Įkraunama...
Įkraunama...

Apsaugos lovytei ir baldakimas

Na, mūsų kleckas pradėjo labai šliaužioti ant nugaros būdamas 1,5 mėnesio lotuliukas.gif Būna paguldai per lovytės vidurį, o po 5 min jis jau galva įsirėmęs į lovytės viršų. O dar po savaitės maldamasis kojomis pradėjo suktis ratu ant nugaros, tai įsirėmė į karuselės pritvirtinimą galva doh.gif Tai lovytės dugną nuleidau žemiau ir apsaugas uždėjau jau tada, kad vaikas netyčia nesusižalotų, nes labai jau jis aktyvistas lotuliukas.gif O baldakimas tai man atrodo labiau dėl puošnumo nebent reikalingas.. Na mes nepirkom visų pirma todėl, kad berniukas ir baldakimas ant lovos man juokingai ir skamba, ir atrodo, antra - dulkių kaupykla, trečia - oro nepraleidžia į lovytę ir ketvirta - pas draugus jau 4 mėnesių vaikutis baldakimą pradėjo plėšti, į jį kabintis, etc. O kodėl man jo reiktų, taip pliuso nė vieno ir neradau - todėl nepirkom schmoll.gif
Atsakyti
Dukrytei turim ir apsaugas ir baldakimą.Apsaugos labai praverčia ,nes ji kai miega labai vartosi tai apsaugo kad galvytę į virbus nesusitrenktų,ar kojų,rankyčių neiškištų pro juos.O baldakimas mergytei man asmeniškai labai gražu wub.gif ir naudos šiokios tokios turim-apsaugo vakare kai dukrytė miega nuo šviesos kad į akis nešviestų,ir nei ji drasko jį nei ką rolleyes.gif
Atsakyti
Apsaugos mums labai privertė,o va apie baldakymą aš iškarto turėjau savo nuomonę,kad mes jo nenaudosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Apsaugeles mums taip pat labai praverte... thumbup.gif Kai mazylis pradejo vartytis, tai labai gera apsauga, kad galvytes neuzsigautu, kojytes ir rankytes neuzstrigtu tarp lovytes virbu... O baldakimas gerai , kai mazylis miega , pridengi nuo sviesos..
Atsakyti
Pirmagimei naudojome ir tą ir tą. Apsaugos apsaugai, baldakimas grožiui, apsaugai nuo šviesos, motyvai tie patys kaip ir daugelio Jūsų. Būsimam sūneliui planuoju naudoti tas pačias apsaugas ir tą patį baldakimą, kad sesė nekalbintų. Dėl aukščio čia diskusijų buvo, aukštų nemanau, kad reikia, leidžiasi dugnas, kartu nuleidžiate žemiau ir apsaugas, pas mane aukštis apie 25 cm, užtenka pilnai mirksiukas.gif
Atsakyti
naudojam apsaugeles, reikalingas daiktas, o baldakima panaudojom prdazioj ir viskas padejom, o apsaugeles gerai, truputi apsaugo, nors kojas ir rankas sugebam ir per jas iskist
Atsakyti
Apsaugeles super dalykas thumbup.gif Daug reciau kojytes ir rankytes iskistos lieka.
Atsakyti
Mes tik apsaugele turejom,ir patenkinti, tai kaip nuvaziavom i svecius,ir dave lovyte be apsaugu, tai ciut neisprotejau nakti blink.gif . Maniskis labai muistosi,vartosi, tai tik ir girdejau kaip dauze galva i medi, koja istrigo, pradejo rekti,rankyte ikiso, zodziu buvo bemiege naktis. Tad ivertinau apsaugu funkcionaluma bigsmile.gif
Atsakyti
Na as irgi nupirkau leliui ir apsaugeles ir baldakima,tikiuosi pravers ir neteks gailetis kad nupirkau. 4u.gif
Atsakyti
na mums apsaugeles nepadeda kai vartosi tai vartosi tai ir susidauzia galvyte nezinau ka daryt nes ir naktim susidauzia ir verke.. gal ka patartumet ???
Atsakyti
mano bernužis kai tik išmoko nuimt ar nuplėšt ta apsaugėles tai taip ir liko, nes tapo jos jau nlb naudojamos, bet jis kažkaip mažai vartydavosi nebnt koją įkišdavo tarp grotų biggrin.gif
Atsakyti
trumpam laikui ir nebutina
Atsakyti