Įkraunama...
Įkraunama...

Apsaugos lovytei ir baldakimas

Apsaugėlės naudojam, kad užstotų skersvėjus ir vaikas neįkištų kojyčių į lovytės tarpus, o baldakimo labai norėjo mergaitė, nes jai gražu. Laukiu kol reiks jas plaut ir tada nebedėsiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2008 10 30, 23:01)
Apsaugėlės naudojam, kad užstotų skersvėjus ir vaikas neįkištų kojyčių į lovytės tarpus, o baldakimo labai norėjo mergaitė, nes jai gražu. Laukiu kol reiks jas plaut ir tada nebedėsiu.  ax.gif

a kodel nebedesit ka ireiks jas plaut?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 31, 10:03)
a kodel nebedesit ka ireiks jas plaut?
g.gif

tiesiog man jos nereikalingos. Tik dulkes renka, lovytė gal ir gražiau su jomis atrodo. Kol kas apsaugėlių užteks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2008 10 31, 14:52)
tiesiog man jos nereikalingos. Tik dulkes renka, lovytė gal ir gražiau su jomis atrodo. Kol kas apsaugėlių užteks.  smile.gif

Pritariu del uzuolaideliu smile.gif
O apsaugeles labai gerai, nes mano mazius miega neramiai - tai tikrai jos apsaugo.
Atsakyti
QUOTE(zyd @ 2008 11 02, 08:26)
Pritariu del uzuolaideliu smile.gif
O apsaugeles labai gerai, nes mano mazius miega neramiai - tai tikrai jos apsaugo.

gerai ir tuo, kad čiulptukas neužkrenta už lovytės. smile.gif
Atsakyti
Savo vaikuciui nupirkom visa kmplektele, bet apsaugelem labai dziaugiuos nes pradejus vartytis nuo smugio i lovyte apsaugo, o uzuolaideliu nekabinau, tik dulkes renka ax.gif
Atsakyti
Labai ieškau baldakimo su meškiukais. ax.gif Galėčiau atsiusti foto, konkrečiai kokio reikia. Mat vieną gavome dovanų labai anksti, blush2.gif o paskui sužinojome, kad laukiame dvynukių, tad reikia ir antro. Nepykite, 4u.gif gal mes čia ne į temą, bet labai reikia.
Atsakyti
Apsaugeles tai reikalingas dalykas,o va baldakimas tai tik del grozio,galima ir apseiti,bet kadangi buna komplekte tai ka padarysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Apsaugeles naudingos, maziau guziuku bus biggrin.gif . Ir nepucia. O baldakinas tik duliu surinkejas. Pirkau ir naudoju tik apsaugeles.
Atsakyti
manau, kad jis reikalingas. Ir nuo sviesos apsaugo, kad mazyliui miegelio netrukdytu naktine lempute ar saules spindulelis per pietu miegeli Ir kadangi mes miegam prie atviros orlaides nuo gimimo,manau siek tiek ir ta oro srauta uzstoja nuo vaikelio. Ir gerai apsaugele, nes kol maziukas, tai oras taip neeina, ir nesusitrenks
Atsakyti
Apsaugeles pirkom per visa lovyte ir jau teko naudot nuo 1 men, nes labai sukdavosi leliukai ax.gif Ne karta buvo rankyte ir kojyte ikise, o namie turime ir suni, tai apsaugeles ir nuo jo saugo blush2.gif
Baldakimo net nepirkai, nes zinojau, kad nenaudosiu - man atrodo, jis tik dulkems rinkt blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Baldakima naudojau su pima dukrele ir naudosiu su antru vaikiuku, ne pas mus kambaryje po piet sviecia saule, labai gerai uzstoja, kad nesviastu i akytes beto ir nuo lempos sviesos apsaugo, kai miega vaikas thumbup.gif, o dulkes visur renkasi doh.gif
Atsakyti