsaugėles ir baldakimą. apsaugėlės pasidarė ypač naudingos dabar, kai mūsų žiogas išmoko vartytis, naktį atsigula skersas ir galvyte bei kojytėm įsiremia į virbus
o pabudęs ne iš karto mu žadina - dar pabendrauja su karvytėm ir kiauliukais ant apsaugėlių
o baldakimas tai tik laikinai, nes kol kas neturim normalaus šviestuvo,o įjungus šviesą labai į akis šviestų
tai taip apsaugau vaiką, o ir jam ilgiau ryte "naktis" būna, nepabunda nuo pirmų saulės spindulių

o baldakimas tai tik laikinai, nes kol kas neturim normalaus šviestuvo,o įjungus šviesą labai į akis šviestų

apsaugeles tai tikrai reikaligos kad nesusidauztu kad vaikui butu patogiau ir mamai ramiau mums tai jos buvo

Mes apsaugėles gavom dovanų, tikrai
, kadangi gyvenam vienam kambaryje, o vakarais norim pažiūrėti TV, tai per tas apsaugas vaikis nieko nemato, galim laisvai atsidaryti langą, žinodami, kad mažiaus nesupūs vėjas, o ir kai vartosi, kokia kojytė įlenda tarp pagaliukų, tai būna ajajai

labas raganaa999, susidomejom tais paciais dalykiukais
As manau, kad apsaugeles yra reikalingos, tikrai vaika apsaugo ir nuo traumu lovyteje ir nuo skersveju,ir nuo ryskesnes stalines lempeles... ir manau geresnes aukstesnes, nes netrukus gi reikes lovytes dugna leisti zemyn...
o del baldakimo, tai yra ju gi visokiu, ir nuo sviesos kur siek tiek saugo, ir jei lovyte prie lango tai salto oro srove sulaiko, bet yra dar baldakimu, kurie saugo mazylius nuo musyciu ir uoduku... dulkes kaupiasi visur, juk ir patalyne skalbti reikia dazniau nei savo, tai manau cia prie to pacio...
ir grazu...

As manau, kad apsaugeles yra reikalingos, tikrai vaika apsaugo ir nuo traumu lovyteje ir nuo skersveju,ir nuo ryskesnes stalines lempeles... ir manau geresnes aukstesnes, nes netrukus gi reikes lovytes dugna leisti zemyn...
o del baldakimo, tai yra ju gi visokiu, ir nuo sviesos kur siek tiek saugo, ir jei lovyte prie lango tai salto oro srove sulaiko, bet yra dar baldakimu, kurie saugo mazylius nuo musyciu ir uoduku... dulkes kaupiasi visur, juk ir patalyne skalbti reikia dazniau nei savo, tai manau cia prie to pacio...
ir grazu...

baldakimo tai tikrai noriu, nes man labai grazu
...o be to gal ir mazius ramiau miegos, kai siokia tokia prieblanda jam bus
...kas del apsaugeliu tai manau geriau jau aukstesnes ir storesnes
...dabar turim tas standartines plonytes, tai man jos kazkaip nelabai patinka

apsaugėlės manau būtinos...nuo skersvėjų apsaugo, ir šiaip vaikui jaukiau, manasis tai įsikniaubia į apsaugėles ir geriau užmiega...ne taip tuščia lovelėje...o baldakimas, na šiaip irgi neblogas daiktas...kartais prireikia....na pvz vasarą, kad diedelių skersvėjų nebūtų...na žiūrintį dar kokį renkatės...jei tinklinį, tai nereikalinagas...tik dėl grožio, dėl jaukumo....o jei medžiaginis...tai gal ir turi šiek tiek naudos......o žiemą tai visai nereikalingas....
na aš tai antram alialiui pirksiu ir apsaugėles ir baldakimą, man gražu

na aš tai antram alialiui pirksiu ir apsaugėles ir baldakimą, man gražu

apsaugele yra butina, mum labai patinka,ypac kai ji kokybiska, stora ir auksta
ne tik galvyte apsauga bet dar ir nuo skresveju gerai, ne snakti atidare langa miegam