Mes turime kelis baldakinus, vienas is ju Feretti, toks kaiptinklas, vasara siaip jeigu priskrenda kokiu musiu ar odu, labai gerai, apsaugo nuo ju, mir vaikui gera kviepoti. Taip turime iki siuol ir apsaugas lovytei Feretti, jos gana aukstos, tai visu pirma vaikas nedauzo galvytes i lovyte, o antra kai dar netvirtai stovi ir krenta, nukrenta minkstai, ir sviesios maziau praleidzia, tai kai vasara anksti svinta, vaikas ilgiau pamiega, saule nesviecia jam i akis.
QUOTE(Jeliukas @ 2009 05 25, 21:27)
Mes turime kelis baldakinus, vienas is ju Feretti, toks kaiptinklas, vasara siaip jeigu priskrenda kokiu musiu ar odu, labai gerai, apsaugo nuo ju, mir vaikui gera kviepoti. Taip turime iki siuol ir apsaugas lovytei Feretti, jos gana aukstos, tai visu pirma vaikas nedauzo galvytes i lovyte, o antra kai dar netvirtai stovi ir krenta, nukrenta minkstai, ir sviesios maziau praleidzia, tai kai vasara anksti svinta, vaikas ilgiau pamiega, saule nesviecia jam i akis.
Mes irgi turim Feretti apsaugeles bei patalyne, tai

O baldakimo nepirkom, nes aktalbejo del dulkiu, bet siaip grozis neapsakytas, tas baldakimas

Mums lovytes apsaugeles labai pravercia, ir vis dar naudojam
Kadangi mano mazasis malasi, sukaliojasi lovyteje, tai jei apsaugeliu nebutu-be melyniu neapsieitume
O baldakimo neturejom, bet kazkaip ir netruko

uzuolaidele tai aisku reikalinga labiau del grozio negu kad jos vadinama funkcija- apsauga nuo vejo ar musiu, bet be apsaugeliu nzn kaip apsieiti, na nebent vienodai rodo ar vaikelis kokios rankeles neuzsilaus...
cia vien del saugumo pirmiausia jos reikalingos, o tik antroj vietoj lieka ju isvaizda
cia vien del saugumo pirmiausia jos reikalingos, o tik antroj vietoj lieka ju isvaizda

Apsaugeles mums labai pravercia, nes ne taip baisu kad skersvejis prapus, na ir aisku vaiko saugumas, kad rankytes kojites neistrigtu ir galvytes nesusitrenktu. O baldakima daktare per pirma apziura namie liepe nuimti bent jau kol vaikas truputi paaugs, kad dienos su naktim nesupainiotu. Suejus vaikui 2 men. baldakima vel pakabinom, nes mes su vaiku esam vienam kambary ir vakarais kai maziukas uzmiega labai gerai ji uzdengti, kad jam sviesa netrukdytu.
mes apsaugeles nuemem tik kai suneliams suejo 3 ir 4 su puse. buvau uzdejus net ant dvieju aukstu lovytes, kitaip butu kas nakti po guza gave
butume taip ir palike, tik prasidejo vyresneliui visokios alergijos, pamaciau kaip dulkes ant tu apsaugeliu renkasi, pabandem nuimti ir
. bet visai mazuliukams tai tikrai jos reikalingos, tik reikia daznai plauti.

QUOTE(laimensija @ 2008 10 03, 08:38)
Mums labai patinka Feretti apsaugeles aplink visa lovyte. Maziukei tai paveiksliukai labai patinka. Atsibudusi apziurineja, pakrapsto. O baldakimas tai super dalykas, nes uzdengia visa iki pat apacios: is sviesa sulaiko, ir vasara nuo visokiu netycia iskridusiu uodu apsaugo.
mes irgi tokias turime,tik pirmam turejau pusine apsauga,o dabar per visa lovyte pirkau Feretti

Apsaugą dabar gal tik dėl grožio dedu, o baldakimas
dalykas, ir gražu, ir joks uodas ar musė neįskrenda

apsaugėlė tai tikrai reikalinga, kaip pradeda judėti ,vartytis.Kol mažutis gal jos ir nereikia
o baldakimą reikėjo kol mažas, nes kaip didesnis tai viską plešia tai teko nuimti 8mėn

QUOTE(Astulka* @ 2009 05 27, 13:12)
Mes irgi turim Feretti apsaugeles bei patalyne, tai
patenkinti, maziukas net kalbindavo meskucius.

na apie tokias apsaugeles dar negirdejau, manau nera butinas dalykas. bet siaip apsaugeles reikalingos, mano maziuke buna pasivarto nakti, jei apsaugeliu nebutu tada uzsigautu galvyte
tikrai reikalingas daiktas. o baldakim turim, man grazu ir jaukumo duoda. man be baldakimo, negrazu lovyte

apsaugeles manau geras dalykas,nes kai seniau tokiu dalykeliu dar nebudavo-budavo guzu ant vaikiuku galvu daugiau
na gal cia ir per smarkaiai pasakiau,bet vis viena ramiau,kai zinai,kad besivartydamas mazius minkstai atsirems.Viska pirkausi ir siuvausi internetineje parduotuveleje ''tavo sapnas''
.Grozis neispasakytas,na ir atsiliepimai kitu mamyciu tikrai geri,kad po skalbimo viskas lieka savo vietose
O del baldakimo,tai manau,kad jo nepirksiu.Mano nuomone jis tik del estetinio vaizdo labiau.Tuo labiau,kad nuraminimui pries miegeli turiu toki zaisliuka kuris groja ramias daineles ir rodo slenkancius paveikslelius ant lubu